Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Περνάνε τα φαβορί!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 09:54

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο κύπελλο Γερμανίας, με τις μεγάλες ομάδες τις Bundesliga να ρίχνονται στη μάχη. 

Κύπελλο Γερμανίας: Περνάνε τα φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Γερμανίας.

Moνά παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση. Αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Χωρίς VAR.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στην τρίτη κατηγορία και την απομάκρυνση από την πρώτη τριάδα η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Την ομάδα ανέλαβε ο – πολυτέλεια για την κατηγορία – Γενς Κέλερ και οδήγησε άμεσα την ομάδα σε νίκη 2-1 μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ Β. Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή βεβαίως απέναντι στην Λέβερκουζεν. Εντός δεν έχει νίκη τέσσερα ματς (0/2/2). Τραυματίας είναι ο στόπερ Λο (1 ματς) καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά από ρήξη χιαστού. Παρά τα προβλήματα διαθέσιμοι οι Τσάντερ, Ντίκμαϊερ, Κνίπινγκ και επιστρέφουν στην αποστολή.

Η Λέβερκουζεν ζει ένα παραμύθι μέχρι στιγμής φέτος. Με τον Τσάμπι Αλόνσο να βλέπει την ομάδα να πετάει από νίκη σε νίκη. Είναι μια καλά δουλεμένη επιθετική μηχανή και φέτος έχει και ηγέτες στο γήπεδο (βλέπε Τσάκα) για να την συνεφέρουν όταν κάτι δεν πάει καλά. Αήττητη εκτός έδρας φέτος σε έξι επίσημα ματς (5/1/0) σκοράροντας σε όλα τουλάχιστον δύο φορές. Νίκησε την Φράιμπουργκ δύσκολα 2-1 και παρέμεινε πρωτοπόρος στην Μπούντεσλιγκα. Τραυματίας μόνο ο μπακ Αρτούρ (3 ματς). Λογικό ο Αλόνσο να δώσει ανάσες σε μερικούς βασικούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαντχάουζεν είναι άτυχη τη δεδομένη στιγμή καθώς πέφτει πάνω στην εξαιρετική και φορμαρισμένη Λεβερκούζεν. Over 3.5 (1.85).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ

Διανύει καλή χρονιά η ομάδα του Μαρσέλ Ραπ. Για αυτό άλλωστε η διοίκηση επέκτεινε πρόσφατα την συνεργασία με τον προπονητή. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από το Μαγδεμβούργο στο πρωτάθλημα με 4-2 στα τέλη Αυγούστου όταν βέβαια ακόμη η ομάδα δεν είχε ρυθμό. Υπάρχει ανυπομονησία για το ματς και φάνηκε ότι στο μυαλό είναι το κύπελλο στην εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Νυρεμβέργη. Σίγουρα εκτός μάχης είναι ο βασικός τερματοφύλακας Ντένε (3 ματς) και ο έμπειρος μέσος Έρας (5 ματς). Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Γιοχάνσον.

Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα βαρεθείς βλέποντας το Μαγδεμβούργο. Πάντα κάτι αναπάντεχο συμβαίνει και τα παιχνίδια συνήθως είναι θεαματικά. Προσπαθεί να βελτιωθεί αμυντικά τον τελευταίο καιρό και η προσοχή στην άμυνα βλάπτει τους παίκτες του Κρίστιαν Τιτς. Έρχονται από ματς με την Έλβερσμπεργκ και άλλη μια ήττα εντός 2-1. Εκτός ειναι χωρίς νίκη δύο μήνες (0/1/3) από τότε που νίκησαν στο Κίελο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας Πόλερσμπεκ, οι αμυντικοί Πιτσίνι (8 ματς), Χαλμπουνί, ο μέσος Ουγκονέ (7 ματς/2 γκολ) και ο επιθετικός Ελ Χανκούρι (5 ματς/1 γκολ) είναι τραυματίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που δύσκολα κρατούν το μηδέν στην άμυνα. Goal/goal & over 2.5 (1.75).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Όπως κάθε χρόνο δεν ξόδεψε χρήματα με τον κόουτς Στράιχ να εμπιστεύεται τους παίκτες που του έχουν φέρει επιτυχίες και μια παρουσία σε τελικό κυπέλλου το 2022 όπου ηττήθηκε από την Λειψία. Πέρσι έχασε πάλι από την Λειψία στα ημιτελικά. Έχει σημασία η διοργάνωση για τον Κρίστιαν Στράιχ. Έρχεται από δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέβερκουζεν στο πρωτάθλημα όπου πάλεψε αλλά έχασε 2-1. Προέκυψαν δύο σημαντικά προβλήματα. Λόγω τραυματισμών είναι εκτός οι επιθετικοί Σάλαϊ (12 ματς/4 γκολ/2 ασίστ) και Φίλιπ (9 ματς/2 γκολ). Μόνιμα εκτός ο αρχηγός Γκούντερ.

Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι στην αρχή της σεζόν. Η επιβεβαίωση της παραμονής του κόουτς Κβάσνιοκ έχει βελτιώσει το κλίμα. Μπήκε τέλος πάντως στο αήττητο σερί πέντε αγώνων -το καλύτερό της φέτος- με την ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1 στο Βερολίνο. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας έχουν λήξει στο Goal/Goal και έξι από τα επτά φέτος στο Over 2,5. Όλες οι απουσίες στην άμυνα για τον Κβάσνιοκ με τους Εζέκουεμ (8 ματς), Χόιερ (8 ματς/1 γκολ) και Ρορ (2 ματς) να είναι εκτός αγώνων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φράϊμπουργκ έχει δείξει αδυναμίες στα μετόπισθεν και απέναντι στην επικίνδυνη Πάντερμπορν μπορεί να το πληρώσει. Over 2.5 (1.62).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Στο πρωτάθλημα είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα μέσα στο 2023 αλλά, δεν κατέκτησε τον τίτλο. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς τώρα βρίσκει τα πατήματά της καθώς στην αρχή της χρονιάς ο κόουτς δεν ήταν σίγουρος για την καλύτερη ενδεκάδα του. Στο πρωτάθλημα είναι κοντά στην κορυφή και έρχεται από δύσκολο παιχνίδι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έληξε 3-3. Στο γήπεδό της αήττητη 25 ματς (19/6/0) σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκουράστηκαν με την Άιντραχτ οι Τσαν και Νμέτσα και επιστρέφουν. Με πρόβλημα αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας Κόμπελ στην Φρανκφούρτη. Είναι αμφίβολος.

Γλυκιά εκδίκηση για τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο καθώς η ομάδα του έρχεται από νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της πρώην ομάδας του, της Στουτγκάρδης. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα η οποία φέτος είναι η μοναδική που δεν έχει χάσει βαθμό εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και μαζί με το κύπελλο έχει νικήσει και στα έξι ματς εκτός. Από τη Ντόρτμουντ πάντως έχει ήδη ηττηθεί φέτος με 3-1 αλλά εντός έδρας. Λογικά εκτός ο ανέτοιμος αρχηγός Κράμαριτς ενώ δύο νέα προβλήματα είναι οι Καντεζάμπεκ (8 ματς/1 γκολ) και Γκρίλιτς (9 ματς/1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ είναι εξαιρετική εντός έδρας, αλλά απέναντί της θα βρει μια επιθετική ομάδα. Μπορεί να ανοίξει το σκορ πολύ εύκολα, αλλά οι Βεστφαλοί την έχουν την διοργάνωση, θα πάρουν την πρόκριση. 1 & over 2.5 (1.87).

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛ. – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Μετά από άσχημο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη η τύχη την βοήθησε, έστω στις καθυστερήσεις, να λυγίσει την Μόναχο 1860 και να επιστρέψει στις νίκες. Το είχε ανάγκη για την ψυχολογία και την ηρεμία της η ομάδα του Όλαφ Γιάνσεν πριν δώσει εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για το κύπελλο με την Άιντραχτ. Στο γήπεδό της είναι αήττητη φέτος σε εννέα επίσημα ματς (5/4/0) έχοντας ήδη αποκλείσει ομάδα της Μπούντεσλιγκα στον προηγούμενο γύρο. Σοκ με τον τραυματισμό του κεντρικού μέσου Χένινγκ (14 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) ο οποίος μένει εκτός με ρήξη χιαστού.

Σαν να αρχίζει να βρίσκει την ηρεμία της η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αυτοπεποίθηση στην επίθεση για να σκοράρει. Η αλλαγή προπονητή, η αποχώρηση του Κόλο Μουανί τελευταία στιγμή καθυστέρησαν την εξέλιξη της ομάδας αλλά τώρα, μοιάζει να είναι καλά. Η ομάδα του Τόπμελερ έρχεται από εντυπωσιακό και αρκετά κουραστικό 3-3 στο πρωτάθλημα με τη Ντόρτμουντ σε ματσάρα. Εκτός φέτος σε επτά επίσημα ματς μετράει πέντε Goal/Goal. Ο βασικός τερματοφύλακας Τραπ είναι απολύτως καλά αλλά ίσως ξεκουραστεί σε αυτό το ματς. Μοναδική απώλεια ο μεσος Ρόντε (3 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρχίζει και ρολάρει η Άϊντραχτ το τελευταίο διάστημα. Χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων. 2 & over 2.5 (1.87).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει λάθος η άμυνα της Νυρεμβέργης και να γκρεμίσει ό,τι καλό κάνει στην επίθεση. Τέτοια ομάδα έχει στα χέρια του ο Κρίστιαν Φιέλ. Αφελής αμυντικά και φαίνεται και στα αποτελέσματά της φέτος. Έχει ταλέντο αρκετό μέσο-επιθετικά αλλά αυτό το ταλέντο σε ένα ματς δεν σκόραρε φέτος, απέναντι στην Χάνσα. Έρχεται από δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κίελο και νίκη με 2-0. Επιστρέφει αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Μάρκεθ. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Σίντλερ, Λόρενς (4 ματς) και μέσο-επιθετικά οι Γκάις (5 ματς), Χάνγκμπο (5 ματς).

Έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με την ομάδα και την διαιτησία φέτος ο Αλόις Σβαρτς, ο κόουτς της Χάνσα. Προφανώς τα αποτελέσματα δεν βοηθούν. Η καλή εκκίνηση στην χρονιά ανήκει στο παρελθόν και εκεί, νίκησε και τη Νυρεμβέργη φέτος, στο πρώτο ματς της σεζόν. Έχει πλησιάσει την επικίνδυνη ζώνη με συνεχόμενες ήττες και μεγάλη δυσκολία στο γκολ. Έρχεται από άλλο ένα ματς εκτός έδρας με την Βέχεν και ήττα 1-0. Δεν είναι καινούρια τα προβλήματα του κόουτς Σβαρτς καθώς εκτός είναι οι αμυντικοί Χούζινγκ (2 ματς) και Σερφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολεύεται πολύ η φιλοξενούμενη και δεν πατάει καλά, σε αντίθεση με τη Νυρεμβέργη που δείχνει καλύτερη. 1 (1.91).

ΧΕΡΤΑ – ΜΑΪΝΤΣ

Είναι μια εντελώς καινούρια ομάδα η Χέρτα με μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και ακόμη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα δεις στο γήπεδο. Έρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα με 3-1 απέναντι στην καλή και φορμαρισμένη Πάντερμπορν αλλά δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε δύο σερί ματς για πέντε αγώνες. Χαρακτηριστικό της αστάθειας τα πέντε σερί Goal/Goal ενώ έχει εννέα σερί Over 2,5. Εκτός αγώνων οι Πάλκο Ντάρνταϊ (7 ματς/2 γκολ), Ντούτζιακ (9 ματς/1 ασίστ), Γκέχτερ, Μάσα και Ροχέλ. Επιστρέφει από τιμωρία στην αποστολή ο βασικός στόπερ Κεμπφ.

Η Μάιντς παραμένει χωρίς νίκη στην Μπούντεσλιγκα. Έρχεται από το 2-2 με την Μπόχουμ εκτός έδρας που γιορτάστηκε σαν νίκη καθώς η ομάδα έκανε κακή εμφάνιση αλλά πήρε στην τελευταία φάση τον βαθμό. Ο Μπο Σβένσον συνεχίζει την δουλειά του αλλά είναι πάντα υπό πίεση και η κατάσταση δεν μοιάζει να βελτιώνεται. Πηγαίνει στον αγώνα μετά από επτά συνεχόμενα Over 2,5. Για “εσωτερικούς λόγους” είναι εκτός ομάδας ο μέσο-επιθετικός Ρίχτερ όπως δήλωσε ο κόουτς Σβένσον. Λόγω τραυματισμών είναι εκτός οι αμυντικοί Χάντσε-Όλσεν (2 ματς) και Μουένε (3 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χέρτα έχει ευκαιρία να προχωρήσει στον θεσμό αφού η Μάιντς δεν βλέπεται. Παράλληλα παλεύει για τη σωτηρία της, οπότε το μυαλό της θα είναι αλλού. Πρόκριση Χέρτα (2.07).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr