Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Ημέρα των “μεγάλων”

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:47

Τα φαβορί έχουν την... τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις της Eredivisie και θα συνδυάσουμε τις νίκες με πονταρίσματα τερμάτων.

Α' Ολλανδίας: Ημέρα των “μεγάλων”

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ολλανδίας.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Τα χαμόγελα περισσεύουν στο Ρότερνταμ καθώς η Φέγενορντ αρχίζει σταδιακά να θυμίζει την ομάδα... τρένο της περυσινής σεζόν! Επικράτησε άνετα και σε δύο... δόσεις (το ντέρμπι διεκόπη την Κυριακή και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη) του Αγιαξ και πανηγύρισε την 5η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει 23 φορές! Ακολουθεί απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμενόμενη ήττα για τη Γκο Αχέντ Ιγκλς που δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Η πρώτη ήττα μετά από ένα εξαιρετικό σερί (3-1-0) δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος καθώς έχει αποτύχει μόνο στα ματς υψηλού κινδύνου (Αλκμααρ, Αϊντχόφεν). Over τα πέντε απο τα έξι φετινά ματς,

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φέγενορντ έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή. Θα ρισκάρουμε και θα τον ενισχύσουμε με γκολ/γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΛΜΙΡΕ

Το εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Χεράκλες δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Ουτρέχτη που τα... βρήκε σκούρα από τη Ναϊμέγκεν και τέθηκε εκτός μάχης από το πρώτο ημίχρονο. Θα χρειαστεί άλλωστε χρόνο έχοντας προβεί σε αλλαγή τεχνικού μόλις πριν δύο εβδομάδες και ο πολύπειρος Ρον Γιανς έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Αναμενόμενη ήττα για την Αλμίρε που δεν κατάφερε να περιορίσει την... βαριεστημένη Αϊντχόφεν και ήταν μάλλον τυχερή που είχε σε καλή βραδιά τον τερματοφύλακα Μπάκερ και το σκορ δεν... ξέφυγε περισσότερο. Οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες προσαρμογής στην κατηγορία καθώς έχουν περιοριστεί σε μόλις έναν βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές ενώ έχουν δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αλμίρε φαντάζει ιδανική... γιατρειά για την Ουτρέχτη. Ο άσος στο 1.60 δεν αποτελεί ευκαιρία, μπορεί πάντως να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Νέα νίκη για την Αϊντχόφεν που χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες έκαμψε την αντίσταση της Γκο Αχέντ Ιγκλς συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Πίτερ Μποζ μετρά έξι στα έξι με καταιγιστικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση! Ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Σεβίλλη για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Over 3,5 τα οκτώ τελευταία ματς.

Η Φόλενταμ ήταν προγραμματισμένη να αγωνιστεί με τον Αγιαξ μεσοβδόμαδα αλλά η αναμέτρηση αναβλήθηκε ώστε να ολοκληρωθεί το ντέρμπι του Αίαντα με την Φέγενορντ που διεκόπη λόγω επεισοδίων. Είχε προηγηθεί η μαχητική ισοπαλία με την Χεράκλες που επέστρεψε από το 0-2 και τουλάχιστον κατέκτησε έναν βαθμό, τον πρώτο μάλιστα φετινό. Δεν πείθει πάντως αμυντικά, όπως περίτρανα μαρτυρούν και οι αριθμοί. Γκολ/γκολ με over και τα τέσσερα τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και ο άσος μοιραία προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές. Αδιάφορος ακόμα και με over 3,5 (1.50) και έτσι θα αναζητήσουμε ευκαιρίες στο live.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΤΒΕΝΤΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Και ξανά προς την δόξα τραβά! Η Τβέντε επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες έκαμψε την αντίσταση της Φιτέσε. Οι Τούκερς έδωσαν άμεσα απαντήσεις για την ήττα από την Βααλβάικ (μοναδική φετινή) και κατέκτησαν το πέμπτο τρίποντο σε έξι αγωνιστικές που τους διατηρεί στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα. Εντός έδρας μετρά τρία στα τρία ενώ γενικότερα είναι αήττητη στα τελευταία 23 ματς!

Αποκαρδιωτική εμφάνιση απο τη Χέρενφεν που παρέπαιε στο πρώτο ημίχρονο και παρότι επέστρεψε στην επανάληψη, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με την Εξέλσιορ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα που έφερε την αντίδραση των φιλάθλων που απαίτησαν την απομάκρυνση του τεχνικού Κεες φαν Βόντερεν. “Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μας” απάντησαν οι διοικούντες!

EKTIMHΣΗ: Η Τβέντε είναι εντυπωσιακή εντός έδρας ενώ η Χέρενφεν πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ο άσος απο το πρώτο ημίχρονο πληρώνει στο 1.80.

ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΑΓΙΑΞ

Σπουδαία νίκη για τη Βααλβάικ που είχε την τύχη στο πλευρό της στο πρώτο ημίχρονο όπου γλίτωσε δις απο τα δοκάρια, αλλά σταδιακά κέρδισε μέτρα και κατάφερε να... κλέψει στο φινάλε το τρίποντο από την Τβέντε. Ξεκίνησε με τέσσερις σερί ήττες, αλλά έκτοτε μετρά δύο κολλητά τρίποντα,. No Goal τα έξι από τα οκτώ φετινά ματς.

Κατρακύλας συνέχεια για τον Αγιαξ που διεσύρθη από την Φέγενορντ στο ντέρμπι που διεξήχθη σε δύο... δόσεις (διεκόπη την Κυριακή και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη). Η σεζόν κυλά αποκαρδιωτικά καθώς έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του, ο αθλητικός διευθυντής Μισλιντάτ απομακρύνθηκε κακήν κακώς και ο τεχνικός Στέιν βρίσκεται σε πίεση. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του Γιουροπα Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αγιαξ ψάχνει απαντήσεις και οι περισσότεροι τον εμπιστεύονται για διπλό αντίδρασης στο 1.60. Δεν θα μπλέξουμε και θα περιμένουμε το live.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

28/09/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 18 6 6 0 0 20 1 19
2 Άλκμααρ Άλκμααρ 15 5 5 0 0 15 2 13
3 Τβέντε Τβέντε 15 6 5 0 1 13 4 9
4 Φέγενορντ Φέγενορντ 14 6 4 2 0 23 5 18
5 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 11 6 3 2 1 9 7 2
6 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 10 6 3 1 2 12 12 0
7 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 9 6 2 3 1 12 10 2
8 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 9 6 2 3 1 7 7 0
9 Χέρακλες Χέρακλες 7 5 2 1 2 9 11 -2
10 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 7 6 2 1 3 11 11 0
11 Τσβόλε Τσβόλε 7 6 2 1 3 6 10 -4
12 Χέρενφεν Χέρενφεν 6 6 2 0 4 9 16 -7
13 Βααλβάικ Βααλβάικ 6 6 2 0 4 5 13 -8
14 Άγιαξ Άγιαξ 5 5 1 2 2 7 10 -3
15 Φιτέσε Φιτέσε 3 6 1 0 5 3 10 -7
16 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 3 6 1 0 5 4 14 -10
17 Φόλενταμ Φόλενταμ 1 5 0 1 4 5 13 -8
18 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 1 6 0 1 5 4 18 -14
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr