Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Ντεν Μπος – Εξέλσιορ, υπόσχονται γκολ!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 10:53

Και οι δύο ομάδες… αρέσκονται φέτος στα υψηλά σκορ και έτσι τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την τιμητική τους στο ματς του De Vliert.

Κύπελλο Ολλανδίας: Ντεν Μπος – Εξέλσιορ, υπόσχονται γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντεν Μπος – Εξέλσιορ Ρότερνταμ.

Αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Ντεν Μπος

Χαμένη στην μετριότητα παρουσιάζεται και φέτος η Ντεν Μπος και το κύπελλο φαντάζει μάλλον πολυτέλεια την παρούσα φάση. Αν και ξεκίνησε με ελπιδοφόρες εμφανίσεις, σταδιακά επέστρεψε στο αναιμικό αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων ετών. Την Παρασκευή γνώρισε βαριά ήττα απο τη Ντόρντρεχτ (1-5) και παραμένει εγκλωβισμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Γκολ/γκολ με over τα οκτώ απο τα δέκα τελευταία ματς.

Χωρίς Ζέλαλεμ

Την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει ο ενίοτε βασικός μέσος Ζελαλεμ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο έμπειρος μέσος Φερμπέικ. Επιστρέφει πάντως ο βασικός μπακ Μούλντερς, αμφίβολος ο μέσος Κοτζέμπουε.

Εξέλσιορ

Το κύπελλο παραδοσιακά αποτελεί υπερβατικό στόχο για την Εξέλσιορ. Οι Κράλινχερς θα αρκεστούν και φέτος στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία και στο κύπελλο θα αγωνιστούν χωρίς άγχος διεκδικώντας το κάτι παραπάνω. Την Κυριακή αν και προηγήθηκε, επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της ιδίων στόχων Φόλενταμ (1-3). Για πρώτη φορά φέτος συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, με το ζύγι να κρίνεται βέβαια θετικό και με το παραπάνω.

Τα γνωστά

Δεν αναφέρθηκαν νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μαρίνους Νταικχάουζεν που δεν υπολογίζει και πάλι τους αναπληρωματικούς μέσους Μαλούν και Χάρτγιες. Over και τα πέντε από τα έξι φετινά εκτός έδρας ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.8 3.6 1.78 2.27 1.54 1.52 2.3 1.54 2.25 1.85 1.21 1.19
Ντεν Μπος - Εξέλσιορ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος στο κύπελλο όπως δεν δίστασαν να παραδεχτούν οι τεχνικοί τους. Η Εξέλσιορ έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς και θα προτιμήσουμε τον συνδυασμο γκολ/γκολ με over που προσφέρεται στην ίδια τιμή με το διπλό (1.90).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr