Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Φουλ πρόγραμμα με δελεαστικά σημεία!

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 09:18

Πλήρες πρόγραμμα στη Β’ Γαλλίας, η οποία μπορεί να βγάλει καλά σημεία όπως τα διπλά της Ανζέ και της Γκρενόμπλ και τους άσους της Σεντ Ετιέν και της Ροντέζ.

Β’ Γαλλίας: Φουλ πρόγραμμα με δελεαστικά σημεία!

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για τις αναμετρήσεις στη Β’ Γαλλίας.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΑΒΑΛ

Η Μπορντό βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Καέν, αλλά έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε πέντε παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία και μέχρι στιγμής η παρουσία της είναι κατώτερη του αναμενομένου. Εντός έδρας, έχει μία ήττα σε τέσσερις αγώνες. Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Eκτός είναι ο αμυντικός Ενσιμπά (5/0).

Η Λαβάλ δυσκολεύτηκε κόντρα στην προτελευταία Βαλενσιέν, αλλά έφτασε τελικά στη νίκη με 1-0. Σημείωσε 5η διαδοχική νίκη. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 7ο ματς (έχοντας σημειώσει έξι επιτυχίες), ενώ έχει υποστεί μία ήττα σε εννέα παιχνίδια. Βρίσκεται στην κορυφή, το ξεκίνημα της είναι ενθαρρυντικό και κάνει σκέψεις για την άνοδο! Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Εκτός είναι ο μέσος Αντεοτί (2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκτός… πραγματικότητας οι αποδόσεις, θα κοντράρουμε τον άσο (στο 1,95 το Χ2).

ΑΜΙΑΝ – ΑΝΖΕ

Η Αμιάν, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, έχασε με 0-1 από την Πο. Επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο ισοπαλίες. Επισης, έχει μία νίκη σε έξι παιχνίδια και παρουσιάζεται ασταθής. Μπορεί, πάντως, να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Εντός έδρας, έχει αρκετά καλή εικόνα, καθώς διατηρείται αήττητη σε πέντε ματς. Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Εκτός είναι ο μέσος Σις (4/0).

Η Ανζέ επικράτησε της Κονκαρνό πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0. Προηγήθηκε στο 77' και σφράγισε τη νίκη της στις καθυστερήσεις. Σημείωσε τρίτη διαδοχική επιτυχία, πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να έχει βλέψεις για την άνοδο. Εκτός έδρας, πάντως, έχει σκαμπανεβάσματα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Εκτός ο επιθετικός Ναντζέ (1/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση η Ανζέ, αξίζει το διπλό (3,15)!

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΑΝΕΣΙ

Η Μπαστιά στο 43' του ντέρμπι με την Αζαξιό έμεινε με δέκα παίκτες, στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ και έχασε τελικά με 0-2. Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Δεν έχει υψηλή δυναμική και επικρατεί έντονος προβληματισμός για την απόδοση της. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Ταβάρες (9/0). Εκτός ακόμη ο γκολκίπερ Πλασίντ (3 συμμ.) και ο αμυντικός Γκιντί (1/0).

Η Ανεσί προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Παρί, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στη νίκη και περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2. Σε έξι παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Σε αναμενόμενα πλαίσια η, μέχρι στιγμής, παρουσία της. Eκτός έδρας έχει μία επιτυχία σε τέσσερις αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι ο αριστερός μπακ Μαό (7/0), ο μέσος Αντελίν (6/0) και ο βασικός επιθετικός Μποζετί (3/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει, ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,35).

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΑΖΑΞΙΟ

Η Σεντ Ετιέν επικράτησε της Ντάντερκ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ στο 82' και στο 86'. Σημείωσε 4η σερί επιτυχία. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 7ο διαδοχικό παιχνίδι και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση και μπορεί να κάνει σκέψεις για τα πλέι οφ. Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5. Eκτός είναι ο επιθετικός Γουατζί (2/0).

Η Αζαξιό στο 43' του ντέρμπι με τη Μπαστιά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 2-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αμιάν (0-0), σημειώνοντας την 3η φετινή της επιτυχία. Εκτός έδρας, πάντως, παραμένει χωρίς επιτυχία σε τέσσερα ματς. Τα δύο τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο αμυντικός Κεμπέρ (3/0) και ο επιθετικός Μπαγιαλά (5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα πάνω της η Σεντ Ετιέν, μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΤΡΟΥΑ

Η Βαλενσιέν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Λαβάλ, αλλά δε μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα 0-1. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει σημειώσει μόνο μία νίκη σε εννέα αγώνες. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, παρουσιάζει αδυναμίες και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.

Η Τρουά έχασε 0-1 από στη Σεντ Ετιέν, με γκολ που δέχθηκε στο 93'! Υπέστη 3η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες. Επίσης, δεν έχει νίκη σε επτά ματς. Πρόκειται για μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και πρωταρχικός στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια εκτος έδρας έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός ο γκολκίπερ Αλεμντάρ (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ντε Πρεβίλ (5/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, πιθανή ισοπαλία (3,20).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Η Γκινγκάμπ, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, επικράτησε της Καέν με 1-0. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο παιχνίδια. Πάντως, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και καλείται να δείξει καλύτερη εικόνα, αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ. Eντός έδρας, ωστόσο, έχει μία ήττα σε τέσσερα ματς. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Εκτός ο φορ Γκιγιόμ (8/2).

Η Γκρενόμπλ επικράτησε της Μπορντό πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0. Προηγήθηκε στο 15' και σφράγισε τη νίκη της στις καθυστερήσεις. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις ισοπαλίες, ενώ διατηρεί το αήττητο της. Βρίσκεται στη 2η θέση και δείχνει ικανή για την άνοδο. Τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Αμφίβολοι ο στόπερ Μονφρέ (7/0) και ο μέσος Μπενέ (8/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε ανοδική πορεία η Γκρενόμπλ, πρόκληση το διπλό στο 3,35!

ΠΑΡΙ – ΟΣΕΡ

Η Παρί βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 από την Ανεσί, αλλά κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια και έφτασε στην ισοφάριση 2-2. Μπορεί να μη νίκησε, τουλάχιστον πήρε βαθμό μετά από δύο ήττες. Ωστόσο, έμεινε μακριά από την επιτυχία σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι οι αμυντικοί Σεργκί (6/0) και Νταμπιλά (5/0).

Η Οσέρ ήταν καλύτερη από τη Ροντέζ και επικράτησε με 3-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, έμεινε αήττητη σε 7ο ματς, ενώ έχει μόνο μία ήττα σε εννέα αγώνες και η παρουσία της είναι καλή. Βρίσκεται στην 3η θέση και δείχνει ικανή για την άνοδο. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5. Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα. Μακροχρόνια εκτός ο φορ Καμαρά (1/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Οσέρ το διπλό αγγίζει τον διπλασιασμό.

ΚΟΝΚΑΡΝΟ – ΝΤΑΝΤΕΡΚ

* Στο ουδέτερο γήπεδο της Λοριάν.

Η Κονκαρνό έχασε από την Ανζέ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 0-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 77' και στο 96' δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα. Δε μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στη νίκη κόντρα στη Σεντ Ετιέν (1-0). Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και στοχεύει στην παραμονή. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο αμυντικός Σιλά (3/0) και ο επιθετικός Ελ Κουμιστί (1/0).

Η Ντάντερκ έχασε από την ανεβασμένη Σεντ Ετιέν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0, δεχόμενη δύο γκολ στο 82' και στο 86'. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες. Επίσης, σε εννέα παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη, έχει περιορισμένες δυνατότητες και στοχεύει στην παραμονή της στην κατηγορία. Οι δύο από τος τρεις τελευταίους αγώνες εκτός έδρας έχουν έρθει Over 2,5. Μακροχρόνια εκτός ο επιθετικός Μπαγκνταντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,70).

ΚΕΒΙΓΙ – ΠΟ

Η Κεβιγί, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Ντάντερκ. Σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και βελτιώθηκε το κλίμα. Ωστόσο, παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ευελπιστεί, πάντως, να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βελτιώσει τη θέση της. Τα δύο τελευταία ματς έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal. Εκτός είναι ο μέσος - αρχηγός Σανγκαρέ (6/0).

Η Πο, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επικράτησε με 1-0 της Αμιάν. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς χωρίς επιτυχία και δείχνει πως βρίσκεται σε άνοδο. Εκτός έδρας, σε τέσσερα παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι οι έμπειροι στόπερ Μπατίς (6/0) και Καντέ (5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμέναμε τις αποδόσεις πιο ισορροπημένος, σηκώνει κόντρα ο άσος (στο 1,95 το Χ2).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΡΟΝΤΕΖ – ΚΑΕΝ

Η Ροντέζ έχασε από την καλύτερη Οσέρ με 1-3. Ελάβε τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων, καθώς και το αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών. Αρκετά καλή είναι η παρουσία της εντός έδρας, όπου σε τέσσερα ματς έχει σημειώσει τρεις νίκες. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και μπορεί να κυνηγήσει μία θέση στα πλέι οφ. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Μακροχρόνια εκτός είναι ο στόπερ Βαντεναμπέλ.

Η Καέν προηγήθηκε κόντρα στη Μπορντό, αλλά ισοφαρίστηκε (1-1), με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Πήρε βαθμό μετά από τέσσερις ήττες, ωστόσο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις επιτυχίες. Προφανώς, έχει τις δυνατότητες να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι ο στόπερ Γιουσέφ και o μέσος Μπραΐμι (5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ροντέζ με σύμμαχο την έδρα μπορεί να νικήσει την, εκτός φόρμας, Καέν. Στο 2,95 ο άσος.

Βαθμολογία -

07/10/2023Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λαβάλ Λαβάλ 22 9 7 1 1 12 5 7
2 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 19 9 5 4 0 9 2 7
3 Οσέρ Οσέρ 18 9 5 3 1 21 10 11
4 Ανζέ Ανζέ 17 9 5 2 2 11 7 4
5 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 17 9 5 2 2 10 6 4
6 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 14 9 4 2 3 14 8 6
7 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 14 9 4 2 3 14 12 2
8 Πο Πο 14 9 4 2 3 14 14 0
9 Αμιάν Αμιάν 14 9 4 2 3 8 8 0
10 Καέν Καέν 13 9 4 1 4 13 8 5
11 Αζαξιό Αζαξιό 13 9 3 4 2 8 10 -2
12 Αννεσύ Αννεσύ 11 9 2 5 2 11 12 -1
13 Μπορντό Μπορντό 11 9 3 3 3 8 11 -3
14 Μπαστιά Μπαστιά 8 9 2 2 5 8 15 -7
15 Κονκαρνό Κονκαρνό 8 9 2 2 5 5 12 -7
16 Τρουά Τρουά 7 9 1 4 4 11 13 -2
17 Παρί Παρί 7 9 2 1 6 9 13 -4
18 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 6 9 1 3 5 6 13 -7
19 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 6 9 1 3 5 3 11 -8
20 US Κεβιγί US Κεβιγί 5 9 1 2 6 7 12 -5
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr