Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Με επιλογές τα γκολ!

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 08:59

Κλείνει ο κύκλος του κυπέλλου στην Ιταλία σήμερα, με δύο παιχνίδια που ίσως μας δώσουν γκολ! 

Κύπελλο Ιταλίας: Με επιλογές τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ιταλίας.

Παιχνίδια για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Ο νικητής με την Αταλάντα. Η Σασουόλο κυνηγούσε την Μπολόνια στο σκορ μόλις από το 3ο λεπτό, αλλά δεν σταμάτησε να ψάχνει την ισοφάριση και την πέτυχε στο 44'. Μετά την ανάπαυλα το ματς θα μπορούσε να καταλήξει οπουδήποτε, αν και η καλύτερη ευκαιρία ανήκει στον αντίπαλο (75'). Εν γένει δίκαιο το 1-1, με την ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι να παραμένει χαμηλά. Λογικό, από τη στιγμή που δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα (0-2-2), πληρώνει κατά κύριο λόγο τις αδυναμίες που έχει ανασταλτικά. Εκτός δράσης σταθερά οι Αλβαρες (ε.), Ομπιάνγκ (μ. 1/0), το τεχνικό τιμ λογικά δεν θα ρισκάρει την επιστροφή των Βίτι (α. 3/0) και Ματέους Ενρίκε (μ. 7/0), οι οποίοι αναρρώνουν από τραυματισμό.

Η Σπέτσια ενεπλάκη σε ματς με εξαιρετικό ρυθμό απέναντι στην Κοζέντσα, είχε ευκαιρίες, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο, με το «Χ» να κρίνεται δίκαιο, αν και η αναμέτρηση ήταν για 2-2. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Μαξ Αλβίνι, εσχάτως εμφανίζει βελτίωση, αλλά βαθμολογικά απογοητεύει, καθώς βρίσκεται στην τελευταία πεντάδα και ενώ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θεωρούταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Αν δεν αυξηθεί η συγκομιδή άμεσα, τίθεται θέμα προπονητή σε σοβαρή βάση. Εκτός δράσης οι Βισνιέβσκι (α.), Κουνιάλα (α.), Σάλα (α.), αμφίβολος ο Μουλ (α. 5/0), επιστρέφουν έπειτα από τιμωρία στο πρωτάθλημα οι Μπερτόλα (α. 4/0), Νικολάου (α. 9/0) και Εκνταλ (μ. 6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σωστό φαβορί η Σασσουόλο αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν παίζεται. Αν κάποια θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο είναι αυτή. Μάλλον καμία από τις δύο δεν κόβεται για να περάσει όμως. Ίσως παίξουν χωρίς άγχος και φιλοδοξίες. Over 2.5 (1.65).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΤΟΡΙΝΟ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Ο νικητής με τη Νάπολι. Η Τορίνο είχε αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν στην έδρα της Λέτσε. Τη γλίτωσε τρεις φορές (32', 34', 40') ο πορτιέρε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, βρήκε το γκολ στο 41' με τον Μπουοντζόρνο, κράτησε το 1-0 δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα στη συνέχεια. Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ιβάν Γιούριτς έπειτα από αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-2-3). Είναι προφανές ότι για τα δεδομένα της παραμένει χαμηλά, ωστόσο βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη οκτάδα, οι ισορροπίες είναι ακόμη λεπτές. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Τζιτζί (α.), Σοπί (α. 3/0), Σχουρς (α. 9/1), ενώ έχει πιθανότητες επανόδου ο Βλάσιτς (μ.-ε. 8/0). Ο Γιούριτς άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει ροτέισον στο μέτρο του δυνατού.

Η Φροζινόνε προηγήθηκε 3-0 της Κάλιαρι στο 49' ούσα αρκετά τυχερή (έχασε πολλά ο αντίπαλος, μέχρι και πέναλτι στο 0-1), το κράτησε μέχρι το 72', τότε δέχθηκε το 3-1 και... κατάφερε να μείνει με άδεια χέρια στο φινάλε (76', 94', 96') τα υπόλοιπα γκολ! Οδυνηρή ήττα για την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, έχασε τη δυνατότητα να πιάσει την πρώτη οκτάδα της κατάταξης, είναι προφανές ότι δυσκολεύεται στα εκτός έδρας. Συνολικά, βέβαια, το πρόσημο των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα είναι θετικό. Εκτός οι Κάλαϊ (α.), Ματσέι (α.), Χαρουί (μ. 3/2), Τζέλι (μ. 4/0), επιστρέφει ο Ματσιτέλι (μ. 9/2), ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα. Δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλές αποδόσεις για στήριγμα οι τιμές του άσου της Τορίνο, όμως η Φροζινόνε είναι επικίνδυνη ομάδα. Goal/goal (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr