Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Τριάδα απόδοσης 4.46!

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 10:08

Πολλές αναμετρήσεις σήμερα στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, αλλά εμείς επιλέξαμε τα τρία πιο δυνατά σημεία. 

Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Τριάδα απόδοσης 4.46!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Από ήττα προέρχεται η Ρέτινγκ στο πρωτάθλημα με 2-1 από τη Λέιτον Όριεντ εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα κρίνεται ουσιαστικά δίκαιο, αλλά πολλές φορές η Ρέτινγκ είδε τη τύχη να της γυρνάει τη πλάτη τη φετινή χρονιά. Φυσικά παίζει ρόλο η κακή αμυντική λειτουργία που έχει αλλά και η απειρία της σε έναν βαθμό. Στην πρεμιέρα του EFL Trophy διέσυρε με 9-0 την Έξετερ εκτός έδρας. Ειδικά εκτός έδρας παρουσιάζει ιδιαίτερες αδυναμίες. Σήμερα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Στο πρωτάθλημα της League 2 ηττήθηκε η Σουίντον στις λεπτομέρειες με 1-0 στην έδρα της Μπράντφορντ. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα της και θέλει να αντιδράσει προκειμένου να εμφανίσει ξανά το καλό της πρόσωπο. Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο παρελθόν, με τη Ρέντινγκ να μετρά 3 νίκες και η Σουίντον 2. Επίσης η Σουίντον εκτός έδρας έχει 5 ματς χωρίς νίκη. Δύσκολο συνεπώς ταξίδι της σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σουίντον είναι απογοητευτική εκτός και η Ρέτινγκ θέλει τη νίκη για να πάρει τα πάνω της. Οριακός ο άσος στο 1.70.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Στο πρωτάθλημα της League 2 εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπάροου. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή δεν έδειξε ούτε διάθεση ούτε δημιουργία. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα από το Νότιγχαμ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και σειρά παίρνει η σημερινή αναμέτρηση. Στην πρεμιέρα του EFL Trophy έχασε πιο εύκολα από το τελικό 2-1 από τη Γουλβς Κ21 εντός έδρας. Εντός έδρας είναι πολύ καλή αφού μετράει 5 στις 6 τελευταίες νίκες.

Και η Ντέρμπι προέρχεται από το ίδιο αποτέλεσμα, στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τσέλτεναμ. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να πάρει, αφού η αντίπαλός της βρισκόταν στη τελευταία θέση του πίνακα. Στην πρεμιέρα του EFL Trophy κέρδισε με 2-0 τη Λίνκολν εντός έδρας. Το μόνο θετικό το τελευταίο διάστημα είναι ότι παραμένει αήττητη σε 6ο παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που σκοράρουν εύκολα όπως είδαμε αλλά δέχονται και γκολ εύκολα. Φαίνεται και από το αμφίτερμα στις αποδόσεις που βρίσκεται. Goal/goal (1.50).

ΚΡΟΥ - ΡΕΞΑΜ

Η Κρου έχασε εκτός έδρας 4-2 από τη Σάλφορντ και είδε τη κορυφή να απομακρύνεται. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 6 αγωνιστικές. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακή, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιούργησε, σε σχέση με την αντίπαλό της. Στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Πορτ Βέιλ. Πάντως να θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση θα πρέπει να κερδίσει σήμερα για να έχει ελπίδες.

Η Ρέξαμ επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Κρόουλι και ανέβηκε στις θέσεις των πλέι οφ. Με τις δύο ήττες που έχει μέχρι στιγμής, δείχνει πως έχει σταθερότητα και πως έχει χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία μπορεί να βρεθεί στα πλέι οφ. Στη μία και μοναδική φορά που έχουν παίξει με την Κρου στο «Αλεξάντρα Στέντιουμ», οι «δράκοι» γνώρισαν την ήττα με 2-0 για το Λιγκ Καπ, το 2003. Στο πρώτο της παιχνίδι για το φετινό θεσμό φιλοξένησε την U21 της Νιουκάστλ και την κέρδισε με 1-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία δεν ξεχωρίζει στο σημερινό ζευγάρι, αφού και οι δύο είναι σε καλό φεγγάρι και ρολάρουν επιθετικά. Πάμε με το goal/goal & over 2.5 (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr