Ποδόσφαιρο

Europa League: Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός, θέλει προσοχή!

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 - 00:49

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την φόρμα του και να φτάσει στη πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του στον όμιλο τη φετινή χρονιά. 

Europa League: Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός, θέλει προσοχή!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός.

05/10/2023, (19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 826

1ος όμιλος, Cosmote Sport 4 HD

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το παιχνίδι Μπάτσκα Τοπολα-Ολυμπιακός.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπάτσκα Τόπολα

Η Μπάτσκα Τόποτα “φλέρταρε” με ένα ιστορικό διπλό αλλά κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ της πανίσχυρης Γουεστ Χαμ και έμεινε με τις εντυπώσεις στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα σε φάση ομίλων. Δεδομένη η απειρία της, έχει δεχτεί δέκα γκολ σε τρία ευρωπαϊκά ματς φέτος καθώς προηγήθηκε ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπράγκα. Πιο αξιόπιστη εντός συνόρων όπου συνεχίζει αήττητη μετά από οκτώ αγωνιστικές, προερχόμενη απο εκτός έδρας ισοπαλία(1-1) με τη Μλάντοστ Λουκάνι όπου δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Αγωνιστικά νέα

Οι βασικοι Μιρτσέφσκι (μ.) και Μιλοβάνοβιτς (ε) πήραν… ρεπό στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας με την Γουέστ Χαμ, επιστρέφει ο λογιζόμενος βασικός κεντρικός αμυντικός Κάλουσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Simic - Cvetkovic, Antonic, Stojic, Calusic, Petrovic - Radin, Kuveljic, Stanic - Jovanovic, Djakovac

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα της Φράιμπουργκ και μοιραία απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό. Η ήττα στην πρεμιέρα αποτελεί την μοναδική στη σεζόν εντός και εκτός συνόρων για τους “ερυθρόλευκους” που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στα πρώτα ματς της χρονιάς. Εντυπωσιακός εντός συνόρων, την Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΣ (3-0) δίνοντας συνέχεια στο εξαιρετικό μπάσιμο στη σεζόν (6-1-0).

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, στο ματς με τον ΠΑΣ πήραν… ανάσες οι Ιμπόρα, Έσε (μ.), Σκάρπα (μ-ε). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μεσοεπιθετικός Μπρίνιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Paschalakis - Rodinei, Ndoj, Freire, Ortega - Alexandropoulos, Camara - Biel, Fortounis, Podence - El Kaabi

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6.5 4.25 1.48 1.81 1.88 1.3 3.25 2.05 1.68 2.6 1.21 1.1
Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Για την πρώτη του νίκη στον όμιλο του Europa League στοχεύει ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν είναι προσεκτικός θα την πατήσει. Το διπλό όλο και πέφτει, στο 1.57 δεν αξίζει. Προτιμότερο το over 2.5 (1.75), αφού μπορεί να βοηθήσει και η γηπεδούχος στο σκοράρισμα.

Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα**

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.