Ποδόσφαιρο

Europa League 5ος Όμιλος: Η Λίβερπουλ και τα… γκολ!

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - 11:17

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην Τουλούζ ενώ το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει στο ματς της Ουνιόν με τη Λίντσερ.

Europa League 5ος Όμιλος: Η Λίβερπουλ και τα… γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Εuropa League.

ΟΥΝΙΟΝ – ΛΙΝΤΣΕΡ (22:00, Cosmote Sport 1 HD, Λεπτό προς λεπτό)

Η Ουνιόν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν καταφερε να προβληματίσει την φανταχτερή Λίβερπουλ. Με έναν βαθμό μετά απο δύο αγωνιστικές δεν πείθει στόχων καθώς είχε ανεβάσει τον πήχη μετά την περυσινή σεζόν και τα δύο ματς με τη Λίντσερ φαντάζουν κομβικά για τη συνέχεια της. Σταθερά ανταγωνιστική εντός συνόρων, την Παρασκευή επικράτησε εύκολα της Εουπεν (4-1), κατέκτησε το πέμπτο κολλητό τρίποντο στο πρωτάθλημα και παγιώθηκε στην πρώτη θέση.Νέο πρόβλημα ο βασικός φορ Νίλσον.

Η Λίντσερ άργησε... να ξυπνήσει στη Γαλλία και παρότι βελτιώθηκε στην επανάληψη δεν κατάφερε να απαντήσει στη Τουλούζ. Χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς και απογοητεύει καθώς ήταν η ομάδα που βρισκόταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε πάντως τις απαραίτητες ανάσες και το Σάββατο πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και βρίσκεται σε απόσταση βολής απο την κορυφή. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός μέσος Γιόβισιτς, εκτός και ο χρήσιμος αμυντικός Ρένερ.

EKTIMHΣΗ: Το σετ κρίνεται υπερβολικό καθώς η πιο έμπειρη Λίντσερ ψάχνει το αποτέλεσμα που θα την ξαναβάλει στο κόλπο ενώ προέρχεται απο σπουδαία νίκη. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΥΛΟΥΖ (22:00, Cosmote Sport 9 HD)

Η Λίβερπουλ “χτύπησε” σε κομβικά σημεία και έκαμψε την αντίσταση της Ουνιόν. Δύο στα δύο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που από νωρίς επιβεβαιώνει τα προγνωστικά και πήρε... κεφάλι στον όμιλο. Οι reds βρίσκουν λύσεις παρά τις αλλαγές του Γερμανού τεχνικού που δείχνει να… πειραματίζεται στον θεσμό. Το Σάββατο επικράτησαν της Εβερτον (2-0) στο ντέρμπι και συνεχίζουν την καταδίωξη της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ. Επιστρέφει ο συνήθως βασικός επιθετικός Χάκπο, έτοιμος και ο μέσος Τζόουνς.

Η Τουλούζ παρουσιάστηκε πειθαρχημένη και επικράτησε της Λίντσερ κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στην φάση των ομίλων. Με τέσσερις βαθμούς μετά απο δύο αγωνιστικές αφήνει υποσχέσεις αν και τα δύο ματς με την πανίσχυρη Λίβερπουλ αναμένεται να καθορίσουν την πορεία της. Δεν έχει συνέπεια πάντως εντός συνόρων, την Κυριακή χρειάστηκε να επιστρέψει για να σώσει τον βαθμό κόντρα στη Ρεμς ενώ μετρά μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Λογκάν Κοστά, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός εξτρέμ Αμπουχλάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο και άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές. Θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσουμε με no goal στο υψηλότατο 2.70.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr