Ποδόσφαιρο

Α’ Αυστρίας: Παραμένει αήττητη η Στουρμ Γκρατς

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 02:52

Η Στουρμ Γκρατς έρχεται αντιμέτωπη με την Τιρόλ, για το πρωτάθλημα Αυστρίας. Οι γηπεδούχοι αναμένονται να πάρουν τη νίκη, για να επιστρέψουν στα τρίποντα και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους.

Α’ Αυστρίας: Παραμένει αήττητη η Στουρμ Γκρατς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Αυστρίας.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ–ΤΙΡΟΛ

Παρέμεινε δεύτερη με την ισοπαλία απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και με πολλές σκληρές μονομαχίες. Η ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ μείωσε την διαφορά από την Σάλτσμπουργκ στον έναν βαθμό ενώ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα είχε ματς κυπέλλου στην έδρα της Λέομπεντορφ και προκρίθηκε άνετα 3-0. Έχει δύο σερί ισοπαλίες και τέσσερα σερί Goal/Goal. Αήττητη εντός επτά ματς.

Δεν άξιζε αποτέλεσμα με την Βόλφσμπεργκερ παρόλα αυτή πάντα αφήνει πίκρα, ήττα στις καθυστερήσεις. Παραμένει προτελευταία με τη μοναδική νίκη της εκτός έδρας. Αυτή την στιγμή η ομάδα του Τόμας Ζίλμπερμπεργκ δέχεται γκολ δώδεκα συνεχόμενους αγώνες ενώ από τα δεκαοκτώ γκολ που έχει δεχτεί φέτος, τα δεκατέσσερα έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει πέντε σερί Goal/Goal. Μεσοβδόμαδα υπέστη αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο από την Λέομπεν με 3-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στουρμ Γκρατς είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, την φετινή σεζόν. Όμως θέλει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Με τους φιλοξενούμενους, να αποτελούν μια ασταθή ομάδα. Άσσος και under 4.5 (1.75)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ–ΑΛΤΑΧ

Η Χάρτμπεργκ επέκτεινε την εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Λίντσερ καθώς έμεινε αήττητη απέναντί της για ένατο παιχνίδι. Πολύ δουλειά στην άμυνα για να πάρει τον βαθμό η ομάδα του Μάρκους Σοπ η οποία παρέμεινε δίχως ήττα για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. Σε αυτούς τους αγώνες έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ που δείχνει πολλά για την άμυνά της στα τελευταία ματς. Είχε δύσκολο ματς κυπέλλου με την Αντμίρα και προκρίθηκε στην παράταση 1-0.

Έχει καλή ψυχολογία και καλές αντιδράσεις την δεδομένη στιγμή. Βρέθηκε πίσω στην αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης αλλά μέσα σε δέκα λεπτά γύρισε το παιχνίδι και πήρε άλλη μια νίκη για να μείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες ενώ εκτός έδρας έχει χάσει μόλις έναν από τους τελευταίους οκτώ. Μεσοβδόμαδα είχε ματς κυπέλλου με την Ζάαλφελντεν και προκρίθηκε με νίκη 2-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες, σε σχέση με τις προσδοκίες τους τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα. Είναι παρόμοιες ομάδες και έχουν μόνο ένα βαθμό διαφορά. G/G (1.70)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ–ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πάλι προηγήθηκε, πάλι έχασε. Η Αούστρια Βιέννης ηττήθηκε δίκαια από την Άλταχ και βρίσκεται στην δέκατη θέση μετά από οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Μίχαελ Βίμερ κάνει την χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα μετά από δεκαεπτά χρόνια. «Δεν μπορώ να κατηγορήσω του παίκτες» δήλωσε ο υπό πίεση κόουτς. Ακολούθησε παιχνίδι κυπέλλου εκτός έδρας με την Σαν Άννα και νίκη-πρόκριση 4-0. Χωρίς νίκη έξι ματς. Μόνο δύο νίκες εντός στα τελευταία εννέα.

Προηγήθηκε της Στουρμ Γκρατς αλλά δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση. Είχε ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. «Η βαθμολογία δεν δείχνει το πόσο καλά έχουμε παίξει» είπε ο έμπειρος κόουτς Μπάρισιτς. Η ομάδα του είναι έβδομη και αυτή την στιγμή δεν έχει νίκη για τέσσερα παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στους τελευταίους εννέα αγώνες. Έρχεται στο ντέρμπι από ματς κυπέλλου με την Γκούρτεν όπου προκρίθηκε στην παράταση με 5 -2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες δυσκολεύονται να πάρουν νίκες τον τελευταίο καιρό, με την Ραπίντ Βιέννης να έχει την καλύτερη εικόνα. Μπορεί να έχει τέσσερα χρόνια να κερδίσει σε ντέρμπι, αλλά είναι η πιο πειστική από τις δύο. 2 (2.45)

Βαθμολογία -

01/10/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 19 8 6 1 1 18 5 13
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 18 8 5 3 0 15 5 10
3 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 15 8 4 3 1 11 5 6
4 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 13 8 3 4 1 13 9 4
5 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 12 8 3 3 2 12 14 -2
6 Αλτάχ Αλτάχ 11 8 3 2 3 9 11 -2
7 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 10 8 2 4 2 15 9 6
8 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 10 8 2 4 2 12 14 -2
9 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 8 8 2 2 4 11 19 -8
10 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 5 8 1 2 5 6 13 -7
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 5 8 1 2 5 10 18 -8
12 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 2 8 0 2 6 5 15 -10
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr