Ποδόσφαιρο

Κολομβία: Μιγιονάριος - Ατλέτικο Νασιονάλ, ένας σούπερ τελικός!

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 10:09

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για τον πρώτο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην κάτοχο Μιγιονάριος και την Ατλέτικο Νασιονάλ

Κολομβία: Μιγιονάριος - Ατλέτικο Νασιονάλ, ένας σούπερ τελικός!

Η Κολομβία ξεχωρίζει για τον τελικό του κυπέλλου Μιγιονάριος - Ατλέτικο Νασιονάλ, που είναι στο κουπόνι για στοίχημα με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος τα οποία αποτελούν οδηγό και για τα livescores.

Η αναμέτρηση Μιγιονάριος - Ατλέτικο Νασιονάλ θα ξεκινήσει στις 03:00.

Είναι ο πρώτος τελικός του κυπέλλου και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ μετά και την ρεβάνς, θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο παίρνει εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες.

Πάντως η Μιγιονάριος έχει πάρει εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες κατακτώντας το πρωτάθλημα Απερτούρα 2023. Στον διπλό τελικό έπαιξε με την Ατλέτικο Νασιονάλ φέρνοντας 0-0 στο πρώτο ματς εντός, 1-1 στην ρεβάνς για να επικρατήσει στα πέναλτι.

Λος Μιγιονάριος

Η Μιγιονάριος πέρσι κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας την Τζούνιορ στον διπλό τελικό με συνολικό σκορ 2-1. Ήταν το τρίτο της κύπελλο και πρώτο μετά το 2011.

Στα 7 τελευταία στην διοργάνωση είναι αήττητη με 5 νίκες έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ και αναμφίβολα δείχνει την κυριαρχία της.

Η ομάδα του Γκαμέρο την Κυριακή νίκησε 1-0 στο άντρο της Ατλέτικο Νασιονάλ στην πρεμιέρα της φάση των ομίλων αναφορικά με τα μπαράζ του τίτλου.

Έτσι στην τελευταία 5άδα αγώνων στο πρωτάθλημα έχει 2 νίκες και μια ισοπαλία παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο στο κύπελλο μεταμορφώνεται προς το καλύτερο.

Πως προκρίθηκε

Η Μιγιονάριος ξεπέρασε το εμπόδιο της Κούκουτα Ντεπορτίβο νικώντας 1-0 στο πρώτο ματς εντός κι έφερε 1-1 στην ρεβάνς.

Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν

Η Ατλέτικο Νασιονάλ έχει κατακτήσει 5 φορές το κύπελλο και είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις.

Τελευταία φορά που πήρε το κύπελλο ήταν το 2021. Μάλιστα έχει 100% επιτυχία στους τελικούς, αφού πέντε φορές διεκδίκησε το κύπελλο και το πήρε. Θέλει να δώσει μια συνέχεια

Η ήττα από τους Μιγιονάριος εντός στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στα μπαράζ του τίτλου του πρωταθλήματος, πείσμωσε τους παίκτες του Μποντμέρ.

Ήταν η 2η σερί ήττα πρωταθλήματος έχοντας 3 στα 5 τελευταία με 2 νίκες. Ξεπέρασε τις Αμέρικα Ντε Κάλι, Αγκίλας Ντοράντας, Περέιρα φέτος για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Πως προκρίθηκε

Απέκλεισε την Ντεπορτίβο Περέιρα χάνοντας 2-0 στο πρώτο ματς εκτός, νίκησε 3-1 στην ρεβάνς και στην συνέχεια επικράτησε 5-4 στα πέναλτι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3 3.5 1.47 2.37 1.14 4.35 2.1 1.6 1.21 1.28 1.62
Λος Μιγιονάριος - Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν / Εκτίμηση

Αναμένεται να γίνει μια σκληρή αναμέτρηση ενώ τελευταία τα μεταξύ τους ματς είχαν αρκετές ισοπαλίες! Πάντως καλή είναι και η επιλογή του 2-3 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr