Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ημέρα των γηπεδούχων!

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 11:11

Η Έουπεν έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Οστάνδη ενώ και η Σερκλ Μπριζ δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στην αναμέτρηση με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Κύπελλο Βελγίου: Ημέρα των γηπεδούχων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Βελγίου.

Αναμετρήσεις για την φάση των “32”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΕΟΥΠΕΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Ο αγώνας κυπέλλου έρχεται σε καλό φεγγάρι που το Σάββατο παρουσιάστηκε απρόσμενη πειθαρχημένη αμυντικά και επικράτησε της ανεβασμένης Σαρλερουά για το πρωτάθλημα ανακτώντας κάποια απο τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από έξι κολλητές ήττες και απεγκλωβίστηκε έτσι από τις τελευταίες θέσεις, θα ψάξει χωρίς άγχος την διάκριση στο κύπελλο.

Σανίδα σωτηρίας αναζητά απεγνωσμένα η Οστάνδη. Ο σύλλογος απο τη Δυτική Φλάνδρα που υποβιβάστηκε πέρυσι στην Β’ Κατηγορία μετά από δέκα χρόνια πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός φέτος ακόμα και στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην χώρα. Το Σάββατο έμεινε στο 0-0 με την Πάτρο Έϊσντεν και συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις καθώς έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο μετά από δέκα αγωνιστικές και παραμένει εγκλωβισμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Εουπεν… ανάσανε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και έχτισε ψυχολογία. Η Οστάνδη δεν πείθει φέτος και το 1.80 στον άσο έχει τύχη.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Το ματς κυπέλλου έρχεται σε ιδανική συγκυρία για τη Σερκλ Μπριζ που εσχάτως εντυπωσιάζει και με το παραπάνω στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο επικράτησε εκτός έδρας της Μαλίν (2-0) και μετρώντας τρεις κολλητές νίκες, παγιώθηκε και με το παραπάνω. “Εξελισσόμαστε και αυτό αποτυπώνεται από τα αποτελέσματα” τόνισε με παιδαγωγική διάθεση ο τεχνικός Μίρον Μούσλιτς που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ κατέκτησε το κύπελλο το 2017, αγωνίστηκε δύο ακόμα φορές στον τελικό (2007, 2013) αλλά φέτος αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία πληρώνοντας την κάκιστη περυσινή πορεία. Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά πάντως τη σεζόν και απο νωρίς επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που προδίκαζαν μια ανταγωνιστική σεζόν καθώς δεν αποχωρίζεται την πρώτη θέση και φαντάζει φαβορί για την άνοδο. Στο τελευταίο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Λόμελ στο ντέρμπι κορυφής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η καλοδουλεμένη Σερκλ Μπριζ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα “χαμηλή” τιμή και θα τον ενισχύσουμε με γκολ/γκολ στο 2.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr