Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Η ώρα του διπλού για τον ΟΦΗ!

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023 - 09:30

Κρητικό ντέρμπι σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο Αστέρας έχει φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στον Καμπανιακό. 

Κύπελλο Ελλάδας: Η ώρα του διπλού για τον ΟΦΗ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο Κύπελλο δεν έχει παίξει γιατί πέρασε έναν γύρο άνευ αγώνα και στη συνέχεια ήταν να παίξει με τον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά διαλύθηκε και δεν κατέβηκε. Ουσιαστικά δεν έχουμε εικόνα του Καμπανιακού, πέρα από δύο μόλις αγώνες που έχει δώσει. Πάντως πέτυχε τη πρώτη του νίκη στη Super League 2 απέναντι στον ΠΑΟΚ Β με σκορ 3-2. Νωρίτερα είχε ηττηθεί στη Λάρισα με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα. Γενικά είναι καινούργια ομάδα και πριν λίγες ημέρες προχώρησε σε τρεις μεταγραφές. Από τα αποτελέσματά του μέχρι ώρας δείχνει πως παίζει ανοιχτά και έχει γκολ στα παιχνίδια του. Φυσικά ο Αστέρας είναι άλλη κατηγορία και άλλη ποιότητα εντελώς. Δεν έχει ανακοινωθεί αποστολή οπότε δεν έχουν επισημανθεί και απουσίες.

Ο Αστέρας προέρχεται από το άχρωμο και άγευστο 0-0 του παιχνιδιού κόντρα στον Ατρόμητο. Έτσι συνέχισε για 2η αγωνιστική χωρίς νίκη, ενώ αυτό που κρατάει το από το ματς, είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Μόλις 2ο παιχνίδι αυτό που κρατάει το μηδέν στην άμυνά του. Οι Αρκάδες πάντως δεν δείχνουν σταθεροί μέχρι στιγμής, αλλά είναι πιο κινητικοί και παραγωγικοί από τη περσινή ομάδα. Σίγουρα το κύπελλο αποτελεί κίνητρο για διάκριση, ειδικά τώρα που είμαστε νωρίς στη σεζόν και δεν έχει μπλέξει με σενάρια στο πρωτάθλημα. Βικό, Ντιαρά και Γκος παραμένουν εκτός. Δεν μπήκαν στην αποστολή οι χρήσιμοι Άλβαρες, Γ. Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς και Ζουκάνοβιτς. Επιστρέφει, αντίθετα, ο Βαλιέντε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Καμπανιακός ενίοτε δεν θα αφήσει το παιχνίδι του στη τύχη του. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει με τα όπλα του τη Τρίπολη, πατώντας φυσικά και σε οποιοδήποτε ροτέισον επιχειρήσει αυτή. Goal/goal (1.93).

ΧΑΝΙΑ - ΟΦΗ

Tα Χανιά έχουν μπει δυναμικά στη σεζόν, αφού μετράνε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Kύπελλο. Φυσικά η ομάδα δομήθηκε ιδανικά το καλοκαίρι με σωστές και ποιοτικές προσθήκες. Δείχνει πως έχει ανέβει επίπεδο και συνεχίζει με φόρα από πέρυσι. Στη Super League 2 βρίσκονται στην κορυφή του Νοτίου ομίλου με έξι πόντους, έχοντας νικήσει με 3-0 εκτός έδρας τον Ιωνικό και την περασμένη Δευτέρα με το ίδιο σκορ τον Τηλυκράτη εντός έδρας. Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά και φαίνεται από τα αποτελέσματά της. Φυσικά σήμερα το παιχνίδι, πέρα από χαρακτήρα ντέρμπι, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της η ομάδα, με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Χωρίς σημαντικές απουσίες για τον Γιάννη Ταουσιάνη σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ έρχεται σε αυτό το ματς με τη ψυχολογία στα ύψη. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 εντός έδρας. Εκεί ήταν εξαιρετικός, αφού φάνηκε διαβασμένος, οργανωμένος και αποτελεσματικός. Έτσι οι Κρητικοί επιβεβαίωσαν τη δυναμική τους, κάτι που δείχνουν από τη περασμένη χρονιά. Θέλει η ομάδα να χτυπήσει 6άδα και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να το καταφέρει. Φυσικά και το κύπελλο αποτελεί στόχο, αλλά χωρίς το δείχνει ιδιαίτερα. Εκτός έδρας πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει και ίσως το κυνηγήσουν σήμερα. Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ είναι το κορυφαίο της χρονιάς ως τώρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ίσως ήρθε η ώρα του ΟΦΗ να πανηγυρίσει ένα διπλό. Είναι σε καλή κατάσταση και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. 2 (1.74) σε πρώτο πλάνο και στο live ίσως κινηθούμε και στο αμφίτερμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr