Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Τέσσερα ντέρμπι με ιδιαιτερότητες

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - 09:19

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια του Μπραζιλεϊράο που θα διεξαχθούν σήμερα Πέμπτη (19/10).

Α' Βραζιλίας: Τέσσερα ντέρμπι με ιδιαιτερότητες

Η Α' Βραζιλίας έχει σήμερα Πέμπτη (19/10) στο κουπόνι για στοίχημα, τέσσερα ιδιαίτερα παιχνίδια με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που μπορούν να βοηθήσουν για τα livescores.


ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

*(ώρα έναρξης 01:00)

Η Κρουζέιρο έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κουϊαμπά, κάτι που είναι θετικό. Έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις 12 τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία παραμένει καθηλωμένη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Under τα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς, εξέτισαν οι βασικοι Ροντρίγκεζ (ε), Ματέους (α), αμφίβολος ο βασικός Ζιλμπέρτο (ε).

Η Φλαμένγκο έφυγε με το 1-1 από το ντέρμπι εκτός με την Κορίνθιανς. Αήττητη με μια νίκη στα 3 τελευταία, όπου ήταν under, αν ήταν και σε περίοδο κρίσης και έλευσης νέου τεχνικού. Ο Τίτε ανέλαβε τα ηνία και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο παιχνίδι για να βγει σημείο από το βασικό σετ. Καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

*(ώρα έναρξης 01:00)

Η Παλμέιρας ηττήθηκε εντός με 2-1 από την Σάντος, στο πρώτο της παιχνίδι μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Μια ισοπαλία στα 5 τελευταία της σδε όλες τις διοργανώσεις έχει η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. No Goal τα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς, χάνει το φινάλε της σεζόν ο βασικός επιθετικός Ντουντού.

Η Ατλέτικο Μινέιρο γνώρισε ήττα - σοκ εντός έδρας από την Κοριτίμπα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά απο ένα εξαιρετικό 4-1-0 και έχασε έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής την πρώτη τετράδα. Under τα οκτώ απο τα εννέα τελευταία ματς, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Παλμέιρας αλλά και η Ατλέτικο Μινέιρο δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αξίζει το ρίσκο του over που είναι στο 2.30!


ΣΑΝΤΟΣ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

*(ώρα έναρξης 02:00)

Μεγάλη νίκη με 2-1 πήρε η Σάντος στην έδρα της Παλμέιρας. Τρίτη διαδοχική νίκη στα ισάριθμα ματς με υπηρεσιακό τον Μαρσέλο Φερνάντες (ανέλαβε μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες). Over τα έξι από τα οκτώ τελευταία. Νοκ άουτ οι βασικός επιθετικός Μεντόζα (5 γκολ), αμυντικός Νασιμέντο, βασικός μπακ Ζόναταν και μέσοι Αλισον, Σάντρι.

Η Μπραγκαντίνο έφερε 1-1 εκτός με την Ατλέτικο Παραναένσε. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία της με 4 νίκες. Βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία, τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ήταν under και είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Εξέτισε ο μέσος Εβαντζελίστα, συνεχίζουν εκτός ο μπακ Κούνια, ο βασικός αμυντικός Μέντες, ο χαφ Μοσκέρα και ο μεσοεπιθετικός Καμάργκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό, οπότε το γκολ - γκολ του 1.85 έχει την αξία του.


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

(ώρα έναρξης 03:30)

Η Φλουμινένσε ηττήθηκε 2-0 στο ντέρμπι εντός με την Μποταφόγκο. Έμεινε στους πανηγυρισμούς της πρόκρισης στον τελικόι του Λιμπερταδόρες. Μπήκε τέλος σε αήττητο 26 εντός έδρας αγώνων (20-6-0)! No goal τα 4/5 τελευταία πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Μάρλον, νοκ άουτ οι αμυντικοί Μανοέλ και Μπραζ.

Η Κορίνθιανς έφερε 1-1 εντός με την Φλαμένγκο. Προηγήθηκε αποκλεισμός στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Είναι η 10η φετινή ισοπαλία και βρίσκεται χαμηλά. Ηταν το δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Μάνο Μενέσες. Under τα 10/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Φαβορί η Φλουμινένσε αν και το ματς θα έχει παγίδες κόντρα στην Κορίνθιανς. Ο άσος με under 3.5 γκολ είναι στο 2.12.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr