Ποδόσφαιρο

Β' Ολλανδίας: Η Βίλεμ και τα γκολ!

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 - 00:46

Οι “τρικολόρ” προσφέρουν ένα εύκολο θεωρητικά άσο κόντρα στη προβληματική Ντεν Μπος, ενώ το σκορ αναμένεται να ξεφύγει στο ματς της Καμπούρ με τη Μπρέντα.

Β' Ολλανδίας: Η Βίλεμ και τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β' Ολλανδίας.

ΒΙΛΕΜ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Οι αλλαγές του Πίτερ Μας αποδείχτηκαν καθοριστικές για τη Βίλεμ που με τρία γκολ σε ένα πεντάλεπτο “γύρισε” το ματς με τη Ντε Γκράαφσαπ. Εμφανώς βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού καθώς με τον Βέλγο τεχνικό μετρά τρία στα τρία και “αναρριχήθηκε” βαθμολογικά. Γκολ/γκολ με over τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λίγα πράγματα από τη Ντεν Μπος που τα βρήκε “σκούρα” από την καλοστημένη αμυντική γραμμή της ΦΚ Αϊντχόφεν και δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των καλύτερων φιλοξενούμενων. Το διπλό στο Γκρόνινγκεν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος και όσο δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα, θα παραμένει εγκλώβισμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Over τα έξι απο τα επτά τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βίλεμ έχει βρει για τα καλά ρυθμό και φαντάζει δικαίως φαβορί για το τέταρτο κολλητό τρίποντο. Συνδυάζουμε τον άσο με over.

ΚΑΜΠΟΥΡ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Κατρακύλας συνέχεια για την Καμπούρ που είχε... προλάβει να δεχτεί τρία τέρματα στο πρώτο ημίωρο και εν τέλει διασύρθηκε στο Ντόρντρεχτ. Η τρίτη διαδοχική ήττα (με 11 τέρματα παθητικό) έφερε εξελίξεις καθώς ο Σγιορς Ουλτέι απομακρύνθηκε κακήν κακώς απο την τεχνική ηγεσία και αντικαταστάθηκε απο τον Χενκ ντε Γιονχ. Γκολ/γκολ και over τα οκτώ απο τα εννέα φετινά ματς,.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Ο επιμένων νικά και η Μπρέντα με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γκρόνινγκεν. Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τη NAC που πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές και το πρώτο μετά την αλλαγή τεχνικού. Γκολ/γκολ με over τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγή τεχνικού και η νευρικότητα είναι διάχυτη στο εσωτερικό τους. Δεν μπλέκουμε με σημειο και ποντάρουμε στο οver 3,5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr