Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σε επανάληψη ο περσινός τελικός!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 09:23

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Λιγκ Καπ Αγγλίας σήμερα, με σπουδαίες αναμετρήσεις και πολύ άρωμα Πρέμιερ Λιγκ. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σε επανάληψη ο περσινός τελικός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ (πλέι οφ) της επόμενης σεζόν. Χωρίς VAR.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Γουέστ Χαμ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασε και από την Έβερτον εντός έδρας με 1-0 στο πρωτάθλημα και έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν έχει νίκη σε τέσσερα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, εντός έδρας έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη εστία μόνο μία φορά σε έξι αγώνες φέτος, αλλά έχει μόνο δύο ήττες. Θέλει να πάρει την τρίτη σερί πρόκριση σε προημιτελικά Λιγκ Καπ. Τιμωρημένος ο μπακ Έμερσον. Αναμένεται rotation, με Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Μαυροπάνο και Ινγκς μεταξύ άλλων βασικούς.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα διέλυσε με 5-0 εντός τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου παραμένει αήττητη σε δέκα αγωνιστικές και δεύτερη στη βαθμολογία. Έχει χάσει μόνο ένα από τα φετινά 15 επίσημα ματς και κανένα σε εγχώριες διοργανώσεις. Έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, ενώ εκτός μόνο σε ένα ματς έχει πετύχει λιγότερα από δύο γκολ. Τα τελευταία τρία ταξίδια της ήταν όλα γκολ - γκολ. Εκτός Τίμπερ (μπακ), Πάρτεϊ (μέσος), Ζεσούς (επιθετικός), Oι Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Ζορζίνιο και Νέλσον, αναμένεται να ξεκινήσουν στο rotation του προπονητή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γουέστ Χαμ δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα και έχει χάσει τη προσήλωσή της. Η Άρσεναλ ίσως προβεί σε αλλαγές αλλά και πάλι έχει το προβάδισμα. 2Χ & over 1.5 (1.60).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Έβερτον πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Σον Ντάις (πρώτη φορά αντίπαλος με την Μπέρνλι, στην οποία δούλευε χρόνια), εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας όμως έχει κερδίσει μόνο ένα ματς φέτος. Και οι δύο φετινές νίκες της στο Λιγκ Καπ, ήταν με ακριβές σκορ 2-1. Eκτός Άλι (μέσος), αμφίβολοι Κόουλμαν (μπακ), Γκόμες (μέσος). Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Γιανγκ. Στον προηγούμενο γύρο, απέναντι σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, έπαιξε με βασικούς.

Η Μπέρνλι, έχασε 2-1 στο Μπόρνμουθ και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη της Πρέμιερ Λιγκ, με τρεις σερί ήττες, οπότε η παραμονή έχει μεγαλύτερη σημασία από το Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Βινσέν Κομπανί, δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα, αλλά το έχει κάνει δύο φορές στο Λιγκ Καπ φέτος και μάλιστα εκτός έδρας. Δεν έχει προκριθεί σε προημιτελικά Λιγκ Καπ, από το 2008-09. Εκτός ο μπακ Μπέιερ και ο εξτρέμ Λάρσεν. Αμφίβολοι οι μπακ Μπέιερ, Έκνταλ και οι επιθετικοί Μπένσον, Ομπαφέμι, Φόστερ (αρχισκόρερ). Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ρόμπερτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναξιόπιστες και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής. Μπορεί η Έβερτον να κέρδισε στη Γουέστ Χαμ αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Δεν προκύπτει σημείο. 2-3 γκολ (1.98).

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΦΟΥΛΑΜ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, κέρδισε 3-2 εντός την Πλίμουθ και συνεχίζει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών για ξεκίνημα Τσάμπιονσιπ, με τέσσερις σερί νίκες και οκτώ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα ματς, μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας. Έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε τρία ματς Λιγκ Καπ φέτος, τα τελευταία δύο γκολ - γκολ και over 2,5, με σκόρερ Λάνταπο. Δεν έχει προκριθεί στα ημιτελικά από το 2010-11. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο καλός εξτρέμ Μπερνς.

Η Φούλαμ πάλεψε στην έδρα της Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1, έχοντας πάντως μόνο μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, έχει πληρώσει μόνο δύο over 2.5 στα τελευταία επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη, αλλά πλέον έχει πέντε σερί ταξίδια χωρίς να κερδίσει (τρεις ισοπαλίες). Θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά για πρώτη φορά από το 2004-05. Εκτός μπακ Ντιόπ, αμφίβολος ο μπακ Τέτε, ο μέσος Ανταραμπιόγιο και οι επιθετικοί Βινίσιους, Τραορέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε τρομερή φόρμα η Ίπσουιτς ενώ η Φούλαμ ίσως δει το κύπελλο σαν ευκαιρία για Ευρώπη. Over 2.5 (1.72).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Μπόρνμουθ κέρδισε 2-1 την Μπέρνλι εντός και πήρε την πρώτη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ στη 10η απόπειρα, παρ' όλο που βρέθηκε νωρίς πίσω. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις δύο φορές φέτος, αμφότερες εντός και η μία στο Λιγκ Καπ. Έχει προκριθεί και στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στο Λιγκ Καπ, τις επτά από κανονική διάρκεια, τελευταία ήττα στον θεσμό στο σπίτι της το 2016. Eκτός Μαρκόνδες, Άνταμς (μέσοι), Φρέντερικς (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Σενέσι. τιμωρημένος ο μέσος Κουκ.

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-0 εντός τη Νότιγχαμ και έχει δύο σερί νίκες με ανέπαφες εστίες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχει μόνο μία επίσημη ήττα στη σεζόν και σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα τελευταία πέντε σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχει σκοράρει σε όλα τα ματς μακριά από την έδρα της. Πέρσι είχε χάσει στο Μπόρνμουθ, με χαμένο πέναλτι Σαλάχ. Εκτός ο αρ. μπακ Ρόμπερτσον, οι μέσοι Μπάιτσετιτς, Τιάγκο και ο επιθετικός Ντίας, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Τζόουνς. Βασικοί Κέλεχερ, Τσέιμπερς, Κουάνσα, Έλιοτ, Έντο, Χράφενμπερχ, Ντόουκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίβερπουλ δεν εντυπωσιάζει με τις αμυντικές επιδόσεις της και θα παίξει μέσα σε μια έδρα που είναι αρκετά δύσκολη. Η Μπόρνμουθ θέλει να δείξει ότι έχει σφυγμό. Goal/goal (1.72).

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Τσέλσι, έκανε κάκιστη εμφάνιση εντός με Μπρέντφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ και έχασε με 2-0, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από τέσσερα επίσημα ματς. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έτσι όπως πάει πρέπει να δώσει προσοχή στο Λιγκ Καπ, αν θέλει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας, σε οκτώ επίσημα ματς φέτος, έχει κερδίσει δύο στο Λιγκ Καπ και μόνο ένα στο πρωτάθλημα. Εκτός παραμένουν οι μπακ Τσαλόμπα, Φοφανά, Τσίλγουελ, oι μέσοι Τσουκβουεμέκα, Λάβια και ο επιθετικός Ενκουνκού. Αμφίβολος επίσης ο επιθετικός Μπρόγια, o μέσος Φερνάντες και ο εξτρέμ Μούντρικ.

Η Μπλάκμπερν, επέστρεψε στις ήττες στην Τσάμπιονσιπ, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από τη Σουόνσι. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, δεν έχει πλέον ισοπαλία στους 14 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με μοιρασμένες νίκες - ήττες. Στο Λιγκ Καπ έχει 17 γκολ σε τρία ματς! Θέλει να προκριθεί προημιτελικά Λιγκ Καπ, πρώτη φορά από το 2011-12, δεν έχει κερδίσει στην έδρα της Τσέλσι από το 2003. Εκτός παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Πίαρς (παίζει ο Βάλστεντ), αμφίβολος ο επιθετικός Γκάλαχερ, οι μπακ Χάιαμ (μπακ), Τράβις και ο εξτρέμ Χέτζες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Tσέλσι βρίσκεται σε τραγική κατάσταση στη Πρέμιερ Λιγκ και ίσως θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αντιδράσει. Φυσικά και θα έχει στο πλάνο της κάποιο κύπελλο. 1 & under 4.5 (1.65).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ επανήλθε στις κακές εμφανίσεις, χάνοντας 3-0 εντός στο ντέρμπι με τη Σίτι και μένοντας μακριά από την κορυφή. Όσο δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, τόσο οι υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις θα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Νιούκαστλ το 2013. Πέρσι κέρδισε 2-0 τη Νιούκαστλ στον τελικό Λιγκ Καπ με Καζεμίρο - Ράσφορντ, έχει επτά σερί νίκες στη διοργάνωση, οι έξι με ανέπαφες εστίες. Εκτός Mαρτίνες, Μαλάσια, Σο (μπακ), Τραορέ, Σάντσο (επιθ.), αμφίβολος ο μπακ Ουάν – Μπισάκα και ο πολύτιμος μέσος Καζεμίρο.

Η Νιούκαστλ, προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Γουλβς, αλλά φάνηκε κουρασμένη από τα συνεχή ματς σε Αγγλία - Ευρώπη και έμεινε στο 2-2, αν και η ομάδα του Έντι Χάου έχει αήττητο έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, ενώ σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε πέντε σερί. Θέλει εκδίκηση για την ήττα στον περσινό τελικό από τη Γιουνάιτεντ. Εκτός είναι αήττητη τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά στα τρία ήταν ισόπαλη. Εκτός οι μέσοι Τονάλι, Μπαρνς, ο μπακ Μπότμαν και ο βασικός επιθετικός Ίσακ, αμφίβολοι οι μέσοι Μάιλι και Μέρφι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο περσινός τελικός της διοργάνωσης ήρθε πιο πρόωρα φέτος. Δύσκολο το πρόγραμμα για τις δύο ομάδες με πολλές υποχρεώσεις και δύσκολα παιχνίδια. Under 2.5 (1.95).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr