Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Πολλές επιλογές!

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 02:20

Πλούσια δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, φώτα στο Κρου-Νοτς Κάουντι που μάχονται για την άνοδο.

Λιγκ2: Πολλές επιλογές!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Πανηγυρική πρόκριση για τον 2ο γύρο του κυπέλλου πήρε η Γουίμπλεντον, συντρίβοντας 5-1 την Τσέλτεναμ. Κυριάρχησε απόλυτα, σφυροκοπώντας σχεδόν σε όλο το διάστημα έναν αντίπαλο που αγωνίζεται μία κατηγορία ψηλότερα. Και στο Λιγκ Τρόφι νικώντας 2-0 την Γουίμπλεντον u21 σφράγισε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Πάντως στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη σε επτά εντός έδρας ματς και έρχεται από δύο απανωτές ήττες (στο σερί 0-2-3), με «τεσσάρες» από Ακρινγκτον και Μόρκαμ.

Σε εκτός έδρας επαναληπτικό θα λύσει η Ντονκάστερ τις διαφορές της στο κύπελλο με την Ακρινγκτον, μετά το 2-2 όπου απώλεσε δύο φορές το προβάδισμα. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε, όμως έχασε σημαντικές ευκαιρίες και το πλήρωσε. Ανεβασμένη στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία (πιο πρόσφατα 1-0 την Γκρίμσμπι), ενώ στο Λιγκ Τρόφι νίκησε 2-1 την Μπέρτον. Αμφίβολος ο χαφ Μολινό, εκτός οι μέσοι Ράβενχιλ, Τέιλορ, οι επιθετικοί Μαρς, Μίλερ και ο αμυντικός Φόλκνερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από δύο προκρίσεις έρχεται η Γουίμπλεντον πάντως στο πρωτάθλημα έχει σκαμπανεβάσματα, βελτιωμένη η Ντονκάστερ. Προς τον άσο, αν και δεν έχει μεγάλη αξία στο 1,83.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Στην Μπράντφορντ νέος τεχνικός ανέλαβε πλέον ο Γκρέιαμ Αλεξάντερ, που θα κάνει ντεμπούτο. Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στο κύπελλο κόντρα στην Γουίκομ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό (1-2). Επεσε στο καναβάτσο ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να επιστρέψει στην επανάληψη αλλά η προσπάθεια έμεινε ημιτελής. Προηγήθηκε η νίκη 3-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι u21 στο Λιγκ Τρόφι, ενώ στο πρωτάθλημα πήρε μόλις έναν βαθμό στα τρία τελευταία. Αμφίβολος ο μέσος Πάτισον.

Το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του κυπέλλου πανηγύρισε η Μπάροου, περνώντας με 3-1 από την έδρα της Νορθάμπτον. Μπήκε πολύ επιθετικά και ανταμείφθηκε γρήγορα, δεν πτοήθηκε μετά την ισοφάριση και διατηρώντας την υπεροχή έφτασε στο στόχο της. Στο πρωτάθλημα (όπου μετράει τέσσερα συνεχόμενα under) τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών με τέσσερις ισοπαλίες και βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Τιένσια και Ουόρεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενα νέο ξεκίνημα θα επιδιώξουν στην Μπράντφορντ, κάνει ότι μπορεί η Μπάροου. Πληρώνει καλά ο άσος και θα τον ρισκάρουμε (2,15).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΣΑΤΟΝ

Νέα ανάσα πήρε η Κόλτσεστερ απέναντι στην Σουίντον (3-1), τρίτο διαδοχικό τρίποντο με υπηρεσιακό τον Μάθιου Εθέρινγκτον (μετά από τέσσερις σερί ήττες που έφεραν την απομάκρυνση του Μπεν Γκάρνερ) ξεφεύγοντας αρκετά από τις τελευταίες θέσεις. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο (3-2 στην έδρα της Σριούσμπερι). Over τα 11/12 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ιαντόλο, Λόρενς, Κέλεχερ, ο εξτρέμ Εντουαρντς και ο επιθετικός Ακιντέ.

Μπορεί γενικότερα να έχει απογοητευτική παρουσία (7/7 ήττες εκτός έδρας!), ωστόσο η ουραγός Σάτον προέρχεται από δύο κολλητές νίκες. Αρχικά επιβλήθηκε της Μπράντφορντ στα τελευταία λεπτά (2-1), μόλις το τρίτο τρίποντο σε 16 αγωνιστικές, ακολούθησε η νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ στο κύπελλο σε βάρος της Φίλντε. Και τα πέντε πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Εκτός οι Χαρτ (μπακ), Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απομακρύνεται από τον κίνδυνο η Κόλτσετσερ, σημάδια ζωής από την Σάτον αν και παραμένει τελευταία. Θα... μπουμπουνίσουμε το διπλό του 3,40!

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Κρόουλι πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο από την Νοτς Κάουντι (3-2). Πήρε προβάδισμα από τα.. αποδυτήρια αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα και παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν τα κατάφερε. Πάντως στο Λιγκ Τρόφι νίκησε 3-2 την Αστον Βίλα u21 και προκρίθηκε στα νοκ άουτ. Εμφανώς ντεφορμέ στο πρωτάθλημα, πήρε μόλις ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Γκολ-γκολ τα πέντε τελευταία επίσημα, μετά από τέσσερα σερί no goal.

Η Ακρινγκτον πήρε 2-2 στο Ντονκάστερ και θα λύσουν τις διαφορές τους στο κύπελλο σε εντός έδρας επαναληπτικό. Δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια αλλά απάντησε άμεσα και πήρε τα ηνία. Ολοένα κερδίζει έδαφος στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές εισήλθε στις θέσεις πλέι οφ, πάντως στο πιο πρόσφατο υπέστη σχετικά απρόσμενη ήττα από την Κόλτσεστερ (0-1). Εκτός οι μέσοι ΜακΚόνβιλ, Κιρκ και ο γκολκίπερ Σάβιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ελαφρώς πιο ποιοτική η Ακρινγκτον και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Δυνατό το over, αλλά χαμηλά (1,55).

ΚΡΟΥ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Κρου βρέθηκε πολύ κοντά σε μία σημαντική πρόκριση επί της Ντέρμπι στο κύπελλο, όμως δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά με το 2-2 να οδηγεί το ζευγάρι σε επαναληπτικό στην έδρα του αντιπάλου. Στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και γενικότερο σερί 8-2-2 έχει ανέβει στις θέσεις πλέι οφ. No goal τα πέντε από τα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς απουσίες.

Η Νοτς Κάουντι δυσκολεύτηκε αλλά επιβλήθηκε 3-2 της Κρόουλι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυπέλλου. Δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια αλλά απάντησε γρήγορα και πήρε τα ηνία, φτάνοντας στην έστω αγχωτική πρόκριση. Παραμένει ψηλά στο πρωτάθλημα παρά το 0-2 από την Ρέξαμ, υπέστη τρίτη ήττα στα ισάριθμα των ομίλων του Λιγκ Τρόφι (2-0 στο Λίνκολν). Γκολ-γκολ τα 13/17 τελευταία επίσημα (12/16 over). Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Μπαϊράμι και ο φορ Σκοτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο ματς, φαντάζει αρκετά η ισοπαλία (4.05) πιθανότατα με γκολ.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΜΟΡΚΑΜ

Η Γκρίμσμπι έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την ερασιτεχνική Σλάου κι έτσι θα την υποδεχτεί σε επαναληπτικό κυπέλλου. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση, κυνηγώντας στο σκορ από το 28’, βρήκε απάντηση αποκτώντας έτσι το αβαντάζ πρόκρισης. Εχει συμπληρώσει δέκα αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-2-7), over τα 8/11 πιο πρόσφατα επίσημα. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Χόλοχαν (3 γκολ), τραυματίες οι μέσοι Εϊνλι, Κούρι και ο βασικός εξτρέμ Βέρναμ.

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του κυπέλλου πήρε η Μόρκαμ, περνώντας από την έδρα της Λίνκολν (1-2). Δέχτηκε γκολ νωρίς, αλλά με μεθοδικότητα έφτασε στην ανατροπή. Στο πρωτάθλημα -όπου παραμένει χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ήττες- έφυγε με άδεια χέρια από το Μπάροου. Over τα 9/12 τελευταία επίσημα, γκολ-γκολ τα 8/10 πιο πρόσφατα. Σημαντικές οι απουσίες των Μουρ (γκολκίπερ), Τέιλορ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε τριπλό ταμπλό συνεχίζει η Μόρκαμ, που είναι μία ταχύτητα πάνω από την Γκρίμσμπι και η αξία είναι στα δεξιά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ

Σημαντική πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου πήρε η Νιούπορτ κόντρα στην Ολνταμ (2-0). Πρωταγωνιστής ο ΜακΛάφλιν που σκόραρε δις (20’, 80’) στη δίκαιη και σχετικά άνετη επικράτηση των Ουαλών. Προηγήθηκε η ήττα στο Λιγκ Τρόφι από την Γουέστ Χαμ u21 (0-1), ενώ στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη θριάμβευσε στο Τζίλιγχαμ (0-2). Εκτός οι αμυντικοί Σέμπερι, Τζέιμσον, Κλαρκ, οι επιθετικοί Ζανζάλα, Πάλμερ-Χόλντεν και ο μέσος Τσάρσλεϊ (2 γκολ).

Η ΜΚ Ντονς πάλεψε αλλά δεν γλίτωσε την ήττα-αποκλεισμό κύπελλο, με 3-2 στο Ρέντινγκ. Δέχτηκε γκολ με το… καλημέρα, ισορρόπησε και απάντησε αλλά στην επανάληψη βρέθηκε και πάλι κυρίως σε θέση άμυνας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο κολλητά τρίποντα που την κράτησαν σε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 5/6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο μέσος Τάκερ, εκτός οι μέσοι Χάντερ και Ρόμπσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπολογίσιμη η Νιούπορτ, με σκαμπανεβάσματα και δεδομένες αδυναμίες η ΜΚ Ντονς. Δύσκολο πολύ, με τις αποδόσεις να ευνοούν τους φιλοξενούμενους, πάσο.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Σάλφορντ αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Πιτέρμπορο (2-2) και θα λύσουν σε ρεβάνς τις διαφορές τους στο κύπελλο. Προηγήθηκε η νίκη 4-3 επί της Μάντσεστερ Γ. στο Λιγκ Τρόφι, πλέον είναι πέντε ματς αήττητη καθώς στο πρωτάθλημα “τρέχει” σερί 1-2-0 μετά την “λευκή” ισοπαλία στο Μπάροου. Over τα 7/8 τελευταία επίσημα. Αμφίβολος ο βασικός μπακ Σέπαρντ, δεν υπολογίζονται οι βασικοί Ασλεϊ (μέσος) και Χέντρι (επιθετικός).

Η Μάνσφιλντ μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα όπου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (9-10-0!), πλέον έχει υποστεί τρεις σερί ήττες όλες εντός έδρας! Αρχικά από την Πορτ Βέιλ στο Λιγκ Καπ (0-1), ακολούθως από την Ρέξαμ (1-2) στο κύπελλο γνωρίζοντας ισάριθμους αποκλεισμούς, στο Λιγκ Τρόφι 0-1 από την Εβερτον u21. Στο πρωτάθλημα διατηρείται στα.. πέριξ των θέσεων απευθείας ανόδου. Αμφίβολοι οι Κουίν (αν. μέσος), Εϊκινς (φορ), εκτός οι Κίλγκουρ (αμυντικός), Χάρινγκτον (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εκανε «κοιλιά» η Μάνσφιλντ μένοντας εκτός τριών διοργανώσεων, ωστόσο στο πρωτάθλημα παραμένει η μοναδική αήττητη (7-8-0)! Επικίνδυνη έξοδος εδώ, πάντως μπορεί να διευρύνει το σερί της.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Δεν κυλούν καλά τα πράγματα για την Σουίντον, η ήττα στο εξ αναβολής στο Κόλτσεστερ ήταν η πέμπτη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-1-5) υποχωρώντας πλέον στη 10η θέση. Θα μπορούσε να έχει διαφορετική εξέλιξη το ματς, η ουσία είναι πως δεν ικανοποιεί άλλωστε προερχόταν από το ταπεινωτικό 4-7 στο κύπελλο από την Ολντερσοτ! Ανανέωσε ο τεχνικός Μάικλ Φλιν, αμφίβολοι οι Ουούακουε (αμυντικός), Κέιν (μέσος, 2 γκολ), μακροχρόνια τραυματίας ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

Εχει πάρει φόρα για τα καλά η Στόκπορτ, που στο κύπελλο συνέτριψε με 5-1 την Γουόρκσοπ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο. Ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από εννιά συνεχόμενες νίκες έχοντας πιάσει πλέον κορυφή παρ' ότι είχε ξεκινήσει με 1-2-3! Τα 11 γκολ έφτασε ο Ολαόφε. Over τα 10/14 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Μπάρι (9 γκολ), συνεχίζει εκτός ο αν. φορ Στρέτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατήφεια στη Σουίντον, αντιθέτως η Στόκπορτ προελαύνει. Θέλαμε ψηλότερα το διπλό (1,95) και θα περιμένουμε το live.

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Τρανμίρ πάλεψε όσο μπορούσε στο Στιβενέιτζ αλλά δεν γλίτωσε την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο (4-3). Κάκιστη παρουσία στο πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές ήττες και μόλις δύο νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (2-1-10), πάντως μονιμοποιήθηκε στην τεχνική ηγεσία ο Νάιτζελ Αντκινς. Συνδυασμός under και no goal τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα επίσημα. Νοκ άουτ ο αμυντικός Λικ, οι αν. μέσοι Μέρι, ΜακΑλιαρ και ο επιθετικός Μπάρι.

Η Φόρεστ Γκριν έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Σκάρμπορο στον 1ο γύρο του κυπέλλου και έτσι θα την υποδεχτεί σε ρεβάνς. Χαμηλές πτήσεις από τους “οικολόγους” στο πρωτάθλημα, παρά το πρόσφατο τρίποντο επί της Κρόουλι (2-1) βρίσκονται λίγο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Πάντως μεσοβδόμαδα μένοντας στο 0-0 με την Μπράιτον u21 προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Εκτός πλάνων οι Ντάνιελς (βασικός γκολκίπερ), Γκάρικ (εξτρέμ), Τέιλορ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ ισορροπημένο όπως δείχνει και το σετ αποδόσεων, πληρώνει καλά το under (2,07).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Εύκολο έργο είχε στο κύπελλο η Γουόλσολ, περνώντας με 1-4 από την έδρα της ερασιτεχνικής Σέπει. Στο πρωτάθλημα έρχεται από αναμενόμενη ήττα στο Μάνσφιλντ (2-1, μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες) και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης (σερί 2-3-2). Γκολ-γκολ τα 16/20 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (14/20 over), εντός έδρας έχει μόνο μία ήττα. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκούχαρσον, Γουίλιαμς, ο μέσος Ιρινγκ και ο επιθετικός Ντράπερ.

Και η Χάρογκειτ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της ερασιτεχνικής Μαρίν (1-5). Στο πρωτάθλημα μετράει τρεις εντός έδρας ήττες αλλά και τρία “διπλά” στις έξι τελευταίες αγωνιστικές! Εχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, τα 6/7 τελευταία επίσημα ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ με over. Πλήγμα με τον βασικό γκολκίπερ Οξλεϊ, τέθηκε τρεις μήνες εκτός δράσης κι έτσι προχώρησε στην απόκτηση του Μίτσελ (ελεύθερος). Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Μάτοκ, εκτός οι Γκίμπσον (αρ. μπα), Ντούλεϊ (αν. μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πείθει η Γουόλσολ, “δυσκοίλια” στο γκολ η Χάρογκειτ, πάμε με under (2,02) ή no goal (2,05)/ή συνδυασμό τους.

ΡΕΞΑΜ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Ρέξαμ, το 2-1 επί της Πορτ Βέιλ (κάνοντας το 3/3 στους ομίλους Λιγκ Τρόφι) ήταν η έβδομη στο αήττητο δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Προηγήθηκαν δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες, η πρόκριση στο κύπελλο επί της Μάνσφιλντ (1-2) και το διπλό επί της Νοτς Κάουντι (0-2) παραμένοντας στις θέσεις απευθείας ανόδου. Γκολ-γκολ τα 5/6 από τα έξι τελευταία επίσημα (5/7 over). Αμφίβολοι οι Χοσανάχ (αμυντικός), Ο' Κόνελ (στόπερ).

Η Τζίλιγχαμ εδώ και μία εβδομάδα έχει νέο τεχνικό τον Στέφεν Κλέμενς (άλλοτε μέσος της Τότεναμ) και στο ντεμπούτο του, στο κύπελλο, ήρθε εύκολη πρόκριση επί της Χέρεφορντ (0-2). Ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει διαγράψει μία.. περίεργη πορεία καθώς έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και παράλληλα μία από τις καλύτερες άμυνες! Συνδυασμός under και no goal τα τέσσερα τελευταία. Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΚένζι, εκτός οι Νάντεσαν (μεσοεπιθετικός), Χόκινς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος για την Ρέξαμ, ψάχνει καλύτερη ισορροπία η Τζίλιγχαμ. Ασος (1,60)!

Βαθμολογία -

11/11/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 35 16 11 2 3 33 16 17
2 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 30 16 9 3 4 33 28 5
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 30 16 8 6 2 32 27 5
4 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 29 15 7 8 0 27 12 15
5 Κρου Κρου 29 16 8 5 3 35 25 10
6 Μόρκαμ Μόρκαμ 27 15 8 3 4 23 17 6
7 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 26 16 8 2 6 24 21 3
8 Μπάροου Μπάροου 25 16 6 7 3 18 14 4
9 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 25 16 8 1 7 14 20 -6
10 Σουίντον Σουίντον 23 16 6 5 5 34 27 7
11 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 22 16 5 7 4 23 19 4
12 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 22 16 6 4 6 26 24 2
13 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 21 16 6 3 7 26 24 2
14 Κρόουλι Κρόουλι 21 15 6 3 6 24 27 -3
15 Γουόλσολ Γουόλσολ 20 16 5 5 6 24 28 -4
16 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 20 16 5 5 6 17 21 -4
17 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 20 16 6 2 8 20 25 -5
18 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 19 16 6 1 9 25 30 -5
19 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 19 16 6 1 9 15 22 -7
20 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 18 16 5 3 8 26 32 -6
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 14 16 3 5 8 20 26 -6
22 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 13 15 4 1 10 18 27 -9
23 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 10 16 3 1 12 18 29 -11
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 10 16 3 1 12 22 36 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr