Ποδόσφαιρο

Α’ Τουρκίας: Καϊσέρισπορ-Μπασακσεχίρ, Αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 11:31

Η Καϊσέρισπορ έρχεται αντιμέτωπη με την Μπασακσεχίρ για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Και μάλιστα οι γηπεδούχοι αναμένονται να κερδίσουν, για να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχουν στην έδρα τους.

Α’ Τουρκίας: Καϊσέρισπορ-Μπασακσεχίρ, Αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Τουρκίας.

Καϊσερισπόρ

Η Καϊσέρισπορ νίκησε 2-0 την Γκαζιαντέπ στο ντεμπούτο του Ρετσέπ Ουτσάρ στον πάγκο της (πήρε την θέση του Τσαγκντάς Ατάν) αλλά αμέσως μετά ηττήθηκε 2-1 από την Μπεσίκτας αν και είχε προηγηθεί με 0-1. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εντός έδρας παραμένει άτρωτη με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Μπασακσεχίρ

Την Πέμπτη το βράδυ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Μπασακσεχίρ παρά το γεγονός ότι άλλαξε τεχνικό. Ο Τσαγκντάς Ατάν πήρε την θέση του Εμρέ Μπελόζογλου και στην πρεμιέρα του η Μπασακσεχίρ νίκησε 2-0 την Ιστανμπουλσπόρ αλλά την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με σκορ 2-1 εντός έδρας από την Γαλατασαράι. Με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς είναι καθηλωμένη στην ουρά της βαθμολογίας και ζητείται αντίδραση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.52 3.15 2.65 1.8 1.9 1.28 3.25 1.7 1.98 1.4 1.3 1.44
Καϊσερισπόρ - Μπασακσεχίρ / Εκτίμηση

Η Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δεν έχει καλή εικόνα. Η Καϊσέρισπορ έχει καλή ψυχολογία μια είναι αήττητη στην έδρα της. Μάλιστα έρχεται αντιμέτωπη με τον πρώην προπονητή της, ο οποίος έφυγε για νια καλύτερη ομάδα, όμως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Άσσος (2.72)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr