Ποδόσφαιρο

Α’ Νορβηγίας: Χάουγκεσουντ-Αάλεσουντ, Δυνατός άσσος

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 12:35

Η Χάουγκεσουντ έρχεται αντιμέτωπη με την Αάλεσουντ, για το πρωτάθλημα Νορβηγίας. Με τις δύο ομάδες, να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, αν και οι γηπεδούχοι έχουν λίγο καλύτερη εικόνα και αναμένονται να κερδίσουν.

Α’ Νορβηγίας: Χάουγκεσουντ-Αάλεσουντ, Δυνατός άσσος

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις, Α’ Νορβηγίας.

Χάουγκεσουντ

Η Χάουγκεσουντ βρήκε την αυτοκυριαρχία της στο πιο καθοριστικό σημείο της περιόδου. Δύο μαζεμένες νίκες της έδωσαν μικρή ανάσα και απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, όμως δεν έχει την πολυτέλεια να εφησυχάσει. Οι «γλάροι» χρειάζονται ακόμα μία πτήση στο κομβικό ματς με την Άαλεσουντ για να βάλουν γερές βάσεις παραμονής. Πολύ βελτιωμένη στην αμυντική λειτουργία όπου έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς.

Άαλεσουντ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Άαλεσουντ, εξακολουθεί να κάνει την ύστατη προσπάθεια για αν αποφύγει την επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία. Δύο μαζεμένες νίκες, η πιο πρόσφατη κόντρα στην Σάρπσμποργκ και οι οράνιε ελπίζουν πως στο τέλος θα πετύχουν αυτό που φαινόταν αδιανόητο πριν από έναν μήνα. Φυσικά ζητούμενο είναι ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στην ιδίων στόχων Χάουγκεσουντ. Γκολ-γκολ και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, τα τρία εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 3.7 4.15 2.08 1.67 1.41 2.67 1.67 2.05 1.18 1.21 1.97
Χάουγκεσουντ - Άαλεσουντ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες βελτιώνονται τον τελευταίο καιρό, καθώς παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Όμως η Χάουγκεσουντ, είναι αυτή με την καλύτερη εικόνα και σταθερότητα. Άσσος (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr