Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Κοπεγχάγη-Χβιντόβρε, Εύκολη νίκη των γηπεδούχων

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 12:32

Η Κοπεγχάγη έρχεται αντιμέτωπη με την Χβιντόβρε, για το πρωτάθλημα Δανίας. Με την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, να είναι τεράστια. Καθώς η Κοπεγχάγη είναι η καλύτερη ομάδα και αναμένεται να κερδίσει.

Α’ Δανίας: Κοπεγχάγη-Χβιντόβρε, Εύκολη νίκη των γηπεδούχων

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις, Α’ Δανίας.

Κοπεγχάγη

Παρά την αστάθεια που δείχνει το τελευταίο διάστημα παραμένει πρώτη στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέιλε έστω και δύσκολα. Μετά από το ματς έδωσε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Γιουνάιτεντ και λύγισε. Ηττήθηκε εκεί με 1-0 ενώ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο φινάλε με πέναλτι, αλλά αστόχησε. Έχει αρκετή πίεση πάνω της και θα φανεί αν μπορεί να αντέξει στη συνέχεια.

Χβιντόβρε

Δύσκολη η κατηγορία για την Χβίντοβρε και το έχει καταλάβει από νωρίς. Ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά από τη Σίλκεμποργκ με 1-2. Ισοφάρισε προς στιγμήν αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι από το ματς. Δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, με τις μόνες νίκες να είναι για το κύπελλο. Έχει 2 νίκες σε 14 παιχνίδια μέχρι στιγμές. Γολγοθά έχει να ανέβει σήμερα πάντως.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.19 6.35 10.25 2.8 1.38 1.74 1.97 1.91 1.75 1.07 3.9
Κοπεγχάγη - Χβιντόβρε / Εκτίμηση

Τεράστια η διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με την Κοπεγχάγη να είναι το φαβορί, όχι μόνο του αγώνα, αλλά και του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην κορυφή, ενώ η Χβίντοβρε είναι τελευταία. Άσσος και G/G (2.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr