Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Άαρχους-Ράντερς, Γκολ εκατέρωθεν

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 12:22

Η Ράντερς έρχεται αντιμέτωπη με την Άαρχους, για το πρωτάθλημα Δανίας. Με τις δύο ομάδες να αναμένονται να πετύχουν γκολ, σε έναν δύσκολο αγώνα και για τις δύο.

Α’ Δανίας: Άαρχους-Ράντερς, Γκολ εκατέρωθεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις, Α’ Δανίας.

Άαρχους

Κέρδισε εκτός έδρας μάλιστα τη Λίνγκμπι με 0-2 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Κέρδισε έτσι μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Της άξιζε η νίκη, ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, δίκαιη η επικράτησή της. Εντός έδρας έχει 2 ήττες σε 7 επίσημα παιχνίδια. Προσπαθεί να μπει στην 6άδα αλλά το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο. Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της.

Ράντερς

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Ράντερς με σκορ 2-2. Ουσιαστικά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτική. Το πλήρωσε στο φινάλε του ματς με τη Μπρόντμπι με την ισοφάριση. Η Ράντερς έμεινε ζωντανή σε δύο συνεχόμενα ματς απέναντι σε δύο θηρία του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει πως έχει ισχυρό μέταλλο. Παραμένει αήττητη 6 σερί αγωνιστικές. Εκτός έδρας μετράει 4 σερί γκολ-γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.15 3.9 1.6 2.18 1.21 3.95 2 1.7 1.2 1.28 1.75
Άαρχους - Ράντερς / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες, αποσκοπούν να πάρουν μια θέση στην πρώτη εξάδα. Με την Άαρχους να βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός, ενώ η Ράντερς είναι αήττητη, στα τελευταία πέντε ματς. Έχει εξαιρετική επίθεση, αλλά δυσκολεύεται στην άμυνα. G/G (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr