Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Ημέρα των φιλοξενούμενων!

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 11:25

Οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας αγωνίζονται εκτός έδρας στις αναμετρήσεις για την φάση των “32” αλλά θα τις εμπιστευθούμε να επαληθεύσουν τον φαβοριτισμό τους και να επιστρέψουν με την πρόκριση.

Κύπελλο Βελγίου: Ημέρα των φιλοξενούμενων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις κυπέλλου Βελγίου.
Νοκ άουτ αναμέτρησεις των “32”, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΛΙΡΣ – ΑΝΤΒΕΡΠ

Η κληρωτίδα δεν στάθηκε με επιείκεια στη Λιρς που θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου. Η ομάδα του 35χρονου Τζο Κρίστιανς πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας έχοντας χάσει ήδη έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Εσχάτως παρουσιάζεται βελτιωμένη, το Σάββατο επικράτησε της β’ ομάδας της Γκενκ και για πρώτη φορά φέτος μετρά δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Προβληματική αμυντικά καθώς έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία, μετρά οκτώ over στα εννέα τελευταία ματς.

Αντίδραση μέσω κυπέλλου αναζητά… απεγνωσμένα η Αντβέρπ. Οι περυσινοί νταμπλούχοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο “γεμάτο” πρόγραμμα καθώς αγωνίζονται και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου… φλερτάρουν μάλιστα με αρνητικό ρεκόρ παραμένοντας χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Προβληματίζουν και στο πρωτάθλημα όπου για πρώτη φορά φέτος προέρχονται από δύο κολλητές ήττες καθώς την Κυριακή ηττήθηκαν από την Κλαμπ Μπριζ (1-2), δεχόμενοι γκολ στο 90΄.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αντβέρπ έχει χάσει τη συνέπεια που την χαρακτήριζε νωρίτερα στη σεζόν αλλά η φετινή Λιρς δεν πείθει πως μπορεί να την προβληματίσει. Επιλέγουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο (1.85).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΝΤΕΝΤΕΡ – ΚΟΡΤΡΑΙΚ

Η Ντέντερ αποτελεί μια μικρομεσαία ομάδα στο Βέλγιο με μετρημένες και σποραδικές διακρίσεις. Αγωνίστηκε το 2008 για τελευταία φορά στην Α’ Κατηγορία και έκτοτε… βολοδέρνει στα χαμηλά. Φέτος, παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική και χάρη σε ένα αήττητο τριών αγωνιστικών βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Προέρχεται μάλιστα από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπέιρσχοοτ (1-0) με γκολ στο 89’. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκοράρει και στα δέκα φετινά ματς πρωταθλήματος.

Ώθηση από το ματς κυπέλλου αναζητά απεγνωσμένα η Κορτράικ. Την Κυριακή αν και ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, στην επανάληψη κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ της φορμαρισμένης Γκενκ συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Αν και συμμαζεύτηκε μετά την αλλαγή τεχνικού, αδυνατεί να βρει λύσεις ιδίως στην άμυνα καθώς μετρά την δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κορτράικ πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική φέτος ενώ η Ντέντερ σκοράρει με συνέπεια. Προσπερνάμε σημείο και επιλέγουμε το over.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΠΑΤΡΟ ΕΙΣΝΤΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Η κληρωτίδα δεν στάθηκε με επιείκεια στη νεοφώτιστη Πάτρο Έϊσντεν που καλείται να αντιμετωπίσει μια από τις ομάδες που λογίζονται ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πραγματοποιεί μια θετική σεζόν τηρουμένων των αναλογιών καθώς βρίσκεται στα όρια της πρώτης εξάδας μετά από δέκα αγωνιστικές. “Κανείς δεν περίμενε πως μετά το 1/3 του πρωταθλήματος θα ξεπερνούσαμε ομάδες με πενταπλάσιο μπάτζετ” ανέφερε ο τεχνικός Στέινεν.

Τα χαμόγελα περισσεύουν στη Γάνδη που εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με τη Σταντάρ και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις έχοντας παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Είχε προηγηθεί το επιβλητικό 5-0 επί της Μπρειντάμπλικ για το Κόνφερενς Λιγκ όπου οδηγεί την κούρσα στον όμιλο, ούσα πρώτη και αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές με εξαιρετικές επιδόσεις (2-1-0, 8-1 γκολ).

EKTIMHΣΗ: Η καλοδουλεμένη Γάνδη αφήνει υποσχέσεις φέτος και δεν θα δυσκολευτεί κόντρα σε μια μαχητική αλλά με συγκεκριμένο ταβάνι ομάδα. Επιλέγουμε το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο (1.85).

ΜΠΕΒΕΡΕΝ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Η Μπέβερεν την τελευταία τριετία έχει.. ξεπέσει στην δεύτερη κατηγορία, όπου μάλιστα φέτος βρίσκεται ήδη μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις (απευθείας άνοδος) με τρεις νίκες και τέσσερις ήττες σε δέκα αγωνιστικές. Πάντως το περασμένο Σάββατο είχε εύκολο έργο κόντρα στην Φρανκς Μπόρενς (3-0), με τον επιθετικό από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Κογιαλίπου να σκοράρει δις φτάνοντας τα πέντε τέρματα. Ηταν η δεύτερη κολλητή νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-2). No goal τα έξι από τα επτά τελευταία.

Στις τέσσερις αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο σερί της Βέστερλο, που πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην ανώτερη Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ (1-3). Προηγήθηκε νωρίς (12') με το δεύτερο φετινό γκολ του Σκοπιανού Ντάτσι σταδιακά όμως ο αντίπαλος πήρε τα ηνία. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση το συγκρότημα του Γιόνας Ντε Ρουκ με μόλις ένα τρίποντο σε 12 αγωνιστικές, γενικότερα στα 14 ματς όλων των διοργανώσεων έχει μόνο μία νίκη (1-4-9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η φιλόδοξη φέτος Βέστερλοι απογοητεύει στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να “βγάλει” αντίδραση στο κυπελλο. “Παίζεται” το διπλό στο 2.40.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η Μπέερσχοτ αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, όπου και διεκδικεί την άνοδο. Ομως την Κυριακή υπέστη εντός έδρας-πισωγύρισμα από την Ντέντερ (0-1), μένοντας λίγο πίσω από την κορυφή κι ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (με τέσσερις νίκες). Βασικός αγωνίζεται συνήθως ο 21χρονος Ελληνας στόπερ Απόστολος Κωνσταντόπουλος (από το 2021 στο κλαμπ, μετά από μία διετία στον Παναιτωλικό). Επιθετικά το βάρος μοιράζονται ο Ρέινερς και ο Αμερικανός Κόσια, έχοντας από τρία γκολ.

Εστω και με την... ψυχή στο στόμα η Κλαμπ Μπριζ μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) επιβλήθηκε με 2-1 της Αντβέρπ, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση. Προηγήθηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ισοφαρίστηκε στο 72' για να λυτρωθεί στο 90' με τον Βανάκεν. Σε αντίθεση με την μέτρια εγχώρια παρουσία, διαπρέπει στο Κόνφερενς Λιγκ όπου πέρασε με σχετική άνεση 1-3 από την Ελβετία σε βάρος της Λουγκάνο, δεύτερη νίκη στο αήττητο τριών αγωνιστικών στον όμιλο και η πρόκριση φαινομενικά δεν χάνεται.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπριζ ξαναβρίσκει ρυθμό και διαθέτει το ρόστερ για να αντέξει στο γεμάτο πρόγραμμα. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα “χαμηλή” τιμή και θα το ενισχύσουμε με over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr