Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Τζένοα για πρόκριση!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 09:07

Η φιλόδοξη Ρετζιάνα θέλει να βάλει δύσκολα στη Τζένοα, ενώ τα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια έχουν άρωμα Serie A.

Κύπελλο Ιταλίας: Τζένοα για πρόκριση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ιταλίας.

Παιχνίδια για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

ΤΖΕΝΟΑ - ΡΕΤΖΙΑΝA

Ο νικητής με τη Λάτσιο. Η Τζένοα μπήκε... πετώντας στο ματς με τη Σαλερνιτάνα, είχε δύο δοκάρια (3', 16'), για να προηγηθεί στο 35'. Άξιζε τη νίκη και με το παραπάνω, κινδύνευσε μόνο στο 84' (δοκάρι), κράτησε το 1-0. Το αρνητικό σερί 0-1-2 πέρασε στην ιστορία για την ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, η οποία διατηρεί μικρή απόσταση πάνω από την τελευταία τριάδα. Το θετικό είναι ότι άπαντες έχουν κατανοήσει ότι η μάχη για τη σωτηρία μπορεί να κρατήσει μέχρι το τέλος, οπότε το κλίμα είναι θετικό και με το παραπάνω. Οι Γιάγκελο (μ. 2/0) και Μεσίας (μ.-ε. 2/1) έχασαν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ωστόσο βρίσκονται στην τελική ευθεία επανόδου και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η Ρετζιάνα ενεπλάκη σε φαινομενικά ισορροπημένο ματς με τη Φεραλπισαλό, αλλά αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματική και σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (7', 43'). Γλίτωσε από το δοκάρι στο 52', έγραψε το 3-0 στο 55' και κάπου εκεί το ματς τελείωσε επί της ουσίας. Η ομάδα του Αλεσάντρο Νέστα είχε μία νίκη στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, αλλά σε μία εβδομάδα έκανε το «δύο στα δύο» και πήρε πλέον σημαντική απόσταση από την τελευταία πεντάδα. Δεδομένη η ψυχολογική ώθηση στις τάξεις της. Εκτός λόγω ρήξης χιαστού οι Βεργκάρα (μ. 5/0) και Βίντο (ε. 2/1), σταθερή απουσία και ο Ρομάνια (α. 7/0), ενδέχεται να επιστρέψουν στη δράση οι Σαμπιρίζι (α. 6/0) και Πετινάρι (ε. 8/2). Αμφίβολος ο Σιμίνσκι (α. 6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τζένοα δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποκλείσει ανάλογης δυναμικότητας ομάδα. Πάντως σίγουρα θα πάρει στα σοβαρά τον θεσμό. Χαμηλά ο άσος γενικότερα. Πάμε με combo 1 & under 4.5 (1.80).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΛΕΤΣΕ - ΠΑΡΜΑ

Ο νικητής με τη Φιορεντίνα. Η Λέτσε έκανε καλό πρώτο ημίχρονο στο εντός έδρας ματς με την Τορίνο. Απείλησε σε τρεις περιπτώσεις (32', 34', 40'), αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Δέχθηκε το γκολ στο 41' και έκτοτε δεν υπήρξε αντίδραση, έχασε 1-0. Μακριά από τις νίκες για πέντε διαδοχικά ματς (0-2-3) η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα, είναι προφανές ότι έχει ρίξει στροφές μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα, είναι προφανές ότι υφίσταται διόρθωση πορείας. Για να μην έχει πρόβλημα, πρέπει να γίνει σαφώς πιο παραγωγική. Απέχουν λόγω τραυματισμού οι Ντέρμακου (α.) και Μπλαν (μ. 7/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα από το τελευταίο ματς. Ενδέχεται να επιστρέψει ο εφεδρικός Μπούρνετε (ε. 1/0), δεν διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Η Πάρμα έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Ασκολι (1-0 στο 7'), άμεσα το 1-1 (13'). Δεν πτοήθηκε, βρήκε το προβάδισμα στο 34' και έκτοτε ήταν απολαυστική, το 3-1 στο 54'. Εμεινε μέχρι τέλους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αν και είχε ευκαιρίες να δώσει διαστάσεις στη νίκη της, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 64'. «Δύο στα δύο» για την ομάδα του Φάμπιο Πεκία, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και δείχνει ότι η επιστροφή στην Α' Ιταλίας τη βρίσκει σε θέση φαβορί, έπειτα από μία διετία γεμάτη αστάθεια. Εκτός δράσης από την περασμένη σεζόν ο ποιοτικός Βαλέρι (α.), με πρόβλημα και οι Μπάλογκ (α. 2/0), Ερνάνι (μ. 10/1), Παρτιπίλο (ε. 8/2), οι οποίοι έχουν λίγες πιθανότητες επανόδου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διαφορετικής δυναμικότητας και ταχύτητας οι δύο ομάδες, όμως δεν ξέρουμε που έχουν το μυαλό τους. Η Πάρμα φυσικά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Goal/goal (1.76).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Φέτος (17/9) για την Α' Ιταλίας: Κάλιαρι – Ουντινέζε 0-0. Ο νικητής με τη Μίλαν. Η Ουντινέζε είχε καλή παρουσία στην έδρα της Μόντσα. Μπορεί να δέχθηκε το γκολ στο 27', ωστόσο δεν τα παράτησε, ισοφάρισε (66') και λίγο έλειψε να γράψει το 2-1 (74'), ενώ στο 83' απειλήθηκε με ήττα. Εν γένει δίκαιο το «Χ» (1-1), αποτελεί την 7η ισοπαλία σε 10 ματς. Δεν έχει νίκη η ομάδα του Γκαμπριέλε Τσόφι (έκανε ντεμπούτο στη 2η θητεία του), ωστόσο αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την προσπάθεια. Εκτός δράσης οι Εχιζίμπουε (α.), Εμπός (α. 1/0), Μπρένερ (ε.), Σεμέντο (ε. 1/0), Ντέιβις (ε.), Ντεουλοφέου (ε.), αμφίβολος ο Κρίστενσεν (α. 4/0). Σταθερά φέτος με πολλές απουσίες.

Η Κάλιαρι έχασε πέναλτι (30') και πολλές ευκαιρίες, με συνέπεια να δεχθεί το 3-0 από τη Φροζινόνε και αυτό να διατηρηθεί μέχρι το 72'. Μείωσε τότε, ισοφάρισε άμεσα (76') και ο Παβολέτι της έδωσε την απίθανη νίκη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (94', 96'). Πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, δεν είναι αρκετό για να την ξεκολλήσει από την τελευταία τριάδα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι στη Σαρδηνία υπάρχει σφυγμός και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να το γυρίσουν. Χτύπησε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ο ηγετικός Νάντες (μ. 9/1), ο οποίος παίζει και ως δεξί μπακ, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό. Εκτός δράσης σταθερά οι Ρογκ (μ.) και Καπραντόσι (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγώνας με άρωμα πρώτης κατηγορίας ο συγκεκριμένος, με τις δύο ομάδες γενικότερα να μην πατάνε καλά. 2-3 γκολ (1.95).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr