Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Κόλτσεστερ-Σουίντον, σκοράρουν και οι δύο

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023 - 00:18

Εξ αναβολής αναμέτρηση Κόλτσεστερ-Σουίντον για την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, όπου βρίσκουμε λύση στα τέρματα.

Λιγκ2: Κόλτσεστερ-Σουίντον, σκοράρουν και οι δύο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κόλτσεστερ-Σουίντον

21:45

Κόλτσεστερ

Εκτός συνέχειας έμεινε στο κύπελλο η Κόλτσεστερ, υποκύπτοντας με 3-2 στην έδρα της Σριούσμπερι. Προηγήθηκε στο 10' όμως στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε, δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο διαδοχικά εκτός έδρας τρίποντα (πιο πρόσφατο το 0-1 επί της Ακρινγκτον) μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Over τα δέκα από τα έντεκα πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Μάθιου Εθέρινγκτον τους αμυντικούς Ιαντόλο, Λόρενς, Κέλεχερ και τον επιθετικό Ακιντέ.

Σουίντον

Εφιαλτικά κύλησε για την Σουίντον το εντός έδρας ματς στον 1ο γύρο κυπέλλου κόντρα στην Ολντερσοτ, χάνοντας με το ταπεινωτικό 4-7!!! Είχε δείξει ότι είναι ντεφορμέ στο πρωτάθλημα (1-1-4) αλλά αυτή τη φορά το... παράκανε, έχανε 0-7 (!) για μειώσει σκοράροντας τέσσερις φορές! Εγραψε αρνητική ιστορία στο κύπελλο, ούσα η πρώτη ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας που δέχεται επτά γκολ από ερασιτεχνικής! Αμφίβολοι οι Ουούακουε (αμυντικός), Κέιν (μέσος, 2 γκολ), μακροχρόνια τραυματίας ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.75 3.55 2.25 2.4 1.5 1.57 2.25 1.44 2.5 1.55 1.23 1.37
Κόλτσεστερ - Σουίντον / Εκτίμηση

Κόντρα απογοητευμένων, η Κόλτσεστερ κυρίως αμυντικής λειτουργίας ενώ η Σουίντον... γενικότερα υπολειτουργεί. Τριπλή, πάντως παίζει πολύ το αμφίσκορο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr