Ποδόσφαιρο

League 2 Αγγλίας: Ποντάρισμα σε γηπεδούχους και Στόκπορτ

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 03:16

Καθαρό προβάδισμα στις έδρες σε αρκετά ματς από την 13η αγωνιστική στην 4η κατηγορία της Αγγλίας.

League 2 Αγγλίας: Ποντάρισμα σε γηπεδούχους και Στόκπορτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Ντέρμπι του Νότιγχαμ, με αντιπαλότητα. Η Νοτς Κάουντι αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Μπάροου (1-1) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Προηγήθηκε νωρίς, όμως δεν μπόρεσε να αποτελειώσει τον αντίπαλο, δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς ο αντίπαλος είχε έντονη επιθετική δραστηριότητα. Εχει την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας και το απόλυτο νικών σε πέντε εντός έδρας ματς. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Σκοτ, νοκ άουτ ο τραυματίας αμυντικός μέσος Μπαϊράμι.

Ακόμη μία ισοπαλία, όγδοη στο αήττητο ξεκίνημα 12 αγωνιστικών, έφερε η Μάνσφιλντ κόντρα στην Γουίμπλεντον (0-0). Μάλιστα το αποτέλεσμα μάλλον την ικανοποιεί, καθώς ο αντίπαλος έχασε και πέναλτι στο 27’ και άλλες μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη. Γενικότερα τη νέα σεζόν είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (6-10-0), έχει προκριθεί στους «16» του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά το 1975-76. Αμφίβολος ο αν. μέσος Κουίν, εκτός οι Κίλγκουρ (αμυντικός), Χάρινγκτον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα πρώτη η Νοτς Κάουντι, “βασίλισσα” της ισοπαλίας η Μάνσφιλντ. Πολύ ενδιαφέρον ματς, θα ρισκάρουμε στην πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων (2,25).

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Γουίμπλεντον έμεινε όρθια στη δύσκολη έδρα της Μάνσφιλντ αποσπώντας “λευκή” ισοπαλία και φιγουράρει στις θέσεις πλέι οφ, με μόλις μία ήττα σε 12 αγωνιστικές. Σπατάλησε μάλιστα πολύ μεγάλη ευκαιρία με άστοχο πέναλτι στο 27’ (διπλό δοκάρι!) και τον εκτελεστή Τίλεϊ να χάνει κι άλλες ευκαιρίες στην επανάληψη, γενικότερα έμεινε μακριά από κινδύνους. Εφερε δεύτερο κολλητό no goal μετά από οκτώ διαδοχικά γκολ-γκολ. Εκτός πλάνων οι αμυντικοί Μπιλέρ και Καλαμπάι.

Μετά από δύο απανωτές ήττες που έφεραν και την απομάκρυνση του Ουαλού τεχνικού Μαρκ Χιουζ (χρέη υπηρεσιακού ανέλαβε ο παίκτης-προπονητής Κέβιν ΜακΝτόναλντ), η Μπράντφορντ έστω αγχωτικά νίκησε την Σουίντον (1-0, με το πρώτο γκολ στην επαγγελματική καριέρα του Πόιντον). Ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη επί της Γκρίμσμπι (1-2) στο Λιγκ Τρόφι, under τα 8/13 τελευταία επίσημα. Αμφίβολος ο δεξιός χαφ Πάτισον (2 γκολ), νοκ άουτ οι Τσάπμαν (μέσος) και Ολιβερ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη η πρόβλεψη, θα πηγαίναμε προς τον άσο όμως η Γουίμπλεντον δεν είναι αξιόπιστη. Πιθανό το γκολ-γκολ (1,82) και το σύνολο 2-3 τερμάτων (1,91).

ΚΡΟΥ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Στις έξι αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο σερί της Κρου (4-2-0), που αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες και υπέκυψε στο Σάλφορντ (4-2) για να εξέλθει των θέσεων απευθείας ανόδου. Διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας, σκοράροντας πάνω από δύο γκολ κατά μέσο όρο. Over τα 7/9 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, ενώ παραμένει αήττητη εντός έδρας (με τέσσερις νίκες σε έξι ματς όπου σκόραρε 15 γκολ). Μοναδικός απόντας ο αν. μέσος Κόλκετ.

Η Τρανμίρ έμεινε στην πρώτη φετινή ισοπαλία απέναντι στην Γκρίμσμπι (2-2) και βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Στο πέμπτο ματς με υπηρεσιακό τον Νάιτζελ Αντκινς (2-1-2), προηγήθηκε με το 3ο τέρμα του Μόρις πριν δεχτεί ανατροπή, γλίτωσε την ήττα με τον Τζένινγκς να σκοράρει έχοντας και την ασίστ στο πρώτο γκολ. Εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε βαθμό σε πέντε ματς. Εκτός ο αμυντικός Λικ και οι μέσοι Μέρι, Λιούις, ΜακΑλιαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με όπλο την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πορεύεται η Κρου, απογοητευτική φέτος η Τρανμίρ. Ασος (1,96)!

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΣΑΤΟΝ

Μετά από τρεις νίκες σε τέσσερα ματς (που είναι και οι μοναδικές της σε 12 αγωνιστικές) η Ντονκάστερ υπέκυψε στο Στόκπορτ (1-0) και παραμένει λίγο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Ακολούθησε η ήττα 3-2 στο Μάνσφιλντ στους ομίλους Λιγκ Τρόφι (όπου έχει και μία νίκη), εντός έδρας μετράει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες, over τα 11/15 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Νοκ άουτ οι Ράβενχιλ (μέσος), Τέιλορ (εξτρέμ).

Η Γουόλσολ πλήρωσε για τα “σπασμένα” της Σάτον (4-0), με τους Λονδρέζους να κάνουν... πάρτι προερχόμενοι από επτά συνεχόμενες ήττες μετά τον θρίαμβο της πρεμιέρας επί της πρωτοπόρου Νοτς Κάουντι (5-1)! Είχε μείνει “άσφαιρη” στα δύο προηγούμενα, για να πετύχει τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ρίχνοντας στροφές στην επανάληψη κρατώντας πρώτη φορά φέτος ανέπαφη εστία. Σε πέντε εξορμήσεις δεν πήρε ούτε ένα βαθμό. Χωρίς τον αν. γκολκίπερ Αρνολντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει βελτιωθεί μετά το κάκιστο ξεκίνημα η Ντονκάστερ, πέντε ήττες σε ισάριθμες εξορμήσεις έχει υποστεί η Σάτον. Πρώτο σημείο ο άσος (2,00), “παίζει” και το under (2,03).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Στην έκτη συνεχόμενη ήττα υποχρεώθηκε η Φόρεστ Γκριν στο Ακρινγκτον (2-1), πέφτοντας πλέον στην τελευταία θέση. Δεν άξιζαν καλύτερης τύχης οι «οικολόγοι», που εντός έδρας δεν έχουν πάρει ούτε ένα βαθμό σε έξι ματς! Over τα 6/8 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου μεσοβδόμαδα έφερε 1-1 στο Γουόλσολ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Λαβινιέρ, αμφίβολος ο μέσος Ελιοτ, νοκ άουτ και οι Ντάνιελς (γκολκίπερ), Μουρ-Τέιλορ (αμυντικός), Τζόουνς (βασικός μέσος), Γκάρικ (αν. εξτρέμ).

Η Κόλτσεστερ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μόρκαμ (1-3), παρότι μάλιστα είχε αριθμητικό αβαντάζ από το 36', υποχωρώντας στην 21η θέση. Μετράει τέσσερα διαδοχικά γκολ-γκολ στην Λιγκ2 και πέντε συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, εκτός έδρας υπέστη τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Ριντ (2 γκολ), αμφίβολος ο μέσος Νιουμπάι, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Λόρενς, Ιάντολο, ο φορ Ακιντέ και ο αν. μέσος Ντάλισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε δυσχερή θέση βρίσκεται ήδη η Φόρεστ Γκριν, σπάνια κρατάει ανέπαφη εστία η Κόλτσεστερ. Με το over θα πάμε (1,72).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Γκρίμσμπι πήρε (δίκαιη πάνω-κάτω) ισοπαλία από την Τρανμίρ (2-2), μένοντας με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3) και χωρίς διπλό στις έξι εξόδους πρωταθλήματος (0-3-3). Μετράει έξι συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου μεσοβδόμαδα υπέστη τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα στον όμιλο (1-2 από Μπράντφορντ). Ξεχωρίζει ο επιθετικός Εϊσα (8 γκολ), νοκ άουτ οι μέσοι Εϊνλι, Κούρι, Γκριν και ο βασικός εξτρέμ Βέρναμ.

Δίκαιη νίκη επί της Φόρεστ Γκριν (2-1) πήρε η Ακρινγκτον με πρωταγωνιστή τον Αντριους, με το μόλις δεύτερο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (2-1-4) να την διατηρεί κοντά στις θέσεις πλέι οφ. Over τα 7/10 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου πέρασε με το εντυπωσιακό 3-5 από το Χάρογκειτ. Τιμωρημένος ο Αυστραλός αμυντικός Ριτς-Μπαγκελού, τραυματίες οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Κιρκ, αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Σάβιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θέλει κάτι καλύτερο η Γκρίμσμπι, ασταθής αλλά δεδομένα επικίνδυνη η Ακρινγκτον. Εχει τύχη το γκολ-γκολ (1,73), δευτερευόντως με over (2,15).

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Σημαντικό διπλό επί της Νιούπορτ (1-2) κατέκτησε η Χάρογκειτ και ξέφυγε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις. Είχε την υπεροχή και την εξαργύρωσε παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, άντεξε στην αντεπίθεση των Ουαλών στο τελευταίο ημίωρο. Εχει την λιγότερο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία και την δεύτερη μικρότερη συγκομιδή εντός έδρας. No goal τα 10/16 φετινά ματς όλων των διοργανώσεων. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Μάτοκ, δεν υπολογίζεται ο αν. μέσος Ντούλεϊ.

Και την Ντονκάστερ νίκησε η Στόκπορτ (1-0, με το 9ο γκολ του Ολαόφε), έκτο διαδοχικό τρίποντο (με 15 γκολ ενεργητικό) ανεβαίνοντας πλέον ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Εφερε δεύτερο διαδοχικό under (και no goal) μετά από έξι συνεχόμενα over, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 0-1-2 και έκτοτε «τρέχει» 7-1-1. Στο Λιγκ Τρόφι νίκησε στο Σάλφορντ (1-3). Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Νόιλ, εκτός οι Χίπολαιτ (βασικός εξτρέμ)-Στρέτον (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανάσανε βαθιά η Χάρογκειτ, δύσκολα όμως θα φρενάρει την ασταμάτητη πλέον Στόκπορτ. Εχει πάρει παιχνίδι το διπλό (1,81).

ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Μίλτον Κέινς Ντονς ηττήθηκε στο Τζίλιγχαμ (2-1), συμπληρώνοντας επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-4) και υποχωρώντας στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Εχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο και το πλήρωσε, ίσως άξιζε κάτι περισσότερο. Είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα under σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ/χαφ Χάρβι, αμφίβολος ο επιθετικός Χάντερ, νοκ άουτ ο μέσος Γουόλερ και ο αν. γκολκίπερ Χάρνες.

Η Μπάροου αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας με τη Νοτς Κάουντι (1-1) και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά δεν το έβαλε κάτω, έχασε σημαντικές ευκαιρίες προτού τελικά απαντήσει με πέναλτι. Εχει το τρίτο μικρότερο παθητικό στην κατηγορία, under τα 9/13 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Γουάρεν (1 γκολ), συνεχίζουν εκτός οι αναπληρωματικοί Ογκούνγκμπο (μέσος) και Ντούφους (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ η ΜΚ Ντονς, βασίζεται στην άμυνα η Μπάροου. Προσπερνούμε σημείο, στροφή στο “διπλωματικό” 2-3 γκολ (1,91).

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Σουίντον δεν γλίτωσε την ήττα στο Μπράντφορντ (1-0) και εξήλθε των θέσεων πλέι οφ. Η δεύτερη -πλέον- πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας “σίγησε”, μάλλον δίκαια έπεσε στο καναβάτσο. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, με τέσσερις νίκες σε έξι ματς όπου πέτυχε 17 γκολ. Over τα 10/13 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου μεσοβδόμαδα διασύρθηκε στο Ρέντινγκ (5-0). Εκτός οι αναπληρωματικοί Κλέιτον (στόπερ) και Ντιβάιν (αριστερός μπακ).

Νέα αποτυχία για την Νιούπορτ που ηττήθηκε εντός έδρας από την Χάρογκειτ (1-2) και έχοντας πάρει μόνο τέσσερις βαθμούς στις έξι τελευταίες αγωνιστικές υποχώρησε στην 19η θέση. Ηταν νωχελικοί στο μεγαλύτερο διάστημα οι Ουαλοί, που μετρούν 12/14 over σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Ντράισντεϊλ (στόπερ), Λιούις (αριστερός μπακ) και Γουάιτ (επιθετικός), νοκ άουτ οι στόπερ Κλαρκ, Μπέικερ, Τζέιμισον, ο βασικός μέσος Τσάρσλεϊ και οι επιθετικοί Πάλμερ-Χόλντεν, Ζανζάλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος η Σουίντον, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην υποδεέστερη Νιούπορτ (1,74).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Την τρίτη ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-1-3) υπέστη η Γουόλσολ από την Σάτον (4-0), δεχόμενη και τα τέσσερα γκολ στο εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για να υποχωρήσει στο δεύτερο μισό της κατάταξης (γενικότερο σερί 3-1-3). Γκολ-γκολ τα 11/15 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (10/15 over). Εκτός οι μέσοι Κόμλεϊ, Ιρινγκ, Οκάγκμπουε και οι αμυντικοί Μεναγές, Φαρκούχαρσον.

Μετά από τρεις αγωνιστικές με συγκομιδή μόνο ενός βαθμού (που έφεραν την απομάκρυνση του τεχνικού Νιλ Χάρις) η Τζίλιγχαμ νίκησε σχετικά άνετα την ΜK Ντονς (2-1). Ανεβαίνοντας και πάλι στις θέσεις απευθείας ανόδου αν και έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (πάντως διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα)! Aκολούθησε η βαριά ήττα από την Πόρτσμουθ στο Λιγκ Τρόφι (5-1), γκολ-γκολ τα 5/6 τελευταία επίσημα. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Χόκινς και Ναντεσάν, εκτός ο βασικός αμυντικός Ντιένγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν αρέσει η Γουόλσολ, ενώ η Τζίλιγχαμ στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, όμως σκοράρει με το... σταγονόμετρο. Πιθανή ισοπαλία (3,35).

ΡΕΞΑΜ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες η Ρέξαμ άλωσε το Κρόουλι (0-1), ανεβαίνοντας πρώτη φορά φέτος στις θέσεις πλέι οφ. Μάλιστα οι Ουαλοί, που προηγήθηκαν με τον Πάλμερ να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του, είχαν και παίκτη λιγότερο από το 66'. Διαθέτει την 4η καλύτερη επίθεση, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο δύο γκολ. No goal τα 7/9 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου μεσοβδόμαδα πέρασε 3-0 από το Κρου. Τιμωρημένος ο μέσος Κάνον, αμφίβολος ο αμυντικός Χοσανάχ.

Πολύτιμη και δίκαιη νίκη επί της Κρου πήρε η Σάλφορντ (4-2), με το τρίτο διαδοχικό τρίποντο μετά από έξι απανωτές ήττες (σχετικό αρνητικό ρεκόρ του κλαμπ) να την απομακρύνει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Over τα 5/6 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου ηττήθηκε 1-3 από την Στόκπορτ. Μόνο στα 2/17 φετινά ματς έχει κρατήσει ανέπαφη εστία. Εκτός οι αμυντικοί Βασέλ, Γκάρμπετ, Σέπαρντ, ο μέσος Ασλεϊ και οι επιθετικοί Χέντρι, ΜακΛέναν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εμφανώς ανεβασμένη η Σάλφορντ, δύσκολα όμως θα πάρει αποτέλεσμα στην Ουαλία. Ασος, αλλά εντελώς “πετσοκομμένος” στο 1,50.

Βαθμολογία -

14/10/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 24 12 7 3 2 27 21 6
2 Στόκπορτ Στόκπορτ 23 12 7 2 3 23 13 10
3 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 22 12 7 1 4 11 12 -1
4 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 21 12 5 6 1 20 10 10
5 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 20 12 4 8 0 17 9 8
6 Κρου Κρου 20 12 5 5 2 28 21 7
7 Ρέξαμ Ρέξαμ 20 12 5 5 2 24 23 1
8 Κρόουλι Κρόουλι 20 12 6 2 4 20 20 0
9 Σουίντον Σουίντον 19 11 5 4 2 27 18 9
10 Μόρκαμ Μόρκαμ 18 11 5 3 3 15 13 2
11 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 17 12 5 2 5 17 18 -1
12 Μπάροου Μπάροου 16 11 4 4 3 13 12 1
13 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 16 12 5 1 6 19 19 0
14 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 16 12 4 4 4 13 14 -1
15 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 16 12 5 1 6 11 13 -2
16 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 15 12 4 3 5 17 18 -1
17 Γουόλσολ Γουόλσολ 15 12 4 3 5 15 21 -6
18 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 14 12 3 5 4 16 17 -1
19 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 14 12 4 2 6 21 24 -3
20 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 11 12 3 2 7 13 20 -7
21 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 10 11 3 1 7 17 20 -3
22 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 10 12 3 1 8 17 22 -5
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 7 12 2 1 9 16 26 -10
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 7 12 2 1 9 11 24 -13
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr