Ποδόσφαιρο

Tσάμπιονσιπ: Προχωρούν τα φαβορί

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 00:54

Οι πρωτοπόροι αναμένεται να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα στην Τσάμπιονσιπ.

Tσάμπιονσιπ: Προχωρούν τα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

Όλα τα ματς της Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Σάντερλαντ κέρδισε τη Γουότφορντ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, καθώς έχει δύο σερί νίκες, πέντε τρίποντα σε έξι αγωνιστικές και μόνο μία ήττα σε οκτώ. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και σε έξι από τα τελευταία οκτώ ματς, σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη γειτόνισσα, το 2016. Εκτός Αλέσε (μπακ) Έβανς, Ματέτε (μέσοι), Μαγέντα (επιθετικοί), αμφίβολοι Σέρκιν (μπακ), Έκουα, Πρίτσαρντ (μέσοι) και Ντακ (επιθετικός).

Η Μίντλεσμπρο κέρδισε και την Κάρντιφ εντός έδρας μεσοβδόμαδα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, με τρεις σερί νίκες στις οποίες πέτυχε από δύο γκολ τουλάχιστον, ενώ είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη, λίγο πριν από το γειτονικό ντέρμπι. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, κατάφερε μάλιστα να κρατήσει πρώτη φορά ανέπαφη εστία, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα εκτός έδρας. Σκοράρει σε β’ ημίχρονο πέντε σερί αγωνιστικές. Εκτός Κλαρκ, Ο’ Μπράιεν (μπακ), αμφίβολοι Φαν Ντεν Μπερχ (μπακ) και Χάουζον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Tον πρώτο λόγο η Σάντερλαντ, όμως η Μίντλεσμπρο παρουσιάζεται ανεβασμένη και έτσι μπορεί να πληρωθεί το γκολ-γκολ.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, διέλυσε τη Χαλ και παραμένει στη δεύτερη θέση, με μόλις μία ήττα σε δέκα ματς και καμία στα τελευταία έξι, ενώ δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη επίθεση μαζί με τη Λέστερ. Ειδικά εντός έδρας, δεν έχει πετύχει ποτέ κάτω από δύο γκολ. Στον αντίποδα, στα μισά ματς κράτησε ανέπαφες εστίες. Τελευταία ήττα στο γήπεδό της από την Πρέστον το 2008. Eκτός o μπακ Τουανζέμπε, αμφίβολος ο μέσος Έβανς.

Η Πρέστον έχασε στο Λέστερ με κακό δεύτερο ημίχρονο και έχει δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και με τέρματα 0-7, ενώ δεν έχει νίκη τρεις σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, δέχεται γκολ πέντε σερί αγωνιστικές, ενώ ως φιλοξενούμενη σκοράρει μόνο με τους Λίντσι ή Κιν. Οι πέντε από τις έξι φετινές της νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά. Εκτός οι επιθετικοί Έβανς, Ρίις και ο μπακ Ράμζι, αμφίβολοι οι Στόρι, Χιούζ (μπακ) και Μπράουν (μέσος, αρχηγός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχτούν γκολ.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Κάρντιφ δεν ήταν καλή μετά από αρκετό καιρό στο Μίντλεσμπρο και επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, μάλιστα έμεινε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν χωρίς να σκοράρει. Είναι όμως δυνατή εντός, όπου έχει πάρει τις τέσσερις από τις πέντε φετινές νίκες της. Εκτός οι μέσοι Μπόουλερ, Ράμζι, Ο’ Ντάουντα, αμφίβολος ο βασικός μπακ Κόλινς, ο επιθετικός Μεϊτέ και ο δεύτερος σκόρερ Ετέτε, ο οποίος είχε σκοράρει στα δύο προηγούμενα εντός έδρας.

Η Γουότφορντ υπέστη τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, δεχόμενη τουλάχιστον δύο γκολ σε τέσσερα σερί ματς, στα οποία δεν έχει νίκη. Η διοίκηση πάντως στηρίζει τον προπονητή Βαλεριάν Ισμαέλ, επεκτείνοντάς του το συμβόλαιο. Μακριά από το γήπεδό της, δεν έχει νίκη στις τελευταίες 13 αγωνιστικές Τσάμπιονσιπ και έχει δεχτεί γκολ σε όλα αυτά τα ταξίδια. Αμφίβολος ο μέσος Σέμα, τιμωρημένος ο μπακ Άντριους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Kάρντιφ παρά την τελευταία γκέλα, δείχνει καλύτερο πρόσωπο από τη Γουότφορντ, που δεν μπορεί εκτός έδρας. Άσος.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΝΟΡΙΤΣ

Η Κόβεντρι παρά της δυσκολίες που αντιμετωπίζει με απουσίες βασικών παικτών και τραυματισμούς ακόμα και μέσα στα ματς, προέρχεται από δύο σερί νίκες και αήττητο τριών αγωνιστικών. Στο ματς με την Μπλάκμπερν, κράτησε ανέπαφη εστία μετά από πέντε ματς. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, παραμένει αήττητη μέσα στο γήπεδό της, ενώ έχει τα περισσότερα Χ στην κατηγορία ανεξαρτήτως έδρας, με πέντε. Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Σέιφ, Ο' Χερ, Κέλι (αρχηγός) ο ακραίος μπακ Φαν Έβαϊκ και ο επιθετικός Ταβάρες.

Η Νόριτς επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις μεσοβδόμαδα και λύγισε στο τέλος, χάνοντας τρίτο παιχνίδι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και έχοντας δεχτεί σε αυτές τις ήττες τουλάχιστον δύο γκολ. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, δεν έχει ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Μακριά από το γήπεδό της, έχει μόνο μία νίκη φέτος, με μόνο δύο στα τελευταία 11 ταξίδια της Τσάμπιονσιπ. Ο Σάρα σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός οι μπακ Χάνλι, Τόμκινσον και οι επιθετικοί Σάρτζεντ, Μπαρνς, αμφίβολος ο μέσος Νούνιες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο φορμαρισμένη η Κόβεντρι, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Όλα τα ματς της Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

ΚΠΡ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η ΚΠΡ, λύγισε στο Λιντς δεχόμενη γκολ νωρίς μεσοβδόμαδα και υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη με πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ πλέον έχει μόνο ένα τρίποντο σε οκτώ ματς. Η ομάδα του Γκάρεθ Έινσγουορθ, δεν έχει νίκη στα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς Τσάμπιονσιπ, από τον περασμένο Μάρτιο. Έχει κρατήσει μόνο δύο ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν. Αμφίβολοι οι μπακ Νταν και Φοξ. Tιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Μπέγκοβιτς, παίζει ο Άρτσερ.

Η Μπλάκμπερν έχασε στο τέλος από την Κόβεντρι και είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη με τέσσερις σερί ήττες, καθώς και πέντε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ δεν έχει ισοπαλία στις τελευταίες οκτώ. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, έμεινε μάλιστα χωρίς γκολ μόλις για δεύτερη φορά φέτος. Από τα έξι εκτός έδρας γκολ της, τα τρία τα πέτυχε ο Σμόντιτς. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Πίαρς (παίζει ο Βάλστεντ), αμφίβολοι οι επιθετικοί Λέοναρντ, Γκάλαχερ, ο μέσος Γουόρτον και ο εξτρέμ Χέτζες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακές και οι δύο, οι άμυνες δέχονται εύκολα γκολ, over 2.5.

ΛΕΣΤΕΡ-ΣΤΟΟΥΚ

Η Λέστερ κέρδισε άνετα την Πρέστον και με πέντε σερί νίκες, παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα δεν έχει ισοπαλία 13 επίσημα ματς (11 νίκες), ενώ οι εννέα νίκες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, αποτελούν ισοφάριση ρεκόρ στην ιστορία της Τσάμπιονσιπ. Η μοναδική της ήττα όμως ήταν εντός. Αμφίβολος ο μπακ Κρίστιανσεν και ο μέσος Πρατ, εκτός ο τερματοφύλακας Σμίθις, o μπακ Ντόιλ και ο επιθετικός Κάνον. Τιμωρημένος ο μπακ Βέστεργκααρντ. Αμφίβολος ο αρχισκόρερ ΜακΑτίρ.

Η Στόουκ είχε απουσίες κόντρα στη Σαουθάμπτον και στη διάρκεια του ματς έχασε κι άλλους παίκτες, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις ήττες. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ κέρδισε το προηγούμενο εκτός έδρας ματς, αλλά είναι το μόνο διπλό της σε οκτώ ταξίδια. Απ’ τα έξι ματς που έχασε φέτος, στα πέντε δε σκόραρε. Aμφίβολοι οι μπακ Ρόουζ, Γκούτς, ο αρχισκόρερ μέσος Βιντιγκάλ και οι επιθετικοί Μάε, Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Χούφερ, Γουίλμοτ, Μπέικερ, Στίβενς, προκαλώντας πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς για over, λόγω των ικανοτήτων της Λέστερ μπροστά και των προβλημάτων της Στόουκ στα μετόπισθεν.

ΛΙΝΤΣ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Λιντς επέστρεψε στις νίκες έστω και δύσκολα απέναντι στην ΚΠΡ και μπήκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με μία ήττα σε οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, παρέμεινε αήττητη μέσα στο γήπεδό της, σκοράροντας εκεί στο τελευταίο ματς για πρώτη φορά φέτος σε α’ ημίχρονο. Τελευταία ήττα στο γήπεδό της από την Μπρίστολ Σίτι, ήταν το 1979. Λείπουν ξανά οι Φίρπο, Ντάλας (μπακ), Νιόντο (εξτρέμ), αμφίβολοι οι μπακ Σέικλετον, Σπενς και ο μέσος Άντονι.

Η Μπρίστολ Σίτι προηγήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στη Ρόδεραμ, αλλά έδειχνε να σκοντάφτει και πάλι, πριν ο Κόνγουεϊ της δώσει τη λύση στο τέλος, για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, έχει έτσι περισσότερες νίκες φέτος μακριά από την έδρα της απ΄ότι εντός. Έχει κρατήσει όμως ανέπαφη εστία, μόνο μία φορά στα τελευταία οκτώ ματς. Εκτός οι μπακ Βάινερ, Άτκινσον, ΜακΚρόρι και ο μέσος Μπεναρούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λιντς αναμένεται να πάρει τη νίκη, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο. Άσος με ένα γκολ διαφορά.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΧΑΛ

Η Μίλγουολ επέστρεψε στα γκολ και στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στο Πλίμουθ, παίρνοντας πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ, δεν πληρώνει γκολ – γκολ σε πέντε σερί αγωνιστικές, με μόνο ένα στις τελευταίες επτά. Όλες οι νίκες της φέτος είναι με ανέπαφη εστία και μόνο σε ένα ματς στο οποίο δέχτηκε γκολ απέφυγε την ήττα. Ο Φλέμινγκ σκόραρε και στις δύο τελευταίες νίκες της. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς, ο επιθετικός Μπράντσο και ο μπακ Χάτσινσον.

Η Χαλ, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην τρομερή Ίπσουιτς και επέστρεψε στις ήττες μετά από οκτώ αγωνιστικές, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες αυτό το διάστημα (όλες under 2.5). Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, έχει μόνο δύο ανέπαφες εστίες στο πρωτάθλημα, ενώ έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερη φορά φέτος. Από τις τέσσερις φετινές της νίκες όμως, τρεις ήταν μακριά από το γήπεδό της. Είναι δέκα χρόνια χωρίς τρίποντο εκτός με Μίλγουολ. Εκτός ο μέσος Σλέιτερ, αμφίβολος ο μέσος Βον και ο επιθετικός Λοκίλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληροτράχηλη εκτός έδρας η Χαλ, μπορεί να τσιμπήσει άλλη μία ισοπαλία.

Όλα τα ματς της Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Πλίμουθ επέστρεψε στις ήττες κόντρα στη Μίλγουολ εντός έδρας μεσοβδόμαδα και πλέον έχει κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Δείχνει να έχει αμυντικά προβλήματα, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα αυτά τα ματς και έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία σε οκτώ. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει νίκες μόνο μέσα στο γήπεδό της φέτος, σκοράροντας κυρίως με Αζάζ και Καντλ. Αμφίβολοι οι Κούπερ (τερμ.), Γκάλογουεϊ, Ίρλι, Γκίμπσον (μπακ) και Ράιτ (μέσος).

Η Σουόνσι λύγισε τη Νόριτς εντός έδρας και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ξεφεύγοντας κάπως από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ κέρδισε το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, αλλά είναι το μόνο διπλό που έχει σε έξι ταξίδια. Σε καλή φόρμα ο Λόου, με γκολ τρεις σερί αγωνιστικές, στις δύο με πέναλτι. Τελευταία ήττα στο Πλίμουθ, ήταν το 2001 για τη Λιγκ 1. Εκτός ο μέσος Άλεν, αμφίβολοι οι μπακ Καμπάνγκο, Ογκμπέτα και οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουόνσι δείχνει σημάδια ζωής, η Πλίμουθ όμως είναι καλή εντός έδρας. Ισοπαλία.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Σαουθάμπτον δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πλησιάζοντας πλέον την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με τον Ράσελ Μάρτιν να παίρνει οξυγόνο στη θέση του προπονητή. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς με τη Στόουκ, κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της φέτος. Όλες οι νίκες της στη σεζόν εκτός από μία, ήταν με ένα γκολ διαφορά. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο επιθετικός Στιούαρτ και ο μπακ Στίβενς.

Η Ρόδεραμ, έχασε εντός από την Μπρίστολ Σίτι και με δύο σερί ήττες, αλλά και τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, με μόνο μία νίκη φέτος. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της και έχει τη χειρότερη αμυντική επίδοση της σεζόν. Εκτός έδρας είναι κάκιστη, χωρίς νίκη 18 ταξίδια Τσάμπιονσιπ και με ένα διπλό στα τελευταία 22. Εκτός Φέργκιουσον, Μόρισον, Χάμφρις (μπακ), αμφίβολος ο Λίντσι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος με over 2.5, λόγω της κακής αμυντικής συμπεριφοράς της Ρόδεραμ.

Βαθμολογία -

06/10/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 27 10 9 0 1 21 6 15
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 25 10 8 1 1 21 11 10
3 Πρέστον Πρέστον 20 10 6 2 2 13 13 0
4 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 19 10 6 1 3 20 8 12
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 16 10 4 4 2 17 11 6
6 Λιντς Λιντς 16 10 4 4 2 15 10 5
7 Νόριτς Νόριτς 16 10 5 1 4 20 18 2
8 Κάρντιφ Κάρντιφ 16 10 5 1 4 16 14 2
9 Χαλ Χαλ 16 10 4 4 2 14 12 2
10 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 16 10 5 1 4 16 20 -4
11 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 15 10 4 3 3 13 11 2
12 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 15 10 4 3 3 12 10 2
13 Κόβεντρι Κόβεντρι 14 10 3 5 2 16 12 4
14 Μίλγουολ Μίλγουολ 14 10 4 2 4 9 11 -2
15 Σουόνσι Σουόνσι 12 10 3 3 4 15 13 2
16 Πλίμουθ Πλίμουθ 11 10 3 2 5 17 16 1
17 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 11 10 3 2 5 12 17 -5
18 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 10 10 3 1 6 11 15 -4
19 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 10 10 2 4 4 11 18 -7
20 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 10 10 3 1 6 13 21 -8
21 Γουότφορντ Γουότφορντ 9 10 2 3 5 13 15 -2
22 ΚΠΡ ΚΠΡ 8 10 2 2 6 8 16 -8
23 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 5 10 1 2 7 9 21 -12
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 10 0 2 8 5 18 -13

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr