Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πολωνίας: Ρεζόβια - Γιαγκελόνια, ευάλωτες αμυντικά!

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 - 00:15

Oι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης, όμως τα αμυντικά προβλήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. 

Κύπελλο Πολωνίας: Ρεζόβια - Γιαγκελόνια, ευάλωτες αμυντικά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρεζοβια - Γιαγκελόνια.

Νοκ άουτ ματς για την φάση των 32 του κυπέλλου Πολωνίας. 21:00

Ρεζοβια

Η Ρεζόβια είναι μια μικρομεσαία ομάδα δεύτερης κατηγορίας που θέλει απλά να διασφαλίσει την παραμονή της. Σε αυτήν την κατεύθυνση δίνει μάχη και φέτος, το κύπελλο αποτελεί παράπλευρη πολυτέλεια. Κανένα άγχος κόντρα σε ανώτερο αντίπαλο, πιθανό το ροτέισον στην ενδεκάδα. Η ομάδα από το Ρεζόβ αγωνίζεται φουλ επιθετικά, σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Γιαγκελόνια

Η Γιαγκελόνια συνεχίζει την έξοχη πορεία στο πρωτάθλημα, όπου συμπεριλαμβάνεται στους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη 4-0 επί της Σαλ, παραμένει στον πόντο από την κορυφή. Φυσικά θέλει την παράλληλη διάκριση και στο κύπελλο η ομάδα από το Μπιαλιστόκ, η κλήρωση την φέρνει κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο. Ομάδα με άκρως επιθετικογενή τακτική, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς και σκοράρει με άνεση. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στα μετόπισθεν. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 4 1.61 2.15 1.57 1.44 2.45 1.62 2.07 2.05 1.16 1.15
Ρεζοβια - Γιαγκελόνια / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες στα προηγούμενά παιχνίδια τους είχαν επιθετική διάθεση αλλά και αμυντικά κενά. Τώρα που ίσως πραγματοποιήσουν και κάποιου είδους ροτέισον, τότε τα κενά θα είναι περισσότερα.

Goal/goal (1.72)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr