Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Με τα γκολ στο Μίντλεσμπρο

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 10:26

Μίντλεσμπρο και Λέστερ έτοιμες για πολλά γκολ στη μεταξύ τους συνάντηση.

Τσάμπιονσιπ: Με τα γκολ στο Μίντλεσμπρο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Σάντερλαντ έκανε πάνω από 20 τελικές, απέναντι σε μία Σουόνσι που έπαιζε με δέκα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έχει μία νίκη σε πέντε ματς, αν και είναι αήττητη σε δύο. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, έχει ήδη χάσει τρία από τα επτά εντός έδρας παιχνίδια, αλλά η τελευταία ήττα στο σπίτι της από την Μπέρμιγχαμ, ήταν το 2006. Αμφίβολοι οι Αλέσε, Πεμπελέ (μπακ), Έβανς, Ματέτε (μέσοι), τιμωρημένοι οι μπακ Ο’ Νάιεν, Μπάλαρντ.

Η Μπέρμιγχαμ προηγήθηκε 2-0 απέναντι στη δυνατή Ίπσουιτς, αλλά τελικά συμβιβάστηκε με τον πόντο της ισοπαλίας, που ήταν πάντως ο πρώτος με τον νέο της τεχνικό, Γουέιν Ρούνι. Η ανησυχία συνεχίζεται στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ και στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και τουλάχιστον από δύο στις τελευταίες τρεις. Έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας. Εκτός Μπιουκάναν (μπακ), Άντερσον, Τσανγκ (μέσοι), Τ. Ρόμπερτς (επιθετικός), τιμωρημένος ο μέσος Μπιέλι, αμφίβολος ο μέσος Χολ.

EKTIMHΣΗ: Η Σάντερλαντ έχει τον πρώτο λόγο, απέναντι σε μία Μπέρμιγχαμ που δεν έχει βρει ακόμα πατήματα με τον Ρούνι.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Κάρντιφ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Στόουκ παρ’ όλο που είχε ευκαιρίες, αλλά έχει στρώσει στην άμυνα, καθώς είναι αήττητη τρεις αγώνες, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, μόλις για τρίτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ έχει πληρώσει μόνο ένα over 2.5 σε οκτώ αγωνιστικές. Εντός έδρας, παραμένει αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, με πέντε νίκες, στις οποίες πάντα σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Εκτός οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

Η Νόριτς είναι πλέον πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, παρά στην πρώτη εξάδα, καθώς έχει τέσσερις σερί ήττες αλλά και πέντε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια. Πληρώνει 11/15 γκολ – γκολ και ίδιο ποσοστό σε over 2.5. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Γκαν (παίζει ο Λονγκ) οι μπακ Γκίμπσον, Χάνλι, Τόμκινσον και οι επιθετικοί Σάρτζεντ, Μπαρνς, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν, τιμωρημένος ο μπακ Ντάφι.

EKTIMHΣΗ: Nίκη για την Κάρντιφ, απέναντι σε μία Νόριτς που έχει μεγάλες αδυναμίες, ειδικά στην άμυνα.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Κόβεντρι έκανε βελτιωμένη εμφάνιση στο Πρέστον, αλλά δεν απέφυγε την τέταρτη σερί ήττα της, συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και έχοντας μόλις δύο τρίποντα σε 13. Το μόνο θετικό, ήταν ότι μετά από πέντε αγωνιστικές, κατάφερε να σκοράρει πάνω από μία φορά σε παιχνίδι. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει μόλις τρία τρίποντα όλη τη σεζόν, αλλά τα δύο ήταν μέσα στο γήπεδό της. Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Κέλι (αρχηγός) και ο επιθετικός Ταβάρες.

Η Στόουκ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κάρντιφ και πήρε τη μόλις δεύτερη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, αλλά έχει βελτιωθεί, καθώς παραμένει αήττητη τέσσερις αγωνιστικές, με τρεις νίκες αυτό το διάστημα, ενώ έχει τρεις σερί ανέπαφες εστίες. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, έχει μόνο δύο νίκες μακριά από την έδρα της ως τώρα, αλλά ήταν στα τελευταία τρία ταξίδια. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Γουίλμοτ, Μπέικερ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Τόμπσον.

EKTIMHΣΗ: H Κόβεντρι δεν έχει βρει ρυθμό, αλλά είναι καλύτερη στο σπίτι της. Η Στόουκ έχει βελτιωθεί, αλλά λογικά θα αρκεστεί στο Χ εδώ.

ΧΑΛ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Χαλ, πάλεψε στην έδρα της Γουέστ Μπρομ., αλλά δεν απέφυγε την επιστροφή στις ήττες μετά από δύο σερί νίκες, αν και παραμένει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, πρέπει να βελτιωθεί μέσα στην έδρα της, καθώς έχει πάρει εκεί μόνο δύο από τις έξι φετινές της νίκες. Δεν έχει κερδίσει εντός τη Χάντερσφιλντ από το 2015. Εκτός ο μέσος Σλέιτερ. Αμφίβολοι οι Φιλοτζίν, Σινίκ, Τραορέ (μέσος) και Κόνολι (αρχισκόρερ).

Η Χάντερσφιλντ, είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών και με μόλις έξι παίκτες στον πάγκο, πάλι καλά που έμεινε στο Χ εντός με Γουότφορντ, οπότε έχει μόνο μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές, έστω και με πέντε ισοπαλίες, παραμένοντας κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει πετύχει μόνο τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Εκτός οι Τέρτον, Αγινά (μπακ), Ρουντόνι (μέσος) και Γουόρντ (μεσοεπιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Κασούμου και οι επιθετικοί Μπούρχζορχ, Κορόμα, Τζόουνς.

EKTIMHΣΗ: H Xαλ πρέπει να βελτιωθεί εντός, η Χάντερσφιλντ έχει πολλά Χ. Βλέπουμε ματς με λίγα γκολ, under 2.5.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα στη Ρόδεραμ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατέληξε σε ισοπαλία 2-2. Παραμένει δεύτερη, με αήττητο 11 αγώνων, αλλά έχει επιτρέψει στους διώκτες της να την πλησιάσουν. Έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της και πληρώνει over 2.5 σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς. Σε όλα τα εντός έδρας ματς φέτος, έχει πετύχει τουλάχιστον από δύο γκολ. Αμφίβολος o μέσος Έβανς και ο εξτρέμ Μπερνς.

Η Σουόνσι, με αρκετές απουσίες, έμεινε στο Χ με Σάντερλαντ και είναι αήττητη δύο σερί αγωνιστικές, με ισάριθμες ανέπαφες εστίες, ενώ πληρώνει under 2.5 τρία σερί παιχνίδια. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ, είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της, όπου έχει πάρει τις τρεις από τις πέντε φετινές της νίκες. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολοι οι μπακ Κι, Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς. Τιμωρημένος ο μέσος Πατίνο.

EKTIMHΣΗ: Η Σουόνσι είναι καλή εκτός και θα κοντράρει την Ίπσουιτς, σε ένα ματς που μπορεί να έχει πολλά γκολ. Γκολ – γκολ και over 2.5.

ΛΙΝΤΣ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Λιντς πήρε τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν, μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Λέστερ και πλησίασε τις δύο πρώτες θέσεις, στέλνοντας μήνυμα διεκδίκησης της ανόδου, καθώς έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, είναι ακόμα πιο δυνατή στο γήπεδό της, όπου παραμένει αήττητη και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πλην ενός, με τον Τζέιμς να πετυχαίνει γκολ και στα δύο τελευταία εκεί. Λείπουν οι Ντάλας, Σπενς (μπακ).

Η Πλίμουθ πλησιάζει επικίνδυνα τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς μετά την ισοπαλία με τη Μίντλεσμπρο, έχει μία νίκη σε επτά αγώνες και δέχεται τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει εκτός έδρας στην επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ, ενώ έχει κρατήσει μία ανέπαφη εστία σε έξι ταξίδια. Αμφίβολοι οι Γκάλογουεϊ, Ίρλι (μπακ), εκτός οι επιθετικοί Χάρντι (ένας εκ των δύο αρχισκόρερ), Μπούντου. Τιμωρημένος ο μπακ Μίλερ.

EKTIMHΣΗ: Άσος χωρίς περιστροφές, με τη Λιντς να ανεβαίνει συνεχώς.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Μίντλεσμπρο, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στην έδρα της Πλίμουθ, αλλά ισοφαρίστηκε, όμως παραμένει σε επαφή με την πρώτη εξάδα, έχοντας μία ήττα σε εννέα παιχνίδια. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει πετύχει σε δεύτερο ημίχρονο τα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της, ενώ ψάχνει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο επί της Λέστερ στο πρωτάθλημα από το 2002. Εκτός οι Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι (μέσος), αμφίβολος ο Φορς (επιθετικός).

Η Λέστερ, μετά από εννέα σερί νίκες φρέναρε χάνοντας εντός από τη Λιντς, αλλά παραμένει με απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα, χωρίς να έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε παιχνίδι της. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα δεν έχει πλέον ισοπαλία 18 επίσημα ματς, ενώ μακριά από την έδρα της έχει μόνο νίκες σε επτά ταξίδια. Εκτός o μπακ Ντόιλ και οι μέσοι Εντιντί, Πρατ, αμφίβολος ο εξτρέμ Ακγκούν.

EKTIMHΣΗ: Δυνατό ματς, ό, τι πρέπει για γκολ – γκολ και over 2.5.

ΚΠΡ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η ΚΠΡ στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Μαρτί Σιφουέντες, έδειξε σημάδια βελτίωσης, βάζοντας τέλος σε σερί έξι ηττών. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε 13 ματς. Εντός δεν έχει τρίποντο 11 ματς από τον Μάρτιο, ενώ έχει μία νίκη σε 21 εκεί. Αμφίβολοι οι μπακ Κλαρκ – Σόλτερ, Κουκ, Φοξ και ο μέσος Αντόμα. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Σαΐρ, επιστρέφουν από τιμωρία ο μπακ Κόλμπακ και ο μέσος Ντοζέλ.

Η Σίτι, κέρδισε την ουραγό Σέφιλντ Γουένσντεϊ με υπηρεσιακό, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από δύο σερί ήττες. Με ΚΠΡ, θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής, Λίαμ Μάνινγκ, που άφησε την Όξφορντ Σίτι. Έχει πάρει εκτός έδρας τις μισές από τις έξι φετινές νίκες, ενώ έχει τρομερό σερί νικών στην έδρα της ΚΠΡ με 5 (6 αήττητη). Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, οι μέσοι Ουίλιαμς, Κινγκ, Μπεναρούς και ο εμβληματικός επιθετικός Γουέλς, αμφίβολος ο μπακ Ρόμπερτς.

EKTIMHΣΗ: Μία ισοπαλία για καλό ξεκίνημα για τους δύο νέους προπονητές.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η χαρά στη Γουένσντεϊ για την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα κράτησε λίγο, καθώς η ομάδα του Ντάνι Ρελ, επέστρεψε στις ήττες στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι και είναι εννέα πόντους από τις θέσεις της σωτηρίας. Έχει πληρώσει τέσσερα γκολ – γκολ φέτος και κανένα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση, με μόλις επτά γκολ ενεργητικό, με την άμυνά της να είναι λίγο καλύτερη, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Εκτός οι μπακ Μπρέναν, Ντελγκάδο.

Η Μίλγουολ, λύγισε κόντρα στη Σαουθάμπτον με υπηρεσιακό και έμεινε χωρίς νίκη πέμπτη σερί αγωνιστική, με τρεις ισοπαλίες. Με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, θα παραταχθεί πρώτη φορά με τον νέο της τεχνικό, Τζο Έντουαρντς, μέχρι πρότινος προπονητή της Κ20 Εθνικής Αγγλίας. Έχει προηγηθεί επτά φορές στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και στις τέσσερις δεν κέρδισε, ενώ εκτός είναι αήττητη σε πέντε, με τέσσερα Χ. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς, ο μπακ Μπράιαν και ο επιθετικός Γουάτμορ.

EKTIMHΣΗ: Η Μίλγουολ θέλει νέα αρχή και μπορεί να την έχει, απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Σαουθάμπτον πήρε δεύτερο σερί τρίποντο με Μίλγουολ στο τέλος και πλησίασε κι άλλο τις δύο πρώτες θέσεις, με αήττητο επτά αγωνιστικών. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν μάλιστα, για δεύτερη μόλις φορά φέτος κράτησε ανέπαφη την εστία της στο πρωτάθλημα, ενώ η ίδια πλέον σκοράρει σε οκτώ σερί αγωνιστικές. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ., το 2016. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο επιθετικός Στιούαρτ και ο μπακ Στίβενς, τιμωρημένος ο μπακ Μπεντνάρεκ.

Η Γουέστ Μπρομ., με ξέσπασμα στο β’, κέρδισε τη Χαλ και προέρχεται από τρεις σερί νίκες με δύο γκολ διαφορά, οπότε εδραιώνεται στην εξάδα. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια (4 ισοπαλίες). Μακριά από το γήπεδό της, μπορεί να έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία εννέα, αλλά αμφότερα ήταν στα πιο πρόσφατα τρία ταξίδια. Εκτός οι Κέλι (μπακ), Ριτς (μέσοι), Ντάικ, Μάτζα (επιθετικοί) και Σουίφτ (αρχισκόρερ).

EKTIMHΣΗ: Άλλο ένα ματς που προσφέρεται για γκολ – γκολ.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Γουότφορντ, δεν κατάφερε να σκοράρει στο Χάντερσφιλντ και πήρε δεύτερη σερί ισοπαλία, οπότε παραμένει αήττητη πέντε αγωνιστικές, αλλά με τρία Χ σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, πλήρωσε under 2.5 για πέμπτο παιχνίδι στα τελευταία έξι. Από τις τέσσερις φετινές της νίκες, οι τρεις ήταν μέσα στην έδρα της, όπου έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο Ασπρίγια βρήκε δίχτυα και στα δύο προηγούμενα ματς στο γήπεδό της.

Η Ρόδεραμ έμεινε σε δεύτερη σερί ισοπαλία με Ίπσουιτς, παρ’ όλο που προηγήθηκε 2-0, έχοντας μόνο μία ήττα σε πέντε αγώνες, αλλά με τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ έχει κρατήσει μόνο μία φορά φέτος ανέπαφη την εστία της και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία 20 εκτός έδρας παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ, ενώ μετρά μόνο ένα διπλό σε 24. Εκτός οι Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ, Πέλτιερ, Χολ (μπακ), Γκριν (μέσος).

EKTIMHΣΗ: Άλλη μία εκτός έδρας ήττα για τη Ρόδεραμ.

Βαθμολογία -

11/11/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 39 15 13 0 2 29 9 20
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 36 15 11 3 1 33 19 14
3 Λιντς Λιντς 28 15 8 4 3 25 15 10
4 Πρέστον Πρέστον 28 16 8 4 4 23 24 -1
5 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 27 15 8 3 4 25 25 0
6 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 26 15 7 5 3 25 15 10
7 Κάρντιφ Κάρντιφ 24 15 7 3 5 23 16 7
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 23 15 7 2 6 24 16 8
9 Χαλ Χαλ 23 15 6 5 4 21 19 2
10 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 22 16 7 1 8 24 26 -2
11 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 21 15 6 3 6 16 16 0
12 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 21 15 6 3 6 22 23 -1
13 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 20 15 6 2 7 16 18 -2
14 Σουόνσι Σουόνσι 19 15 5 4 6 20 18 2
15 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 19 15 5 4 6 18 19 -1
16 Γουότφορντ Γουότφορντ 18 15 4 6 5 18 18 0
17 Νόριτς Νόριτς 17 15 5 2 8 26 30 -4
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 17 15 4 5 6 15 19 -4
19 Πλίμουθ Πλίμουθ 16 15 4 4 7 26 25 1
20 Κόβεντρι Κόβεντρι 15 15 3 6 6 19 21 -2
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 15 15 3 6 6 14 27 -13
22 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 11 15 2 5 8 15 27 -12
23 ΚΠΡ ΚΠΡ 9 15 2 3 10 11 27 -16
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 6 15 1 3 11 7 23 -16

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr