Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Σίλκεμποργκ-Λίνγκμπι, επιστροφή στις νίκες οι γηπεδούχοι

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 11:52

Η Σίλκεμποργκ έρχεται αντιμέτωπη με τη Λίνγκμπι και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει το σερί στην έδρα της.

Α’ Δανίας: Σίλκεμποργκ-Λίνγκμπι, επιστροφή στις νίκες οι γηπεδούχοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Σίλκεμποργκ

Το αήττητο σερί επτά αγώνων με έξι νίκες και μία ισοπαλία που κρατούσε από τις 4 Αυγούστου και μετά έλαβε άδοξο τέλος για την Σίλκεμποργκ στο εκτός έδρας ματς με την Ράντερς. Μετρά 4 σερί No goal και παραμένει σταθερά σε τροχιά πλέι οφ. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και έχει τέσσερις σερί νίκες. Στο ματς με την Λίνγκμπι θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Λίνγκμπι

Η Λίνγκμπι πέρασε με νίκη 2-1 από το Οντένσε και επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς δίχως ήττα για την ομάδα του Φρέι Αλεξάντερσον με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Λίνγκμπι έχει σαν στόχο μια θέση στην προνομιούχο εξάδα και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα τα καταφέρει. Προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες αλλά στο γήπεδο της Σίλκεμποργκ θα δυσκολευτεί. Πέρσι σε 4 ματς με την Σίλκεμποργκ υπήρξε ισορροπία.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.74 3.7 4 2.02 1.7 1.4 2.75 1.68 2 1.18 1.22 1.94
Σίλκεμποργκ - Λίνγκμπι / Εκτίμηση

Η Σίλκεμποργκ είναι εξαιρετική εντός έδρας έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ενώ η Λίνγκμπι, έχει καλή εικόνα, αν και είχε ευνοϊκό πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Άσσος (1.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr