Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Ακάθεκτη η Ίπσουιτς

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 10:33

Η Ίπσουιτς μπορεί να πάρει άλλη μία νίκη στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Ακάθεκτη η Ίπσουιτς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Μπέρμιγχαμ βρέθηκε από νωρίς πίσω με Σαουθάμπτον και δεν μπόρεσε να επανέλθει, οπότε έχει τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια με τον νέο προπονητή Γουέιν Ρούνι, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ, ενώ είχε δύο σερί νίκες με τον προηγούμενο! Η ανησυχία συνεχίζεται στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, όμως τέσσερις από τις πέντε φετινές της νίκες ήταν εντός. Εκτός Μ. Λερντ, Μπιουκάναν (μπακ), Άντερσον, Τσανγκ, Χολ (μέσοι), Τ. Ρόμπερτς (επιθετικός).

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, έχασε 3-1 εντός από τη Φούλαμ στο Λιγκ Καπ, για τη μόλις δεύτερη επίσημη ήττα της φέτος. Όμως στο πρωτάθλημα, συνεχίζει το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών, με τέσσερις σερί νίκες και οκτώ στις τελευταίες εννέα αήττητες αγωνιστικές. Έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα ματς, ενώ εκτός παραμένει αήττητη, πετυχαίνοντας πάντα ένα ή δύο γκολ. Τελευταία νίκη στο Μπέρμιγχαμ το 2012. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο εξτρέμ Μπερνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίπσουιτς σκοράρει εύκολα εκτός έδρας ενώ παράλληλα δέχεται δύσκολα γκολ. Διπλό κρατώντας το μηδέν.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Η Μπρίστολ Σίτι, με πολλά προβλήματα τραυματισμών, προέρχεται από δύο σερί ήττες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις, αγωνιστικές, με τον προπονητή Νάιτζελ Πίρσον να πληρώνει τη νύφη μετά από 2.5 χρόνια και τον Κέρτις Φλέμινγκ να αναλαμβάνει υπηρεσιακός. Εντός έδρας έχει λιγότερες νίκες απ’ ότι εκτός, αλλά αμφότερες ήταν στα τελευταία τέσσερα ματς. Εκτός οι μπακ Βάινερ, Άτκινσον, ΜακΚρόρι, Τάνερ, Νέισμιθ, οι μέσοι Ουίλιαμς, Κινγκ, Μπεναρούς και ο εμβληματικός επιθετικός Γουέλς, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς.

Η Γουένσντεϊ κέρδισε τη Ρόδεραμ και πήρε την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και με τον νέο τεχνικό, Ντάνι Ρελ, όμως παραμένει τελευταία και έχει ακόμα μεγάλη απόσταση να καλύψει για τη σωτηρία. Έχει πληρώσει μόνο τέσσερα γκολ – γκολ φέτος και κανένα στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει πάρει μόνο έναν πόντο σε επτά ταξίδια, αγνοεί το διπλό Τσάμπιονσιπ από τον Μάρτιο του 2021. Εκτός οι μπακ Μπρέναν, Ντελγκάδο και ο μέσος Ντιαμπί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε αναστάτωση η Σίτι, η Γουένσντεϊ έχει ανεβασμένο ηθικό και μπορεί να κλέψει το διπλό.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Χάντερσφιλντ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Λιντς και υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αμφότερες δεχόμενη τέσσερα γκολ, ενώ έχει μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, έστω και με τέσσερις ισοπαλίες, παραμένοντας κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα παραμένει πρόβλημα, με δύο ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν. Οι μισές από τις έξι φετινές της ήττες ήταν εντός έδρας. Εκτός οι Τέρτον, Αγινά (μπακ), Κασούμου, Ρουντόνι (μέσοι) και Γουόρντ (μεσοεπιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Ράφελς και ο επιθετικός Τζόουνς.

Η Γουότφορντ αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς με Μίλγουολ, στη συνέχεια κινδύνευσε με ήττα, για να σώσει τελικά το Χ και να μείνει αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, έχει σκοράρει για τρεις σερί αγωνιστικές μετά το 80ό λεπτό, με παίκτη που ήρθε από τον πάγκο. Μπορεί να κέρδισε το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, αλλά είναι το μοναδικό της διπλό ως τώρα στη σεζόν. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Άντριους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γουότφορντ παλεύει μέχρι το τέλος και γι’ αυτό σκοράρει στα τελευταία λεπτά, η Χάντερσφιλντ έχει προβλήματα πίσω. Διπλό.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μίλγουολ, βρέθηκε πίσω στην έδρα της Γουότφορντ, στη συνέχεια έκανε ανατροπή, αλλά τελικά περιορίστηκε στο Χ, που ήταν το τρίτο σε τέσσερις αγωνιστικές. Έχει προηγηθεί επτά φορές φέτος στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και στις τέσσερις δεν κέρδισε. Προς το παρόν συνεχίζει με τον Άνταμ Μπάρετ στον πάγκο της ως υπηρεσιακό, ενώ έχει μόνο δύο νίκες σε επτά εντός έδρας. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς, οι μπακ Μπράιαν, Λέοναρντ, Χάτσινσον και ο επιθετικός Γουάτμορ.

Η Σαουθάμπτον πήρε το τρίποντο με Μπέρμιγχαμ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με αήττητο έξι αγωνιστικών, αλλά και εναλλαγή νίκης – ισοπαλίας στις τελευταίες πέντε (τέσσερα σερί γκολ – γκολ). H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν όμως, συνεχίζει να δείχνει αμυντικές αδυναμίες, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, εκτός από ένα. Ωστόσο και η ίδια πλέον σκοράρει σε επτά σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολοι οι επιθετικοί Άνταμς, Στιούαρτ και ο μπακ Στίβενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τον πρώτο λόγο η Σαουθάμπτον, αλλά δε θα είναι εύκολο. Χ2.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Πλίμουθ το πάλεψε στην έδρα της τρομερής Ίπσουιτς και λύγισε στο τέλος, επιστρέφοντας στις ήττες και μένοντας με μόνο μία νίκη σε έξι αγώνες. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πάρει όλες τις φετινές της νίκες εντός έδρας, σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον από τρεις φορές. Τελευταία εντός έδρας νίκη πρωταθλήματος όμως επί της Μπόρο, το 1964. Αμφίβολοι οι Γκάλογουεϊ, Ίρλι (μπακ) και Ράιτ (μέσος), εκτός οι επιθετικοί Χάρντι (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ), Μπούντου.

Η Μίντλεσμπρο, κέρδισε 3-2 εκτός έδρας την Έξετερ στο Λιγκ Καπ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα πρωταθλήματος κόντρα στη Στόουκ. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, παραμένει κοντά στη ζώνη πλέι – οφ, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, με έξι νίκες σε αυτό το διάστημα. Ο Γκρίνγουντ, έχει σκοράρει και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολος ο Φορς (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο, πληρώνουν γκολ – γκολ και over 2.5.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Πρέστον του Ράιαν Λόου, λύγισε στην έδρα της Χαλ και δεν έχει νίκη επτά αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες, δεχόμενη γκολ εννέα σερί. Οι πέντε από τις έξι φετινές νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά, ενώ σε πέντε από τα έξι τρίποντα, η ίδια πέτυχε από ακριβώς δύο γκολ. Και οι πέντε τελευταίες εντός έδρας νίκες πρωταθλήματος, ήταν με 2-1. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Κιν, Ρίις, οι μπακ Γουάτμαου, Κάνινγκχαμ, Χιούζ, Ράμζι και ο MακΚαν (μέσος).

Η Κόβεντρι έκανε νέα κακή εμφάνιση με Γουέστ Μπρομ. και υπέστη τρίτη σερί ήττα (πρώτη φετινή εντός) χωρίς να σκοράρει, συμπληρώνοντας τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, με δύο τρίποντα σε 12. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, πληρώνει under 2.5 γκολ σε έξι από τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, ενώ έχει τα περισσότερα Χ ανεξαρτήτως έδρας, με έξι. Έχει μόλις ένα τρίποντο σε επτά ταξίδια στη φετινή σεζόν. Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Κέλι (αρχηγός) και ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες έχουν έφεση στις ισοπαλίες, άλλη μία δε θα είναι έκπληξη.

ΡΟΔΕΡΑΜ - ΚΠΡ

Η Ρόδεραμ δεν κατάφερε να πάρει εκτός έδρας αποτέλεσμα ούτε και απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, πριν από άλλο ένα «εξάποντο» ματς. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ έχει κρατήσει μόνο μία φορά φέτος ανέπαφη εστία. Έχει μόλις δύο νίκες όλη τη σεζόν και αμφότερες ήταν εντός έδρας. Τελευταία ήττα εντός από την ΚΠΡ ήταν το 2016. Εκτός οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ, Πέλτιερ, Χολ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο Λίντσι (μέσος).

Η ΚΠΡ έχασε από τη Λέστερ παρ’ όλο που πάλεψε και έχει έξι σερί ήττες με σκορ 13-3, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη με εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ έχει ένα τρίποντο σε 12 ματς. Ο προπονητής Γκάρεθ Έινσγουορθ, αποτέλεσε παρελθόν και ο Ισπανός Μαρτί Σιφουέντες ήρθε από τη σουηδική Χάμαρμπι για να κάνει ντεμπούτο. Αμφίβολοι οι μπακ Κλαρκ – Σόλτερ, Κουκ, Φοξ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Νταν. Τιμωρημένος ο μπακ Κόλμπακ και ο μέσος Ντοζέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ερωτηματικό η ΚΠΡ μετά την αλλαγή προπονητή, μέχρι να βρει τα πατήματά της, η Ρόδεραμ μπορεί να πάρει μία σπάνια νίκη.

ΣΤΟΟΥΚ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Στόουκ έκανε νέα καλή στην έδρα της Μίντλεσμπρο και προέρχεται από τρεις σερί νίκες και δύο σερί ανέπαφες εστίες, πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, έχει μόνο μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ οι τέσσερις από τις έξι φετινές της νίκες ήταν εντός έδρας. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Γουίλμοτ, Μπέικερ και ο μέσος Πίρσον, τιμωρημένος ο μέσος Τόμπσον. Νέος βασικός γκολκίπερ ο Μπόναμ, ο Τράβερς επέστρεψε στην Μπόρνμουθ.

Η Κάρντιφ κέρδισε την Μπρίστολ Σίτι, οπότε πλέον προέρχεται από δύο σερί νίκες, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες, μπαίνοντας στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ βασίζεται αρκετά στην επίθεση, καθώς μόλις δύο φορές φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι τέσσερις από τις πέντε φετινές της ήττες όμως ήταν εκτός έδρας. Ο Εντζί σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές. Aμφίβολος ο βασικός μπακ Κόλινς, οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα και ο δεύτερος σκόρερ Ετέτε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O Γούτας είναι απειλή για τις αντίπαλες άμυνες και μπορεί να σκοράρει, σε ένα ματς πάντως που προβλέπονται λίγα γκολ.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Σουόνσι, μετά από δύο σερί ήττες, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις παίρνοντας το διπλό στο Μπλάκμπερν, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον πολύ μακριά από την εξάδα. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ δεν έχει ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια της, με πέντε νίκες και δύο ήττες. Tελευταία εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ το 2016. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολος ο μπακ Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς.

Η Σάντερλαντ προερχόταν από τρεις σερί ήττες, αλλά ήταν επιβλητική απέναντι στη Νόριτς και είναι μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, δεν έχει ισοπαλία δέκα σερί αγώνες, ενώ μακριά από την έδρα της είναι επικίνδυνη, καθώς έχει πάρει τρία διπλά, σκοράροντας σε όλα από τρεις φορές και με σκόρερ πάντα τον Κλαρκ. Κάποιοι τραυματίες μπορεί να επιστρέψουν, παραμένουν αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει γερή έδρα η Σουόνσι, η Σάντερλαντ είναι δυνατή και μπορεί το διπλό.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΧΑΛ

Η Γουέστ Μπρομ., πέρασε από την έδρα της Κόβεντρι και προέρχεται από δύο σερί νίκες με 2-0, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια (4 ισοπαλίες). Εντός έχει μία ήττα σε επτά ματς. Ντιανγκανά και Τόμας – Ασάντε σκόραραν μαζί και στα δύο τελευταία ματς. Εκτός επίσης είναι και οι Κέλι, Ατζάγι (μπακ), Ριτς, Σαρμιέντο (μέσοι), Ντάικ, Μάτζα (επιθετικοί) και Σουίφτ (αρχισκόρερ).

Η Χαλ, προέρχεται από δύο σερί νίκες με ισάριθμες ανέπαφες εστίες και θέλει να τις τριτώσει για να προσπεράσει την προσεχή της αντίπαλο. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, είναι μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη μακριά από την έδρα της, όπου έχει πάρει τέσσερις από τις φετινές έξι νίκες της. Σε φόρμα ο Φιλοτζίν, σκοράρει σε δύο σερί, αλλά και σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταία νίκη στο Χόθορνς το 2008. Εκτός ο μέσος Σλέιτερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χαλ είναι καλή εκτός, αλλά η Μπρόμιτς ακόμα πιο δυνατή εντός. Άσος.

Βαθμολογία -

04/11/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 39 15 13 0 2 29 9 20
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 34 13 11 1 1 29 15 14
3 Λιντς Λιντς 28 15 8 4 3 25 15 10
4 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 24 14 7 3 4 24 25 -1
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 23 14 6 5 3 22 14 8
6 Κάρντιφ Κάρντιφ 23 14 7 2 5 23 16 7
7 Χαλ Χαλ 23 14 6 5 3 20 16 4
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 22 14 7 1 6 24 16 8
9 Πρέστον Πρέστον 22 14 6 4 4 18 21 -3
10 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 20 14 6 2 6 19 20 -1
11 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 19 14 6 1 7 16 18 -2
12 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 19 14 6 1 7 20 23 -3
13 Σουόνσι Σουόνσι 18 14 5 3 6 20 18 2
14 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 18 14 5 3 6 16 17 -1
15 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 18 14 5 3 6 15 16 -1
16 Γουότφορντ Γουότφορντ 17 14 4 5 5 18 18 0
17 Νόριτς Νόριτς 17 14 5 2 7 25 27 -2
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 17 14 4 5 5 15 18 -3
19 Πλίμουθ Πλίμουθ 15 14 4 3 7 23 22 1
20 Κόβεντρι Κόβεντρι 15 14 3 6 5 17 18 -1
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 14 14 3 5 6 14 27 -13
22 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 9 13 2 3 8 12 24 -12
23 ΚΠΡ ΚΠΡ 8 14 2 2 10 10 26 -16
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 6 14 1 3 10 7 22 -15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr