Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας Ρόδου - Παναιτωλικός, με πολλές απουσίες!

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 10:03

Aκόμα ένα ζευγάρι με διαφορά κατηγορίας συναντιέται σε αυτή τη φάση του κυπέλλου, με τους Αγρινιώτες να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. 

Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας Ρόδου - Παναιτωλικός,  με πολλές απουσίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Διαγόρας Ρόδου - Παναιτωλικός.

11/10/2023, (16:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 659

Νοκ άουτ ματς για την πέμπτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Διαγόρας

Ο Διαγόρας προχωρά με φόρα στη σεζόν, καθώς κέρδισε διαδοχικά το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, αφήνοντας μονομιάς πίσω την ήττα στην πρεμιέρα από τον Γιούχτα. Θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα, πολύς κόσμος αναμένεται στο γήπεδο της Ρόδου. Ο κόουτς Θωμάς Γράφας επιλέγει επιθετικογενή τακτική. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια οι κυανέρυθροι δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ είναι και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι δεν θα αλλάξει η πετυχημένη ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο Αιγάλεω.

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει με αρνητικό πρόσημο την σεζόν, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη σε επτά ματς στη Σούπερ Λίγκα. Προέρχεται από φυσιολογική ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, σε ένα ματς όπου δέχθηκε ανηλεές σφυροκόπημα απ[ό τον αντίπαλο. Γενικότερα προβληματίζει με τις επιδόσεις τους σε άμυνα και επίθεση. Ο Γκαμπριέλ Σούρερ πλήρωσε το τίμημα των αρνητικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων και αποχώρησε. Στη θέση του ανέλαβε ο πολύπειρος Γιάννης Πετράκης, με την προοπτική να αναζωογονήσει την ομάδα από το Αγρίνιο. Θέλει την πρόκριση για να φτιάξει ψυχολογία. Πέραν των τραυματιών Μπακάκη, Τσιγγάρα, Καρέλη, Ντίας, Μαυρία, Οικονόμου, δεν θα έχει και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο λόγος για τους Σενγκέλια, Μπελεβώνη, Πέντρο και Γκρατερόλ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.85 1.58 2.15 1.58 1.45 2.42 1.64 2.02 2.08 1.17 1.13
Διαγόρας - Παναιτωλικός / Εκτίμηση

Πολλά πρόσωπα έμειναν εκτός από πλευρά Παναιτωλικού, ενώ σίγουρα στο μυαλό της ομάδας και του προπονητή είναι η βελτίωση της εικόνας στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά και οι δύο ομάδες δεν καίγονται τόσο για το κύπελλο. Ο Παναιτωλικός αν περάσει, θα περάσει χάρη στη διαφορά δυναμικότητας. Δεν έχει αξία το διπλό. Πάμε με το over 2.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr