Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Προβάδισμα η Λιντς

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:03

Η Λιντς έχει τον πρώτο λόγο για νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον για την Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Προβάδισμα η Λιντς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΛΙΝΤΣ

Η Σαουθάμπτον έπεσε θύμα ανατροπής από τη Μίντλεσμπρο και έχει τέσσερις σερί ήττες, με τον Ράσελ Μάρτιν να παίζει τη θέση του. Η ομάδα του δεν έχει ανέπαφη εστία και έχει τη χειρότερη άμυνα, ενώ έχει πληρώσει σε όλα τα ματς εκτός από ένα το over 2.5. ‘Ολα τα τρίποντά της είναι με 2-1, με την ίδια να προηγείται, να ισοφαρίζεται και να κερδίζει με γκολ στο β’. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο επιθετικός Στιούαρτ και ο μπακ Στίβενς.

Η Λιντς κέρδισε άνετα τη Γουότφορντ και επανήλθε στα τρίποντα, έχοντας εναλλαγές νίκης ισοπαλίας σε έξι σερί αγωνιστικές, όπου είναι αήττητη. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, δεν έχει δεχτεί πλέον γκολ τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, με δύο 0-0 και δύο νίκες με 3-0, στις οποίες σκόραρε ο Πιρού. Έχει μόνο μία ήττα φέτος, αλλά ήταν εκτός έδρας. Λείπουν οι Φίρπο, Ντάλας (μπακ), Νιόντο (εξτρέμ) και Μπάμφορντ (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Σπενς, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ρόντον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ καλύτερη η Λιντς ως τώρα, έχει τον πρώτο λόγο για νίκη.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Μπρίστολ Σίτι λύγισε στο Λέστερ και έχασε μετά από τέσσερις σερί αγωνιστικές, ωστόσο παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ έχει πληρώσει μόνο δύο over 2.5 στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, από τις τρεις νίκες που έχει φέτος, μόνο η μία είναι μέσα στο γήπεδό της. Σάικς και Μπελ σκόραραν μαζί και στα δύο τελευταία ματς που η ομάδα τους βρήκε δίχτυα. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, ο μέσος Μπεναρούς και ο επιθετικός Κόνγουεϊ.

Η Στόουκ έχασε 2-0 στο Μπόρνμουθ και συνεχίζει το κακό σερί, καθώς και στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη πέντε σερί αγώνες (με δύο συνεχόμενα γκολ – γκολ και over 2.5), με τον Άλεξ Νιλ να είναι υπό πίεση στον πάγκο. Εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη φέτος, δεχόμενη γκολ σε έξι συνεχόμενα ματς, ενώ έχει μείνει στο μηδέν σε τρία από τα τέσσερα φετινά ταξίδια. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Μάε, Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Μπέικερ, Στίβενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολεύονται στο γκολ οι δύο ομάδες, under 2.5.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Κάρντιφ έχασε με 5-2 στην έδρα της Μπλάκμπερν για το Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε, ωστόσο στο πρωτάθλημα πηγαίνει καλά, καθώς έχει τρεις σερί νίκες, αλλά και τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σκοράροντας σε όλες μετά το 80ό λεπτό και ανεβαίνοντας ψηλά βαθμολογικά. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει πολύ καλή παράδοση εντός έδρας με αντίπαλο τη Ρόδεραμ, με τελευταία ήττα εκεί στα μεταξύ τους το 1998. Εκτός οι μέσοι Μπόουλερ – Ο’ Ντάουντα, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γκραντ.

Η Ρόδεραμ, γλίτωσε την τρίτη σερί ήττα από την Πρέστον, αλλά ήταν μάλλον τυχερή, καθώς είχε μόλις τρεις τελικές και κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ είναι πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόνο μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, ενώ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 17 ταξίδια πρωταθλήματος. Εκτός Πέλτιερ, Φέργκιουσον, Μόρισον, Χάμφρις (μπακ), Καφού (μέσος), αμφίβολοι Χολ (μπακ), Λίντσι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος, με την Κάρντιφ να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Χάντερσφιλντ προσέλαβε τον Ντάρεν Μουρ στη θέση του Νιλ Γουόρνοκ, λίγο πριν από το ματς με την Κόβεντρι, στο οποίο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, μένοντας αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική, με δύο σερί ισοπαλίες. Έχει κρατήσει όμως μόνο μία φορά φέτος ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα. Θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα, όπου έχει μόνο μία νίκη στη σεζόν. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Τέρτον, Αγινά (μπακ), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γουόρντ και ο μέσος Κασούμου.

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, βρέθηκε πίσω 2-0 από τη Γουλβς εντός στο Λιγκ Καπ, αλλά κατάφερε να το γυρίσει στο 3-2 και έχει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δέκα σε 11 ματς (μία ήττα), σκοράροντας σε όλα, ενώ είναι μαζί με Λέστερ στην κορυφή. Όλες οι νίκες της εκτός από μία είναι με ένα γκολ διαφορά. Eκτός ο τερματοφύλακας Γουόλτον (παίζει ο Χλάντκι) και ο μπακ Τουανζέμπε, τιμωρημένος ο μέσος Μόρσι, αμφίβολος ο μπακ Ντέιβις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίπσουιτς μπορεί να σκοράρει 2+ φορές σε άλλο ένα ματς.

ΧΑΛ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Χαλ, κέρδισε στο Στόουκ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί Χ, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, καθώς είναι αήττητη για επτά σερί ματς. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, έχει μόνο δύο ανέπαφες εστίες στο πρωτάθλημα, αλλά μόνο σε ένα παιχνίδι έχει μείνει χωρίς γκολ. Σε τρία από τα τέσσερα τρίποντά της στο πρωτάθλημα, σκόραρε ο Κόνολι. Δεν έχει ήττα στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς. Εκτός ο μέσος Ντόχερτι και ο τιμωρημένος μπακ Γκριβς.

Η Πλίμουθ έριξε έξι στη Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, προσφέρει θέαμα, καθώς έχει πληρώσει το over 2.5 και στα έξι τελευταία παιχνίδια της, με τα πέντε από αυτά να είναι γκολ – γκολ. Αγνοεί ακόμα τη νίκη μακριά από την έδρα της, με τον Χάρντι να έχει πετύχει δύο από τα τρία εκτός έδρας γκολ της. Αμφίβολοι οι Κούπερ (τερμ.), Γκάλογουεϊ, Ίρλι (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία, γκολ – γκολ.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Μίλγουολ έκανε μόνο επτά τελικές απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. και δεν κατάφερε να σκοράρει, από την άλλη όμως δεν δέχτηκε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δεν πλήρωσε γκολ – γκολ για τέταρτο σερί. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ, έχει χάσει μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και δεν είναι πολύ μακριά από την εξάδα. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς (σε ετοιμότητα ο Μπιαλκόφσκι), οι επιθετικοί Μπράντσο, Νίσμπετ, οι μπακ Γουάλας, Χάτσινσον και ο μέσος Χάνιμαν.

Η Σουόνσι πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ο Μάικλ Νταφ πήρε παράταση ζωής στον πάγκο, με την ομάδα του να κρατά για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της στη σεζόν. Θέλει όμως κάτι και εκτός έδρας, όπου έχει αρκεστεί μόνο σε ένα Χ και δέχεται γκολ σε πέντε σερί ταξίδια. Εκτός οι μέσοι Άλεν, Γουόλς, αμφίβολος ο μπακ Νότον και οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Κούπερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εύκολα ή δύσκολα, η Μίλγουολ έχει προβάδισμα.

ΝΟΡΙΤΣ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Νόριτς πάλεψε μέσα στην έδρα της Φούλαμ για το Λιγκ Καπ, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα με 2-1. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, είναι το πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από δύο σερί ήττες. Εντός έδρας πάντως είναι σίγουρα πιο δυνατή, καθώς έχει πάρει εκεί τις τρεις από τις τέσσερις φετινές της νίκες. Εκτός οι μπακ Χάνλι, Τόμκινσον και οι επιθετικοί Σάρτζεντ, Μπαρνς, αμφίβολος ο μέσος Νούνιες.

Η Μπέρμιγχαμ δε δέχτηκε γκολ από την ΚΠΡ, αλλά από την άλλη δεν απείλησε επιθετικά και δεν έχει άλλη αξιόπιστη λύση μπροστά εκτός του Στάνσφιλντ, που έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει κακή παράδοση στο Νόριτς, με τελευταία νίκη εκεί το 2002. Εκτός είναι οι Μ. Λερντ (μπακ), Άντερσον, Τσανγκ (μέσοι), Ρόμπερτς (επιθετικός). Αμφίβολος ο μέσος Χολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα ματς με τους γηπεδούχους φαβορί.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Πρέστον δέχτηκε γκολ σε μία από τις τρεις τελικές της Ρόδεραμ και έμεινε στην ισοπαλία, βάζοντας τέλος σε σερί έξι νικών. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, παραμένει πάντως η μοναδική που δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση, καθώς δέχεται ακριβώς ένα γκολ τρεις σερί αγωνιστικές. Οι πέντε από τις έξι φετινές της νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά. Εκτός οι επιθετικοί Έβανς, Ρίις, αμφίβολος ο μπακ Ράμζι και ο επιθετικός Κιν (αρχισκόρερ).

Η Γουέστ Μπρομ., είχε πολλές τελικές με Μίλγουολ, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και έμεινε σε τρίτη σερί ισοπαλία. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, αν και έχει χάσει ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια, έχει μείνει πίσω καθώς έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα (4). Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη σε έξι σερί ματς από τον Απρίλιο. Aμφίβολος ο Κέλι (μπακ) και ο Μάτζα (επιθετικός), εκτός οι Ριτς, Πίτερς (μέσοι), Ντάικ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη των γηπεδούχων με 1-0.

ΚΠΡ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η ΚΠΡ πήρε το Χ στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, μοιράζοντας τους βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική, αλλά είναι χαμηλά στη βαθμολογία, με μόνο μία νίκη σε έξι ματς (τρεις ήττες αυτό το διάστημα). Η ομάδα του Γκάρεθ Έινσγουορθ, νιώθει πάντως σίγουρα καλύτερα μακριά από την έδρα της, εκεί όπου έχει πάρει και τις τέσσερις τελευταίες νίκες της σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Ο Κόλμπακ έχει σκοράρει και στα δύο προηγούμενα ταξίδια που οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα. Αμφίβολος ο μπακ Νταν.

Η Κόβεντρι προηγήθηκε με Χάντερσφιλντ, αλλά δέχτηκε γκολ στο τέλος και έτσι δεν έχει νίκη σε έξι σερί αγωνιστικές, με τις πέντε από αυτές να είναι ισοπαλίες, μετρώντας τα περισσότερα Χ στην κατηγορία. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, αν και σκοράρει σε οκτώ συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει κερδίσει μόνο ένα από αυτά, με τέσσερις ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Σέιφ, Ο' Χερ, ο ακραίος μπακ Φαν Έβαϊκ και ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ από εδώ μέχρι το Λονδίνο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Γουότφορντ ήταν κατώτερη σε όλα τα επίπεδα στο Λιντς και έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές, πληρώνοντας το over 2.5 σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, είναι σαφώς καλύτερη μέσα στο γήπεδό της, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ματς. Και οι επτά τελευταίες νίκες της σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, ήταν μπροστά στον κόσμο της. Τελευταία ήττα εκεί από την Μίντλεσμπρο το 2012. Εκτός ο επιθετικός Χίλι, αμφίβολος ο μέσος Σέμα.

Η Μίντλεσμπρο κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Μπράντφορντ για το Λιγκ Καπ και πλέον έχει δύο σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας βελτίωση μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ μάλιστα, στο τελευταίο ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά φέτος. Ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από εννέα αγώνες, με τελευταίο διπλό τον περασμένο Μάρτιο. Αμφίβολοι Μπανγκουρά, Κλαρκ, Ντάικστιλ, Φαν Ντεν Μπερχ (μπακ), Φορς (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιώθηκε λίγο η Μίντλεσμπρο, αλλά και πάλη η Γουότφορντ είναι φαβορί.

Βαθμολογία -

30/09/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 21 8 7 0 1 14 5 9
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 21 8 7 0 1 17 10 7
3 Πρέστον Πρέστον 20 8 6 2 0 13 6 7
4 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 16 9 5 1 3 18 8 10
5 Χαλ Χαλ 15 8 4 3 1 13 8 5
6 Λιντς Λιντς 13 8 3 4 1 13 7 6
7 Κάρντιφ Κάρντιφ 13 8 4 1 3 14 12 2
8 Νόριτς Νόριτς 13 8 4 1 3 17 16 1
9 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 12 8 3 3 2 9 7 2
10 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 12 8 3 3 2 8 7 1
11 Μίλγουολ Μίλγουολ 11 8 3 2 3 7 8 -1
12 Πλίμουθ Πλίμουθ 10 8 3 1 4 16 13 3
13 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 10 8 2 4 2 12 11 1
14 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 10 8 3 1 4 12 16 -4
15 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 10 8 3 1 4 12 19 -7
16 Γουότφορντ Γουότφορντ 9 8 2 3 3 11 10 1
17 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 9 8 2 3 3 9 13 -4
18 Κόβεντρι Κόβεντρι 8 8 1 5 2 12 11 1
19 ΚΠΡ ΚΠΡ 8 8 2 2 4 7 12 -5
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 7 8 2 1 5 8 12 -4
21 Σουόνσι Σουόνσι 6 8 1 3 4 10 12 -2
22 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 5 8 1 2 5 7 15 -8
23 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 5 8 1 2 5 8 17 -9
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 9 0 2 7 5 17 -12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr