Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Γερές κόντρες Μάιντζ-Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ-Αϊντραχτ

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 01:31

Κυρίως πιάτο της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα το απόγευμα του Σαββάτου, με πέντε αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Γερές κόντρες Μάιντζ-Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ-Αϊντραχτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Γερμανίας.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Η Βόλφσμπουργκ έκανε λίγα πράγματα επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο για να αξίζει αποτέλεσμα απέναντι στη Ντόρτμουντ και ηττήθηκε δίκαια 1-0. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς που δεν είναι καλό αν θέλει να κοιτάει ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς πάντως εντός έδρας έχει δύο στα δύο φέτος και συνολικά τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες (4/0/1). Έχει κρατήσει μόνο μια φορά το μηδέν αμυντικά φέτος. Μοναδική σημαντική αλλά μόνιμη απουσία ο επιθετικός Νμέτσα. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Γεντς (2 ματς).

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης απογοήτευσε επιθετικά στην αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ όπως και η αντίπαλός της. Δικαιολογημένη ισοπαλία 0-0. Οι αετοί πάντως παρέμειναν αήττητοι στην φετινή χρονιά σε εννέα ματς για όλες τις διοργανώσεις (4/5/0) αλλά πρέπει να βελτιωθούν επιθετικά. Στα παιχνίδια τους φέτος στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί συνολικά επτά γκολ (1,4 ανά παιχνίδι) που είναι τα λιγότερα από όλες τις ομάδες. Ο Γκέτσε είναι έτοιμος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Τραυματίας ο μέσος Ρόντε (2 ματς).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

* Η Βόλφσμπουργκ έχει δύο νίκες εντός σε δύο ματς με τελευταία φορά που έκανε το τρία στα τρία σε μια σεζόν ήταν το 2015.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα (52).

* Η Βόλφσμπουργκ είναι αήττητη την τελευταία διετία απέναντι στην Αϊντραχτ (2/2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι εύκολο να βρεις παιχνίδια που θα έχουν λίγα γκολ στην Μπούντεσλιγκα αλλά ίσως αξίζει εδώ το Under.

ΜΑΪΝΤΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Μάιντς προηγήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Άουγκσμπουργκ αλλά της έκανε δώρο δύο γκολ και ηττήθηκε δίκαια με 2-1. Δεν κατάφερε ούτε με παίκτη παραπάνω για τριάντα λεπτά να απειλήσει. Αν και η ομάδα έφτασε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ακόμη δεν έχει νίκη, ο αθλητικός διευθυντής Μάρτιν Σμιντ εγγυήθηκε για την δουλειά του κόουτς Σβένσον. Η ομάδα πλέον δεν έχει νίκη στους τελευταίους δέκα αγώνες για το πρωτάθλημα (0/2/8). Σημαντικές απώλειες αμυντικά οι Χάντσε-Όλσεν, Λάιτς και Βίντμερ.

Η Λέβερκουζεν απάντησε γρήγορα στην ισοφάριση της Χάιντενχαϊμ και έφτασε σε άνετη νίκη με 4-1. Πάτησε ξανά κορυφή όπου βρίσκεται παρέα με την Μπάγερν Μονάχου. Μόνο οι Βαυαροί έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο (17) στο πρωτάθλημα. Σε όλα τα παιχνίδια φέτος έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ και φυσικά όλα έχουν λήξει στο Over 2,5. Εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι ματς (1/4/1). Απουσιάζει ο δεξιός μπακ Άρθουρ (2 ματς) και ο επιθετικός Σικ.

* Η Μάιντς είναι δέκα αγώνες χωρίς νίκη που είναι και το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της (16 ματς Δεκέμβριος 2006).

* Η Λέβερκουζεν έχει πετύχει 17 γκολ μετά από πέντε ματς που είναι ρεκόρ στην ιστορία της.

* Η Μάιντς έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Λέβερκουζεν (1/0/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τελευταία ευκαιρία ίσως για τον Σβένσον στον πάγκο της Μάιντς. Μοιάζει δύσκολο να σταματήσει την Λέβερκουζεν. Ποντάρουμε σε Over.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Κολωνία προηγήθηκε της Βέρντερ Βρέμης αλλά η αντίπαλός της γύρισε δίκαια το ματς και τη νίκησε με 2-1. Κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι τράγοι του Στέφεν Μπάουμγκαρτ παραμένουν χωρίς νίκη μετά από πέντε αγώνες φέτος και επτά αν προσθέσουμε και την περσινή χρονιά (0/2/5). Τα οκτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της ομάδας έχουν λήξει στο Goal/Goal. Εντός έδρας έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία εννέα ματς (1/2/6). Σημαντικές απώλειες οι μέσοι Όλεσεν (3 ματς) και Μάρτελ (3 ματς/1 ασίστ).

Η Στουτγάρδη αυτή τη στιγμή πετάει. Βρέθηκε να χάνει από τη Ντάρμσταντ αλλά δεν της επέτρεψε καν να σκεφτεί στο δεύτερο ημίχρονο ότι έχει ελπίδα και νίκησε δίκαια με 3-1. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες έστω και για λίγες ώρες βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, σκοράροντας έντεκα γκολ σε αυτά τα ματς. Όλα τα παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει στο Over. Τρεις σερί νίκες πέτυχε τελευταία φορά τον Μάιο του 2018.

* Η Κολωνία μετράει επτά παιχνίδια χωρίς νίκη το χειρότερο σερί από την ημέρα που ανέλαβε ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

* Η Στουτγάρδη έχει πετύχει τέσσερις νίκες φέτος ενώ πέρσι έφτασε τις τέσσερις νίκες την 26η αγωνιστική.

* Η Κολωνία έχει μόνο μια νίκη στους τελευταίους εννέα αγώνες με την Στουτγάρδη (1/2/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κολωνία είναι άτυχη, σκοράρει δύσκολα και δεν κρατάει το μηδέν. Ποντάρουμε σε 2-3 γκολ στο παιχνίδι. Ρίσκο με διπλή ευκαιρία 1Χ γιατί δεν μπορεί να πηγαίνουν όλα τέλεια στην Στουτγκάρδη.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Μπόχουμ πρέπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τερματοφύλακα Ρίμαν που δεν δέχτηκε δεκαπέντε γκολ στο Μόναχο από την Μπάγερν και έχασε μόνο 7-0. Απίστευτα κακή εικόνα από τους παίκτες του Λετς. Ο κόουτς είναι έτοιμος να ανοίξει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την ομάδα αλλά για αυτόν προέχει η αντίδραση στο ματς με την Γκλάντμπαχ και... βλέπουμε. Μετά από πέντε αγώνες φέτος δεν έχει νίκη (0/3/2) και έχει την χειρότερη άμυνα παρέα με τη Ντάρμσταντ. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Η Γκλάντμπαχ έκανε καλό πρώτο ημίχρονο με την Λειψία αλλά οι λύσεις στον πάγκο των φιλοξενούμενων έκαναν την διαφορά και έφεραν ακόμη μια ήττα με 1-0. Τα πουλάρια παραμένουν χωρίς νίκη φέτος (0/2/3). Το εκτός έδρας αρνητικό σερί για την ομάδα του Γκεράρντο Σεοάνε είναι εντυπωσιακό με την ομάδα να μην έχει νίκη στους τελευταίους δέκα αγώνες (0/5/5). Οι πέντε τελευταίοι εκτός έδρας αγώνες έχουν λήξει στο Goal/Goal και Over 2,5. Εκτός ο τερματοφύλακας Όμλιν. Αμφίβολος ο πολύτιμος φορ Τσβάντσαρα.

* Η Μπόχουμ δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα και πέρσι περίμενε ως την ένατη αγωνιστική για το πρώτο τρίποντο.

* Η Γκλάντμπαχ έχει επιτρέψει τις περισσότερες τελικές στους αντιπάλους από όλες τις ομάδες (92).

* H Μπόχουμ με την Γκλάντμπαχ δεν έχουν μείνει στο 0-0 στα τελευταία 53 παιχνίδια τους από το 1979 και μετά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλή εικόνα εντός έδρας η Μπόχουμ και βελτιωμένη η Γκλάντμπαχ την προηγούμενη αγωνιστική. Ποντάρουμε σε Goal/Goal.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.

Η Χάιντενχαϊμ είναι επίμονη, το ισοφάρισε το ματς με την Λέβερκουζεν αλλά στο τέλος ηττήθηκε δίκαια από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο με 4-1. Για ακόμη έναν αγώνα η ομάδα του Φρανκ Σμιντ έδειξε τον χαρακτήρα της, με καλή επίθεση και μέτρια αμυντική εικόνα. Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα έδωσε Goal/Goal και Over. Η άμυνά της σε όλα τα παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ. Ο δεξιός μπακ Μπους (1 ματς) δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από τραυματισμό.

Η Ουνιόν Βερολίνου θα έπρεπε να έχει σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, όταν βελτιώθηκε αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε δίκαια από την Χόφενχαϊμ με 2-0. Η ομάδα του Ουρς Φίσερ ηττήθηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά από ενάμισι χρόνο. Αμυντικά δεν έχει κρατήσει το μηδέν ενώ εκτός έδρας έχει μόνο δύο νίκες στους οκτώ τελευταίους αγώνες (2/1/5). Έχει τρία σερί Goal/Goal και Over 2,5 εκτός. Τραυματίες o στόπερ Κνόχε (4 ματς), ο μέσος Κεντίρα (1 ματς) και τιμωρημένος ο φορ Βόλαντ (3 ματς/1 ασίστ).

* Η Χάιντενχαϊμ έχει παραχωρήσει τέσσερα πέναλτι τα περισσότερα από όλες τις ομάδες.

* Η Ουνιόν Βερολίνου πρώτη φορά χάνει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με προπονητή τον Φίσερ.

* Η Χάιντενχαϊμ έχει πέντε νίκες σε έξι εντός έδρας αγώνες στην ιστορία με την Ουνιόν Βερολίνου σε όλες τις διοργανώσεις (5/0/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ετσι όπως παίζουν και οι δύο ομάδες μοιάζει λογικό το Goal/Goal και Over.

Βαθμολογία -

30/09/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 13 5 4 1 0 18 4 14
2 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 13 5 4 1 0 17 6 11
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 12 5 4 0 1 17 7 10
4 Λειψία Λειψία 12 5 4 0 1 14 4 10
5 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 12 5 4 0 1 12 6 6
6 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 11 5 3 2 0 9 5 4
7 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 9 5 3 0 2 7 6 1
8 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 7 5 1 4 0 4 3 1
9 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 7 5 2 1 2 5 10 -5
10 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 6 5 2 0 3 9 9 0
11 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 6 5 2 0 3 8 10 -2
12 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 5 5 1 2 2 9 13 -4
13 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 4 5 1 1 3 9 13 -4
14 Μπόχουμ Μπόχουμ 3 5 0 3 2 4 16 -12
15 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 2 5 0 2 3 8 13 -5
16 Κολωνία Κολωνία 1 5 0 1 4 4 9 -5
17 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 1 5 0 1 4 6 16 -10
18 Μάιντζ Μάιντζ 1 5 0 1 4 4 14 -10
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr