Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Το ντέρμπι και τα διπλά!

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 00:34

Ο Αγιαξ κοντράρεται με την εξαιρετική και φέτος Αλκμααρ στο ντέρμπι της ημέρας, ενώ Φέγενορντ και Αϊντχόφεν έχουν εύκολα θεωρητικά έργο σε Τσβόλε και Ρότερνταμ αντιστοιχα.

Α' Ολλανδίας: Το ντέρμπι και τα διπλά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΤΣΒΟΛΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Τσβόλε που προηγήθηκε στο Αλμέλο, αλλά... δώρισε την ισοφάριση, ενώ στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε. Δεύτερη σερί ήττα για τους νεοφώτιστους που παρότι παλεύουν στα περισσότερα ματς, δεν έχουν βρει λύσεις στην άμυνα όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν τα πέντε από τα επτά φετινά ματς,.

Η Φέγενορντ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα έκαμψε την αντίσταση της Γκο Αχέντ Ιγκλς συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, αλλά πλέον μετρά πέντε κολλητές νίκες και... καταδιώκει τους; πρωτοπόρους. Μεσοβδόμαδα, πάλεψε αλλά επέστρεψε με άδεια χέρια απο την Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο (2-3) για το Τσάμπονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φετινή Φέγενορντ δεν... αστειεύεται και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Επιλέγουμε το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο και το συνδυάζουμε με over.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ. - ΤΒΕΝΤΕ

Η Φορτούνα είχε... συγκρατήσει την καλύτερη Αλκιμααρ αλλά μετά το πρώτο γκολ των γηπεδούχων κατέρρευσε και δεν απέφυγε την βαριά ήττα. Δεύτερη κολλητή ήττα (0-7 γκολ) για την ομάδα του Ντάνι Μπάους που εκτός έδρας δεν επιδεικνύει τον... τσαμπουκά που την χαρακτηρίζει στα ματς μπροστά στο κοινό της. Over τα έξι απο τα οκτώ φετινά ματς.

Αποστολή εξετελέσθη για τη Τβέντε που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά πίεσε και επιβραβεύτηκε κόντρα στη Χέρενφεν. Το τρίποντοι πιστοποίησε τη φετινή δυναμική της, μετρά ήδη έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές και ο τεχνικός Οστινχ κερδίζει τις εντυπώσεις. No Goal τα πέντε απο τα έξι τελευταία ματς.

EKTIΜΗΣΗ: Η Τβέντε έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις φέτος και μπορεί να περάσει νικηφόρα και απο το Σιτάρντ. Το διπλό έχιε τύχη στο 1.95.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Η αναμέτρηση του Αγιαξ με την Βααλβάικ δεν ολοκληρώθηκε καθώς διεκόπη στο 85' λόγω σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Φέσεν. Ο Αίας πασχίζει για βαθμούς φέτος, έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων δεκαετιών και ο τεχνικός Στέιν βρίσκεται προ της εξόδου ενώ ήδη επέστρεψε σε θέση συμβούλου ο σπουδαίος Λουις φαν Χααλ. Την Πέμπτη αν και προηγήθηκε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Με κομβικό το πρώτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και με τον Παυλίδη να σκοράρει για 7η διαδοχική αγωνιστική, η Αλκμααρ επικράτησε της Φορτούνα Σιτάρντ δίνονται συνέχεια στις φετινές υψηλές πτήσεις. Η ΑΖ έχει βρει για τα καλά ρυθμό σε άμυνα και επίθεση παρά το απαιτητικό πρόγραμμα καθώς την Πέμπτη επικράτησε της Λέγκια Βαρσοβίας για την 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ .

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Αιας πασχίζει να βρει λύσεις ενώ η Αλκμααρ παρουσιαζεται εξαιρετική φέτος και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Ρισκάρουμε με 1-1 anytime σκορ.

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Σπάρτα που προηγήθηκε αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε δεχόμενη γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης από την Εξέλσιορ. Η ήττα στο μίνι ντέρμπι του Ρότερνταμ δεν αναιρεί πάντως τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει και φέτος αν και για την υπέρβαση που αναζητούν στο “Κάστελ”, απαιτείται βελτίωση στην άμυνα.

Νέα νίκη για την Αϊντχόφεν που παρότι σπατάλησε σωρεία ευκαιριών, επικράτησε της Φόλενταμ δίνοντας συνέχεια στο εξαιρετικό μπάσιμο στη σεζόν. Η PSV μετρά επτά στα επτά, σκοράρει με συνέπεια και απο νωρίς έχει παγιωθεί στην κορυφή. Μεσοβδόμαδα πάντως, έμεινε στο 2-2 με την Σεβίλλη και παραμένει χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχει δεχτεί έξι γκολ σε δύο αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί η εξαιρετική φέτος Αϊντχόφεν. Η Σπάρτα δεν... κρύβεται πάντως και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Συνδυάζουμε το διπλό με γκολ/γκολ.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr