Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Χβιντόρβε-Σίλκεμποργκ, Νίκη κορυφής

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 12:28

Η Χβίντοβρε έρχεται αντιμέτωπη με την Σίλκεμποργκ, με την δεύτερη, να αναμένεται να πάρει τη νίκη για να φτάσει στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Α’ Δανίας: Χβιντόρβε-Σίλκεμποργκ, Νίκη κορυφής

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις, Α’ Δανίας.

Χβιντόβρε

Άμα συνεχίσει έτσι θα είναι πολύ σύντομο το πέρασμά της από τα μεγάλα σαλόνια. Ακόμη μια ήττα για τη Χβίντοβρε, εκτός έδρας από τη Βέιλε. Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε την ανατροπή πριν προλάβει να πάει στα αποδυτήρια. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο 3 ισοπαλίες. Η διαφορά ανοίγει σιγά σιγά με τις άλλες ομάδες και θα έχει θέμα στα πλέι οφ. Εντός έδρας μετράει 5 συνεχόμενες ήττες δίχως θετικό αποτέλεσμα.

Σίλκεμποργκ

Γρήγορη αντίδραση της Σίλκεμποργκ ύστερα τη πρόσφατη ήττα, ρίχνοντας πεντάρα στη Λίνγκμπι. Με δύο παίκτες πρωταγωνιστές στο ματς, που μοιράστηκαν τα γκολ και τις εντυπώσεις. Σε πολύ καλή φόρμα η φιλοξενούμενη, αφού μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 ματς. Στα τελευταία 7 παιχνίδια της μετράει 6/7 no goal. Πολύ καλή ομάδα που μέχρι στιγμής πληρώνει τις 3 ήττες της, αλλιώς θα ήταν στη κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.75 1.65 1.88 1.81 1.32 3 1.8 1.87 2.05 1.21 1.15
Χβιντόβρε - Σίλκεμποργκ / Εκτίμηση

Η Σίλκεμποργκ, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Χβιντόβρε. Και με τη νίκη θα φτάσει έστω και για λίγο, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όμως η Χβιντόβρε δεν θα τα παρατήσει εύκολα. 2 και over 1.5 (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr