Ποδόσφαιρο

FA Cup: Ρεβάνς με γκολ!

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 00:30

Τους δεύτερους αγώνες έχουμε σήμερα στις αναμετρήσεις του FA Cup, και θα μάθουμε ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. 

FA Cup: Ρεβάνς με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του FA Cup Αγγλίας.

Επαναληπτικοί αγώνες για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με τη συμμετοχή 48 ομάδων από τη Λιγκ 1 και τη Λιγκ 2, καθώς και 32 που προκρίθηκαν από τον προκριματικό γύρο. Ο νικητής της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ 2024-25. Σε περίπτωση ισοπαλίας, μετά το 0-0 του πρώτου ματς, θα ακολουθήσει διαδικασία των πέναλτι.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Άκρινγκτον, μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντόνκαστερ, έχασε στη Λιγκ 2, με 3-1 εκτός έδρας από την Κρόουλι και δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Τζον Κόουλμαν, πληρώνει over 2.5 σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όπως και γκολ - γκολ. Εντός έδρας, δεν έχει ισοπαλία στα οκτώ τελευταία φετινά παιχνίδια της, με πέντε νίκες και τρεις ήττες αυτό το διάστημα. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία της εντός από τη Ντόνκαστερ. Τιμωρημένος ο μπακ Χιλς.

Η Ντόνκαστερ έχασε στην έδρα της Γουίμπλεντον στη Λιγκ 2 και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον τεχνικό Γκραντ ΜακΚαν να χαρακτηρίζει την εμφάνιση ως τη χειρότερη της σεζόν, καθώς η ομάδα δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Πλέον, έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες στα φετινά δέκα ταξίδια, όλες με ακριβές σκορ 2-1. Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Λόουλορ, εκτός οι Στέρι, Λονγκ (μπακ), Ρόου (μέσος) και Μίλερ (επιθετικός). Αμφίβολος ο μπακ Ολόβου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Παίζουν ανοιχτά έχουν κενά στα μετόπισθεν. Over 2.5 (1.75).

ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Γιόρκ κέρδισε στην έδρα της Φάιλντ 2-0 για τη Νάσιοναλ Λιγκ και είναι αήττητη σε τρεις αγώνες όλων των διοργανώσεων, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. O προπονητής Νιλ Άρντλι, χαρακτήρισε την τελευταία εμφάνιση ως μία από τις καλύτερες από τότε που ανέλαβε. Πλέον πληρώνει under 2.5 και στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, οι δύο με ακριβές σκορ 2-2. Συνολικά έχει κερδίσει μόνο ένα από τα δέκα φετινά παιχνίδια στο γήπεδό της, με έξι να έχουν λήξει ισόπαλα.

Η Τσέστερ έχασε με 3-2 στην έδρα της Ντάρλινγκτον για τη Νάσιοναλ Λιγκ Βορρά, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βρέθηκε πίσω 3-0. Η ομάδα του Κάλουμ ΜακΙντάιρ, επέστρεψε στις ήττες μετά από επτά συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, από τα οποία νίκησε έξι και έφερε ισοπαλία με τη Γιόρκ, στο μόνο ματς αυτό το διάστημα στο οποίο δε σκόραρε. Εκτός είναι επικίνδυνη, έχοντας κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα ταξίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του 2-0 στο Χάρτλπουλ για τον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λόγο διαφοράς κατηγορία και έδρας θα πάμε με τη πρόκριση των γηπεδούχων στο 1.65.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΣΛΑΟΥ ΤΑΟΥΝ

Η Γκρίμσμπι βρέθηκε πίσω νωρίς με τη Μόρκαμ εντός στη Λιγκ 2, αλλά επέστρεψε για να πάρει τη νίκη με 3-2, στο πρώτο τρίποντο υπό την ηγεσία του υπηρεσιακού διδύμου των Μπεν Ντέιβις και Σον Πίρσον. Κέρδισε έτσι μετά από επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, από τα οποία είχε χάσει τα πέντε. Ωστόσο έχει κρατήσει τρεις ανέπαφες εστίες σε 22 ματς φέτος και καμία στα τελευταία 14. Εντός έδρας δέχεται γκολ εξ' ίσου εύκολα, έχοντας πληρώσει το γκολ - γκολ σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της εκεί.

Η Σλάου Τάουν έφτασε κοντά στην έκπληξη στο πρώτο ματς, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει και θέλει να το κάνει στον επαναληπτικό, αποκλείοντας μία ομάδα που έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου πέρσι και αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω. Η ομάδα του Σκοτ Ντέιβις, προέρχεται από ήττα 4-3 στην έδρα της Γουέλινγκ για τη Νάσιοναλ Λιγκ Νότου, πληρώνοντας τέταρτο over 2.5 σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη σε έξι σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σε τέσσερα από αυτά ήταν ισόπαλη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σλάου κάνει τα παιχνίδι της ροντέο εκτός έδρας. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και μια ομάδα που παίζει επίσης ανοιχτά. Αναμένουμε γκολ. Over 2.5 (1.60).

ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Μπέρτον έχασε 2-0 στην έδρα της Νορθάμπτον για τη Λιγκ 1 και επιβεβαίωσε ότι περνά διάστημα κακής φόρμας, καθώς έχει δύο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια (δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα, η μία στο Κύπελλο). Η ομάδα του Ντίνο Μαάμρια, έχει κερδίσει ήδη μία φορά την προσεχή αντίπαλο για το πρωτάθλημα πάντως. Εντός έδρας αισθάνεται καλύτερα και είναι αήττητη σε έξι σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Εκτός οι Μπρέιφορντ, Χιούζ (μπακ) και Μπάα (μέσος).

Η Πορτ Βέιλ έμεινε στο 1-1 εκτός με τη Λίνκολν για τη Λιγκ 1, παρ' όλο που προηγήθηκε στο σκορ και έτσι συμπλήρωσε τρία σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Άντι Κρόσμπι, έχει κερδίσει πλέον ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της και μόνο δύο από τα τελευταία 11. Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά ταξίδια της και μετρά μόνο τρία διπλά στα φετινά 12 συνολικά. Εκτός οι Μπάλμερ, Κλαρκ, Γκραντ, Ιακοβίτι (μπακ), Γουίλσον (μέσος) και ο μέσος Άρμπλαστερ λόγω τιμωρίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρτον εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και παραμένει αήττητη εδώ και 6 αγώνες. Μπορεί τη πρόκριση σήμερα. Μπέρτον πρόκριση 1.70.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΡΟΥ

Η Ντέρμπι κέρδισε εύκολα 3-0 την Μπάρνσλεϊ για τη Λιγκ 1 και μετρά αήττητο τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με τρεις νίκες και τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, έχει χάσει πλέον μόνο δύο από τα τελευταία 14 ματς, βρίσκοντας δίχτυα στα τελευταία έξι. Εντός έδρας μετρά τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σε αήττητο οκτώ αγώνων. Σε καλή φόρμα ο Κόλινς, με πέντε γκολ στα δύο τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο σταρ της ομάδας, ο εξτρέμ Μέντεζ - Λενγκ.

Η Κρου κέρδισε 1-0 εντός τη Νοτς Κάουντι με πέναλτι στις καθυστερήσεις και είναι ψηλά στη βαθμολογία της Λιγκ 2, ενώ έχει αήττητο τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, και μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Η ομάδα του Λι Μπελ, είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας, καθώς έχει χάσει ένα από τα τελευταία έξι ταξίδια της, έχοντας σκοράρει σε όλα. Ο Μπέικερ - Ρίτσαρντσον έχει γκολ σε δύο σερί παιχνίδια. Πολλές απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων και τραυματισμών, εκτός οι Ο' Ράιορνταν, Γουίλιαμς (μπακ), Λουντ, Χόλιτσεκ, Πάουελ (μέσοι), Γούντκοκ, Τάμπινερ, Λονγκ (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι εντός έδρας παίζει σε ψηλούς ρυθμούς και σκοράρει εύκολα. 1 & over 2.5 (1.88).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Σάλφορντ Σίτι προέρχεται από ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι στη Λιγκ 2, εντός έδρας από τη Μάνσφιλντ και έτσι έχασε μετά από πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όπου είχε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Νιλ Γουντ, πληρώνει επτά over 2.5 στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια και τρία συνεχόμενα γκολ - γκολ. Εντός έδρας οι δύο τελευταίες νίκες της ήταν με σκορ 4-2 και 4-3, ενώ πληρώνει εκεί πέντε σερί γκολ - γκολ και over 2.5. Εκτός οι Μπέρκο, Τζον (μπακ), Άσλεϊ, Μπόλτον (μέσοι), Χέντρι (επιθετικός).

Η Πιτέρμπορο διέλυσε με 5-0 εντός έδρας την Κέμπριτζ για τη Λιγκ 1 και επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον, πληρώνει πέντε σερί over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και έξι στα τελευταία επτά παιχνίδια. Εκτός έδρας σκοράρει και στα οκτώ τελευταία ταξίδια της. Πέρσι είχε αντιμετωπίσει και πάλι τη Σάλφορντ στο Κύπελλο, είχε μείνει ξανά σε ισοπαλία εντός έδρας στο πρώτο ματς, αλλά την κέρδισε 3-0 εκτός έδρας σε επαναληπτικό! Εκτός Μπλάκμορ (τερμ.), Φουκς (μέσος), αμφίβολος ο επιθετικός Μάδερσβιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν νομίζουμε πως θα δούμε κάτι διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι. Over 2.5 (1.70).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΣΚΑΡΜΠΟΡΟ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Φόρεστ Γκριν έχασε άνετα 3-0 από την Τρανμίρ στο τελευταίο της παιχνίδι στη Λιγκ 2 και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Χόρσμαν, δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει τρεις ήττες στα τελευταία πέντε χωρίς να σκοράρει. Ακολουθεί κρίσιμο ματς πρωταθλήματος, εντός με την Γκρίμσμπι και έτσι αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα. Εντός έδρας έχει κερδίσει μόνο τρία από τα 12 φετινά της ματς, με εννέα ήττες, η μία στα πέναλτι στο Λιγκ Τρόφι, μετά από ισοπαλία στα 90'.

Η Σκάρμπορο στάθηκε άτυχη απέναντι στην Φόρεστ Γκριν, καθώς είχε πάρει το προβάδισμα στο 27’ όμως το απώλεσε στο 93’ χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει μία σημαντική πρόκριση. Η ομάδα που εδρεύει στο Βόρειο Γιορκσάιρ συμμετέχει στη Νάσιοναλ Βορρά, όπου το περασμένο Σάββατο πέρασε με σχετική άνεση από την έδρα της Αλφρετον (1-3), έβδομη νίκη μετρώντας άλλες τόσες ήττες σε 16 αγωνιστικές και βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Γκολ-γκολ τα 12/15 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις, για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε στον 1ο γύρο κυπέλλου (αποκλειόταν στα προκριματικά). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά ποιότητας τεράστια, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα. Over 2.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr