Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Μίντιλαντ-Λίνγκμπι, Συνεχίζουν το σερί οι γηπεδούχοι

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 12:26

Η Μίντιλαντ έρχεται αντιμέτωπη με την Λίνγκμπί, για το πρωτάθλημα Δανίας. Και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και για να συνεχίσουν το σερί τους.

Α’ Δανίας: Μίντιλαντ-Λίνγκμπι, Συνεχίζουν το σερί οι γηπεδούχοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Μίντιλαντ

Αγχωτική νίκη πέτυχε η Μίντιλαντ τη περασμένη αγωνιστική επί της Οντένσε. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Σόρενσεν με δύο τέρματα. Αυτή ήταν η 6η νίκη της στο πρωτάθλημα έχοντας μαζέψει 21 βαθμούς. Το θετικό είναι ότι παραμένει 8 αγωνιστικές αήττητη, δείχνοντας πως προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Μέσα στην έδρα της μετράει 3 ισοπαλίες στα τελευταία 4 ματς. Όλα συνδυάστηκαν με γκολ-γκολ.

Λίνγκμπι

Δεύτερη ήττα στη σειρά για τη Λίνγκμπι, ύστερα από το παιχνίδι με την Άαρχους. Προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς αλλά μάλλον η ήττα είναι δίκαιο αποτέλεσμα για αυτή. Ύστερα από 6 αγώνες που έμεινε αήττητη, έχασε δις στη σειρά. Εκτός έδρας έχει μια ήττα και 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς. Έχει καλή προϊστορία πάντως απέναντι στη Μίντιλαντ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.54 4 5.15 2.02 1.7 1.4 2.7 1.8 1.87 1.12 1.19 2.25
Μίντιλαντ - Λίνγκμπι / Εκτίμηση

Η Μίντιλαντ, σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, έχοντας και ένα αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα. Ενώ η Λίνγκμπι μπορεί να έχει καλό παρελθόν κόντρα στους γηπεδούχους, αλλά δεν έχει καλή εικόνα. Και οδεύει στην μάχη της παραμονής. Άσσος και over 1.5 (1.75)

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr