Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Το σούπερ ντέρμπι και η Φλαμένγκο

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 11:07

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα έξι ματς του Μπραζιλεϊράο που θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη (1/11).

Α' Βραζιλίας: Το σούπερ ντέρμπι και η Φλαμένγκο

Η Α' Βραζιλίας έχει σήμερα Τετάρτη (1/11) στο κουπόνι 6 αναμετρήσεις για στοίχημα με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που να δείχνουν τον δρόμο και για τα livescores.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ

H Ιντερνασιονάλ ηττήθηκε με 4-3 εντός από την Κοριτίμπα. Από το 10ο λεπτό έπαιζε και με παίκτη λιγότερο η ομάδα του Κουδέτ. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός. Τιμωρημένος ο στόπερ Βιτίνιο.

Η Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε 4-3 εντός από την Γκρέμιο. Πλέον η ομάδα του Μπούστος περιμένει την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες στα 9 τελευταία της. με γκολ – γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία όπου τα 4 ήταν και over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ιντερνασιονάλ έχει το πάνω χέρι για τη νίκη με τον άσο σε συνδυασμό με under 4.5 γκολ να είναι στο 1.80.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Κορίνθιανς έφερε 1-1 εντός με την Σάντος. Χάθηκαν δύο βαθμοί για την ομάδα του Μάνο Μενέσες που θέλει να διασφαλίσει την παραμονή της. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία της με 4 ισοπαλίες. Με σκορ 1-1 έβγαλε τα 3 τελευταία εντός έδρας.

Η Ατλέτικο Παραναένσε έφερε 1-1 εντός με την Σάο Πάολο. Έχει φτάσει τα 5 σερί ματς αήττητη με 2 νίκες, ενώ όλα ήταν γκολ – γκολ. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Τραυματίες παραμένουν οι σημαντικοί Βίτορ Ρόκε (επιθετικός), Βιδάλ (μέσος). Εξέτισε ο μέσος Φερναντίνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο με το γκολ - γκολ του 1.93 να έχει την αξία του, αλλά και το over του 2,35.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Η Κοριτίμπα πέτυχε μεγάλη νίκη με 4-3 στην έδρα της Ιντερνασιονάλ. Πάντως η ομάδα του Κοσλόσκι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ξανά εκτός έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης, που έχει παίξει μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Από δύο γκολ και πάνω μπήκαν στα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 1 νίκη και 4 ήττες.

Η Γκρέμιο επικράτησε 4-3 εκτός της Αμέρικα Μινέιρο. Προηγήθηκε το 3-2 επί της Φλαμένγκο για την ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο η οποία «βλέπει» και προς την κορυφή εκτός από το εισιτήριο του Λιμπερταδόρες. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας. Τα 550 γκολ στην καριέρα του έφτασε ο Λουίς Σουάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση για να βγει σημείο από το βασικό σετ, αν και η Γκρέμιο έχει την υπεροχή. Καλό το over του 1.80.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΑΝΤΟΣ

Η Φλαμένγκο θα δώσει το ματς στο «Μανέ Γκαρίντσα» της πρωτεύουσας Μπραζίλια η οποία απέχει 1162 χλμ από την βάση της. Το Σαββατοκύριακο δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση. Έμεινε με την ήττα εκτός 3-2 από την Γκρέμιο. Ο Τίτε έχει 2 νίκες στα 3 πρώτα του ματς στον πάγκο της. Με under έβγαλε τα 5 από τα 6 τελευταία της έχοντας μια ήττα. Νέος τραυματίας ο αμυντικός Λέο Περέιρα. Τιμωρημένοι οι Πούλγαρ (χαφ), Ριμπέιρο (αμυντικός).

Η Σάντος έφυγε με το 1-1 από άντρο της Κορίνθιανς. Πολύτιμος ο βαθμός για την ομάδα του Μαρσέλο Φερνάντες κι ενώ προηγήθηκε η κομβική νίκη με 2-1 κόντρα στην Κοριτίμπα. Με γκολ – γκολ έχει βγάλει και τα 7 τελευταία της ματς, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ τα 6 από αυτά ήταν και over. Τιμωρημένος ο επιθετικός Λεονάρντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φλαμένγκο έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, αλλά καλύτερη επιλογή είναι το 2-3 γκολ του 1.95.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Η Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε 2-0 εντός την Φλουμινένσε. Με τρεις νίκες έβγαλε τα 4 τελευταία της η ομάδα του Σκολάρι που είναι στο κόλπο για την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Με no goal και under έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Αμφίβολος ο σταρ επιθετικός Χουλκ.

Η Φορταλέσα το Σάββατο ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι από την Λίγκα Ντε Κίτο (1-1 καν. διαρ. / παρ.) στον τελικό του Σουνταμερικάνα που έγινε στην Βενεζουέλα. Στο πρωτάθλημα έβγαλε με ήττες τα δύο τελευταία της που ήταν εκτός έδρας. Αμφίβολος είναι ο μέσος Τιάγκο Γκαγιάρδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια δύσκολη αναμέτρηση με δεδομένο πως η Φορταλέσα είναι καλή ομάδα και θέλει να βγάλει αντίδραση. Καλή επιλογή το γκολ - γκολ του 2,15.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Η Μποταφόγκο γνώρισε ήττα - σοκ με 1-0 εντός από την Κουϊαμπά και υποδέχεται την Παλμέιρας, που την πλησιάζει στην κορυφή. Μόλις δύο νίκες έχουν οι πρωτοπόροι στα 8 τελευταία τους. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έχοντας μόλις 2 ισοπαλίες. Ο Λούσιο Φλάβιο συμπλήρωσε 4 ματς στον πάγκο της ως υπηρεσιακός.

Η Παλμέιρας νίκησε 1-0 εντός την Μπαία. Με νίκες έβγαλε η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα τα 3 τελευταία της και χωρίς να δεχθεί γκολ. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Ντουντού, Γκαμπριέλ Μενίνο. Εξέτισε ο αμυντικός Ράφαελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σούπερ ντέρμπι όπου όλα μπορούν να συμβούν ενώ είναι πρόκληση ο άσος της Μποταφόγκο στο 2,87. Το 2-3 γκολ του 1.95 έχει την αξία του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr