Ποδόσφαιρο

Α’ Ιταλίας: Πονταρίσματα σε Τορίνο

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 10:45

Η “γκρανάτα” υποδέχεται τη Βερόνα και ο άσος έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά, ενώ τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στα άλλα ματς της ημέρας.

Α’ Ιταλίας: Πονταρίσματα σε Τορίνο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ιταλίας.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΟΝΤΣΑ (19:30, Cosmote Sport 8)

Η Σασουόλο ήταν καλύτερη από την Ιντερ σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχθηκε σε καίριο σημείο, το γύρισε με συνοπτικές διαδικασίες και πανηγύρισε τη δίκαιη νίκη. Σταθερά δυνατή με τα... θηρία η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι, έκανε το «δύο στα δύο», προηγήθηκε ο θρίαμβος με τη Γιουβέντους.

Η Μόντσα απέφυγε τα ρισκα και αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Μπολόνια το βράδυ της Πέμπτης και ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο απαιτητικό εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Λάτσιο. Η μία νίκη σε εξι ματς δεν είναι ο ιδανικός απολογισμός για την ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο, ωστόσο έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, οπότε θα πρέπει να περάσει χρόνος για να κριθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σασουόλο ειναι καλύτερη στα δύσκολα ενώ η Μοντσα σταδιακά θα δείξει τις πραγματικες της δυνατότητες. Δεν… θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΤΟΡΙΝΟ- ΒΕΡΟΝΑ (19:30, Cosmote Sport 2)

Η Τορίνο ενεπλάκη σε ισορροπημένο ματς στην έδρα της Λάτσιο αλλά παρότι αμύνθηκε άριστα για μεγάλο διάστημα κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Το σερί 2-1-0 ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Ιβάν Γιούριτς (στον πάγκο της Βερόνα τη διετία 2019-21), η οποία έχει δεδομένες δυνατότητες, αλλά καλείται να ατσαλωθεί πνευματικά για να βρει και τη διάρκεια που απαιτεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Βερόνα δέχθηκε γκολ στο πρώτο τέταρτο απο την Αταλάντα και ουδέποτε έπεισε ότι μπορούσε να αντιδράσει, υπέστη δίκαιη ήττα. Ξεκίνησε με «δύο στα δύο», ωστόσο το πρόγραμμα έγινε πιο... ζόρικο στη συνέχεια και ο απολογισμός 0-1-3 εμφανίζει τους περιορισμούς στις δυνατότητες του ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες αν και οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ο άσος έχει τύχη στο 1.90, δέχεται μάλιστα πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45, Cosmote Sport 3)

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε στην έδρα της Φροζινόνε το βράδυ της Πέμπτης, αλλά σπατάλησε ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη και το πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση. Είχε προηγηθεί η τυχερή νίκη στο Ούντινε, για ακόμη μία φορά ξεκινάει τη σεζόν με υποτονικές εμφανίσεις κατά κανόνα, επιθετικά έχει βρει τον τρόπο να απειλήσει υπό κάθε συνθήκη, ανασταλτικά σηκώνει σημαντική βελτίωση.

Η Κάλιαρι σκόραρε κόντρα στη ροή του ματς με τη Μίλαν και έδειχνε ικανή για την έκπληξη, αλλά ο πορτιέρε Ραντούνοβιτς... δώρισε την ανατροπή πριν καν την ανάπαυλα και μετά το 1-3 δεν υπήρχε επιστροφή. Δύο «Χ» είναι όλη και όλη η συγκομιδή των Σάρδων, προκύπτει αρκετή πίεση στη μάχη για την επιβίωση, αν και σε πρώτη φάση δεν είχε το πιο εύκολο πρόγραμμα του κόσμου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φιορεντίνα δεν αποτελεί υποδειγμα σταθερότητας αλλά έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην προβληματική Κάλιαρι. Συνδυάζουμε τον άσο με under 3,5.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr