Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Υπερέχει η Αζαξιό

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 09:54

Η Αζαξιό υποδέχεται την Τρουά και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Στον άσο και η Λαβάλ στο παιχνίδι με την Κονκαρνό

Β’ Γαλλίας: Υπερέχει η Αζαξιό

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για τις αναμετρήσεις στη Β’ Γαλλίας.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΑΝΕΣΙ

Η Μπορντό έχασε από την καλύτερη Μπαστιά με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3 και μείωσε στο 78’. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 7ο διαδοχικό ματς, ενώ σε εννέα παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Βρέθηκε, πλέον, στην επικίνδυνη ζώνη και μεγάλωσε ακόμη περισσότερο η πίεση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς στην έδρα της έχουν έρθει Goal/Goal. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.

Η Ανεσί βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λαβάλ, ισοφάρισε, αλλά στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 1-3, με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες στο 84’. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη κόντρα στην Κεβιγί (2-1), η οποία είναι και η μοναδική σε έξι ματς. Σε αναμενόμενα πλαίσια η, μέχρι στιγμής, παρουσία της, στόχο της είναι η παραμονή. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μουανγκά (12/1). Εκτός είναι ακόμη ο πρώτος σκόρερ Καντί (7/4) και ο επιθετικός Μποζετί (3/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπορντό σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,60. Καλύτερα να πάμε στο Goal/Goal, το οποίο είναι στο όριο του διπλασιασμού.

ΑΜΙΑΝ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Η Αμιάν σκόραρε νωρίς στο παιχνίδι με την προτελευταία Ντάντερκ, κράτησε στη συνέχεια το υπέρ της προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 1-0. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από επτά αγώνες. Επίσης, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Καλή η παρουσία της εντός έδρας, όπου έχει μία ήττα σε επτά αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

Η Γκρενόμπλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο ματς με την Αζαξιό και έχασε 0-3. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις νίκες. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει προβληματισμό και καλείται να αντιδράσει. Εκτός έδρας, έχει μία ήττα σε έξι αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι ο μεσοαμυντικός Τουρέ (7/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με καλύτερη ψυχολογία η Αμιάν, μπορούμε να πάμε στον άσο του 2,45.

ΑΖΑΞΙΟ – ΤΡΟΥΑ

Η Αζαξιό πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο ματς με την Γκρενόμπλ και επικράτησε με 3-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κονκαρνό (1-2), η οποία είναι και η μοναδική σε επτά παιχνίδια. Είναι αήττητη στο γήπεδο της σε έξι αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal. Εκτός είναι ο γκολκίπερ Μισέλ (10 συμμ.), ο μεσοαμυντικός Μπεναΐμ (8/0) και ο επιθετικός Μπαγιαλά (5/1).

Η Τρουά επικράτησε της Καέν 2-1, έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά πέτυχε γρήγορα το 2ο γκολ και έφτασε στην επικράτηση. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δέκα αγώνες. Επίσης, έμεινε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ματς (με τρεις ισοπαλίες) και ενώ προηγήθηκαν τρεις ήττες. Πάντως, Πρόκειται για μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και πρωταρχικός στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εκτός ο δεξιός μπακ Μπαλντέ (8/0) και ο μέσος Σαβαλερέν (10/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Αζαξιό, μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο του 1,85.

ΠΟ – ΑΝΖΕ

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Πο με την Κονκαρνό αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Στον τελευταίο της αγώνα, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Γκρενόμπλ και όχι μόνο ισοφάρισε και τις δύο, αλλά πέτυχε και 3ο γκολ στο 91’ και νίκησε 3-2! Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και κυνηγάει την εξάδα. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

Η Ανζέ ήταν καλύτερη από τη Βαλενσιέν και επικράτησε 2-0, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο πρώτο ημίωρο. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από τη Σεντ Ετιέν (0-2), σημειώνοντας 6η επιτυχία σε επτά αγώνες. Επιασε και πάλι τη 2η θέση, παραμένει σε υψηλό επίπεδο και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμέναμε τις αποδόσεις πιο ισορροπημένες. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,35).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΟΣΕΡ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η Οσέρ έχασε 1-2 από την Γκινγκάμπ, σε ένα παιχνίδι το οποίο απέκτησε ενδιαφέρον στο 2ο ημίχρονο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε 2ο γκολ. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις επιτυχίες. Επίσης υπέστη 2η ήττα μετά από αήττητο εννέα παιχνιδιών. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ραβελόσον (13/2).

Η Σεντ Ετιέν είχε ευκαιρίες στο ματς με την Παρί, αλλά όχι μόνο δε σκόραρε, δέχθηκε γκολ στο 72’ και έχασε 0-1. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των δέκα αγώνων και έπεσε στην 3η θέση. Πάντως, παραμένει ψηλά και μπορεί να διεκδικήσει ακόμη την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας έχει μία ήττα σε έξι ματς. Οι εννέα από τους δέκα τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5. Eκτός είναι ο επιθετικός Γουατζί (2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι αποδόσεις αδικούν τη Σεντ Ετιέν. Σηκώνει κόντρα ο άσος.

ΚΑΕΝ – ΚΕΒΙΓΙ

Η Καέν έχασε 1-2 από την Τρουά, σε ένα ισορροπημένο ματς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά γρήγορα δέχθηκε το 2ο γκολ. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 9ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις επιτυχίες, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο τεχνικός Φουρλάν. Υπηρεσιακός ο Λε Ντιζέ. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός o μεσοαμυντικός Μποκ (6/0), ο μέσος Μπραΐμι (5/0) και ο 1ος σκόρερ Μεντί (11/8).

Η Κεβιγί προηγήθηκε κόντρα στη Ροντέζ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 3-1. Σημείωσε μόλις τη 2η φετινή της νίκη. Αφησε την τελευταία θέση, πάντως, παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Πάντως, έχει βελτιωθεί εσχάτως με μία ήττα σε πέντε αγώνες. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπονέ (9/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς αποφυγή και οι δύο ομάδες. Τη λύση δίνει η επιλογή του εύρους 2-3 γκολ.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΤΑΝΤΕΡΚ

Η Βαλενσιέν έχασε 0-2 από την καλύτερη Ανζέ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 9ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία σε 13 αγώνες. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, παρουσιάζει αδυναμίες και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο αμυντικός Κιφό (5/0), ο μέσος Μασόν (9/0) και ο μεσοεπιθετικός Νοκαέρτ (6/0).

Η Ντάντερκ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Αμιάν, δεν αντέδρασε στη συνέχεια και έχασε 1-0. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη κόντρα στην Οσέρ (1-0), η οποία είναι και η μοναδική σε έντεκα αγώνες. Εχει περιορισμένες δυνατότητες, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Επιλέγουμε την ισοπαλία (3,30).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΛΑΒΑΛ – ΚΟΝΚΑΡΝΟ

Η Λαβάλ προηγήθηκε κόντρα στην Ανεσί, ισοφαρίστηκε, αλλά στο 2ο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε 3-1, με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες στο 84’. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια. Βρίσκεται στην κορυφή και δείχνει ικανή ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες έχουν έρθει No Goal. Τιμωρημένος ο μέσος Τομάς (9/0). Εκτός είναι και ο στόπερ Ταβαρές (11/0).

Ο εντός έδρας αγώνας της Κονκαρκό με την Πο αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Στο τελευταίο της παιχνίδι με την Αζαξιό, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Τρουά. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 3ο ματς, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες. Γενικά, πάντως, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπερέχει η Λαβάλ, ο άσος είναι η λογική επιλογή (1,75).

ΠΑΡΙ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Η Παρί άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα από τη Σεντ Ετιέν, βρήκε και γκολ στο 72’ και επικράτησε με 1-0. Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Τρουά (2-2), σημειώνοντας 2η νίκη σε επτά ματς. Πάντως, είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και η πίεση παραμένει. Εκτός οι στόπερ Σεργκί (6/0), Κολοτζιετζάκ (2/0), ο μέσος Ντουσέ (9/0) και ο μεσοεπιθετικός Λοπέζ (8/0).

Η Μπαστιά ήταν καλύτερη της Μπορντό και επικράτησε 3-1. Προηγήθηκε 3-0 και δέχθηκε το γκολ στο 78’. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες, διατηρήθηκε αήττητη σε 4ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες και παρουσιάζεται βελτιωμένη. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός οι αμυντικοί Ντραμέ (9/1) και Μπονέρ (9/0), ο μέσος Ματζιοτί (12/0) και ο πρώτος σκόρερ Κοντέ (8/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπαστιά μπορεί να αποτέλεσμα, θα κοντράρουμε τον άσο.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΡΟΝΤΕΖ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Η Ροντέζ έχασε από την ουραγό, μέχρι το μεταξύ τους ματς, Κεβιγί με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε εννέα παιχνίδια. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει τα πλέι οφ. Τα εννέα τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Goal/Goal, εκ των οποίων τα οκτώ Over 2,5. Αναμένεται να παίξει χωρίς απουσίες.

Η Γκινγκάμπ επικράτησε 2-1 της Οσέρ, σε ένα ματς το οποίο ζωντάνεψε στο 2ο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε 2ο γκολ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις ισοπαλίες, πάντως, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και καλείται να δείξει καλύτερη εικόνα, αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ. Τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός Σιβίς (13/1). Εκτός και ο αριστερός μπακ Ντουρ (9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται ισορροπημένο ματς, θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,65).

Βαθμολογία -

11/11/2023Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λαβάλ Λαβάλ 29 13 9 2 2 16 7 9
2 Ανζέ Ανζέ 26 13 8 2 3 19 10 9
3 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 24 13 7 3 3 13 7 6
4 Οσέρ Οσέρ 22 13 6 4 3 25 14 11
5 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 21 13 5 6 2 16 13 3
6 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 20 13 5 5 3 20 13 7
7 Αζαξιό Αζαξιό 20 13 5 5 3 14 12 2
8 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 19 13 5 4 4 23 21 2
9 Αμιάν Αμιάν 19 13 5 4 4 11 13 -2
10 Πο Πο 18 12 5 3 4 19 20 -1
11 Μπαστιά Μπαστιά 16 13 4 4 5 14 18 -4
12 Καέν Καέν 15 13 4 3 6 20 18 2
13 Αννεσύ Αννεσύ 15 13 3 6 4 16 19 -3
14 Κονκαρνό Κονκαρνό 15 12 4 3 5 11 16 -5
15 Παρί Παρί 14 13 4 2 7 15 18 -3
16 Τρουά Τρουά 13 13 2 7 4 16 17 -1
17 Μπορντό Μπορντό 12 13 3 4 6 11 19 -8
18 US Κεβιγί US Κεβιγί 10 13 2 4 7 15 19 -4
19 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 9 13 2 3 8 11 21 -10
20 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 9 13 1 6 6 9 19 -10
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr