Ποδόσφαιρο

Νασιονάλ Γαλλίας: Ασταμάτητος ο Ερυθρός Αστέρας, δελεάζει ο άσος της Νιόρ!

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 10:53

Όλη η αγωνιστική δράση της Νασιονάλ Γαλλίας σήμερα συγκεντρωμένη εδώ. 

Νασιονάλ Γαλλίας: Ασταμάτητος ο Ερυθρός Αστέρας, δελεάζει ο άσος της Νιόρ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της National Γαλλίας.

ΛΕ ΜΑΝ – ΡΟΥΕΝ

Η Λε Μαν πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στη Μαρτίγκ και έχασε με το βαρύ 0-4, δεχόμενη από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και επέστρεψε στις ήττες. Πάντως, βρίσκεται στην 4η θέση και δείχνει ικανή πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Ισορροπημένα τα αποτελέσματα στην έδρα της (1-2-1). Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Ρουέν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την ουραγό και χωρίς νίκη, Επινάλ, ισοφάρισε, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες και τελικά το ματς τελείωσε 1-1. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες. Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 4ο ματς, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε εννέα αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο μέσος Μπεζεκαμί (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προσπαθούν να παίξουν επιθετικά οι δύο ομάδες, κυρίως οι Λε Μαν που έχει φέρει 5 συνεχόμενα οβερ 2.5. Δύσκολα κρατάνε το μηδέν οι δύο ομάδες, αρκεί βέβαια να γίνει και πιο αποτελεσματική η Ρουέν. Ασιατικό over 2.0 (1.62).

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΣΟΣΟ

Η Σατορού προηγήθηκε κόντρα στη ΓΚΟΛ και ενώ όλα έδειχναν πως θα έφτανε στη νίκη, τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, με τέρμα στο 90'! Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία σε επτά αγώνες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Εμπενγκουέ (8/0).

Η Σοσό προηγήθηκε κόντρα στην Αβράνς, ισοφαρίστηκε, αλλά έφτασε στο 2ο γκολ και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχει ισορροπία στα αποτελέσματα της εκτός έδρας (2-1-2). Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες και παίζουν σκληρά. Θα προσπαθήσουν να μην ηττηθούν, οπότε η ισοπαλία μοιάζει ένα καλό ενδεχόμενο. Είναι αμφίρροπη αναμέτρηση όμως και το αμφίτερμα μοιάζει δελεαστικό. Goal/goal (2.00).

ΑΒΡΑΝΣ – ΜΑΡΤΙΓΚ

Η Αβράνς έχασε 1-2 από τη Σοσό, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε 2ο γκολ. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΓΚΟΛ. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει μία επιτυχία σε επτά αγώνες. Εντός έδρας, πάντως, έχει καλή παρουσία καθώς διατηρείται αήττητη. Εκτός ο βασικός επιθετικός Ζαν (8/2).

Η Μαρτίνγκ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Λε Μαν και έφτασε στην ευρεία νίκη με 4-0, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια, ενώ διατηρήθηκε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς. Εκτός έδρας παραμένει αήττητη σε πέντε αγώνες, έχοντας έφεση στις ισοπαλίες (1-4-0) και με μόλις ένα γκολ παθητικό. Οι έξι από τους επτά τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φουλ της ισοπαλίας οι δύο ομάδες, ειδικά η Μαρτίνγκ εκτός την έχει κάνει συνήθεια. Βέβαια τώρα προέρχεται από τη τεσσάρα που έριξε, άρα ίσως είναι ανεβασμένη. Χ2 & under 3.5 (1.90).

ΒΙΛΕΦΡΑΝΣ - ΓΚΟΛ FC

Η Βιλεφράνς στο 21' του αγώνα με την πρωτοπόρο Ρεντ Σταρ έμεινε με δέκα παίκτες, στη συνέχεια όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε πίεση, τελικά έχασε με 0-2. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και το αήττητο τριών παιχνιδιών. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Μπεναϊσά – Γιαχιά (8/1). Εκτός και ο βασικός αμυντικός Μουσαντέκ (8/0).

Η ΓΚΟΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σατορού, αλλά έσωσε το βαθμό (1-1) με γκολ στο 90'! Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο ματς, ενώ σε επτά αγώνες έχει μία επιτυχία. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και στόχος της είναι να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από ήττα, αλλά έχουν έναν πολύ σημαντικό παράγοντα με το μέρος τους σήμερα, την έδρα. Μέσα στο σπίτι του μεταμορφώνονται θετικά, οπότε ίσως φτάσουν στη νίκη σήμερα. 1 (1.75).

ΜΑΡΙΝΙΑΝ – ΝΙΜ

Η Μαρινιάν έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Ντιζόν, σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες και με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Επινάλ (2-0). Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε παιχνίδια και παρουσιάζεται βελτιωμένη. Εντός έδρας, πάντως, έχει μία νίκη σε πέντε ματς. Οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5.

Η Νιμ προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τη Νιόρ, άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα στη συνέχεια και έφτασε στη νίκη με 1-0. Σημείωσε 3η διαδοχική επιτυχία, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και έξι αγώνες χωρίς επιτυχία. Εμφανής η βελτίωση της! Ισορροπία στα εκτός έδρας αποτελέσματα της (1-2-1). Τα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια της έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλειστές άμυνες και χαμηλά σκορ έχουν να επιδείξουν οι δύο ομάδες. Ειδικά η Νιμ στέκεται αρκετά καλά αμυντικά αλλά και έχει αποδειχθή μετρ των ισοπαλιών εκτός έδρας. Νο goal (1.70).

ΝΑΝΣΙ - ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ

Η Νανσί, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 0-1 από την Ορλεάν. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα, χωρίς να πετύχει γκολ και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο έξι αγώνων. Βρίσκεται σε πτώση και θέλει να ανακάμψει, καθώς είναι πλέον οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και η πίεση έχει μεγαλώσει. Εντός έδρας έχει έφεση στις ισοπαλίες (1-3-1). Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Ρεντ Σταρ στο 21' του αγώνα με τη Βιλεφράνς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σημείωσε 7η διαδοχική νίκη, 8η σε εννέα ματς, βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά από τον ανταγωνισμό και... φουλάρει για την άνοδο! Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τρομερή εκκίνηση για τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος βγάζει και χαρακτήρα μακριά από την έδρα του. Έχει τρία συνεχόμενα διπλά. 2Χ& over 1.5 (1.75).

ΝΙΟΡ - ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ 78

Η Νιόρ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Νιμ, στη συνέχεια άσκησε πίεση κατά διαστήματα, αλλά δεν έφτασε στην ισοφαριση και τελικά έχασε 0-1. Ελαβε έτσι τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων και το αήττητο έξι παιχνιδιών. Πολύ καλή η παρουσία της εντός έδρας όπου διατηρείται αήττητη σε πέντε αγώνες, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

Οι Βερσαλίες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη Σολέ, έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκε 3-1 και τελικά επικράτησαν 3-2. Επέστρεψαν άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σοσό. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε οκτώ αγώνες έχουν υποστεί μόνο μία ήττα. Πάντως, είναι στη μέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα διεκδικήσει την άνοδο. Τα τρία τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σίγουρα οι Βερσαλίες δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά ο άσος στα επίπεδα που κυμαίνεται είναι άκρως δελεαστικός. 1 (2.37).

ΝΤΙΖΟΝ – ΕΠΙΝΑΛ

Η Ντιζόν, έπειτα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Μαρινιάν, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορείο να νίκησε, τουλάχιστον πήρε βαθμό μετά από τρεις ήττες. Ωστόσο, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει σημειώσει μόνο μία νίκη σε έξι αγώνες, οι οποίοι έχουν έρθει Νο Goal. Εντός έδρας, έχει υποστεί μία ήττα σε πέντε παιχνίδια.

Η Επινάλ προηγήθηκε νωρίς στο ματς τη Ρουέν, ισοφαρίστηκε, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, τελικά το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1. Σε εννέα παιχνίδια παραμένει χωρίς νίκη, βρίσκεται στην τελευταία θέση, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Εκτός έδρας σε τέσσερις αγώνες έχει πάρει μόλις ένα βαθμό. Μόνο σε δύο ματς δεν έχει δεχθεί γκολ. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντιζόν αν δεν κερδίσει και σήμερα θα αποδειχθεί άξια της μοίρας της στο τέλος. Τη προηγούμενη αγωνιστική πέταξε δύο βαθμούς, δεν την παίρνει να το κάνει και σήμερα. 1 & under 3.5 (2.05).

ΣΟΛΕ – ΟΡΛΕΑΝ

Η Σολέ προηγήθηκε κόντρα στη Βερσαλίες, στη συνέχεια όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-3 και τελικά έχασε με 2-3. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 4η στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Είναι στην επικίνδυνη ζώνη και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παλέψει για την παραμονή της. Μόνο σε δύο παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ. Οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

Η Ορλεάν, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, επικράτησε 1-0 της Νανσί. Επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια. Κακή η παρουσία της εκτός έδρας όπου μετά από τρεις αγώνες παραμένει χωρίς επιτυχία έχοντας αποσπάσει μόλις ένα βαθμό. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και μπορεί να νίκησε στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι δύο τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματίζει η Σολέ με την εικόνα της τελευταία, ενώ στην Ορλεάν γίνεται χαμός με τα εσωτερικά θέματα που προέκυψαν με τον προπονητή της. Προς τα δεξιά η ζυγαριά με κάλυψη. 1Χ & under 3.5 (1.78).

Βαθμολογία -

11/10/2023National 1
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ρεντ Σταρ Ρεντ Σταρ 24 9 8 0 1 18 8 10
2 Νιόρ Νιόρ 17 9 5 2 2 15 10 5
3 Βιλεφράνς Βιλεφράνς 15 9 4 3 2 11 9 2
4 Λε Μαν Λε Μαν 15 9 4 3 2 12 11 1
5 Ρουέν Ρουέν 14 9 3 5 1 11 9 2
6 Νιμ Νιμ 14 9 3 5 1 10 8 2
7 Μαρτίγκ Μαρτίγκ 13 9 3 4 2 9 5 4
8 Βερσαλίες 78 Βερσαλίες 78 13 9 3 4 2 12 9 3
9 Γκολ FC Γκολ FC 10 9 2 4 3 10 8 2
10 Σατορού Σατορού 10 9 2 4 3 11 12 -1
11 Σοσό Σοσό 10 8 3 1 4 9 11 -2
12 Νανσί Νανσί 9 9 2 4 3 11 10 1
13 Μαρινιάν Μαρινιάν 9 9 2 3 4 7 11 -4
14 Ντιζόν Ντιζόν 9 9 2 3 4 8 12 -4
15 Αβράνς Αβράνς 9 9 2 3 4 13 16 -3
16 Σολέ Σολέ 9 9 3 0 6 8 13 -5
17 Ορλεάν Ορλεάν 8 8 2 2 4 7 12 -5
18 Επιναλ Επιναλ 4 9 0 4 5 6 14 -8
Promotion
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr