Ποδόσφαιρο

FA Cup: Κρέι Βάλει-Τσάρλτον, πιο προσεκτικοί οι Λονδρέζοι

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 11:49

Συνέχεια απόψε στους επαναληπτικούς του 1ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσάρλτον φυσικά απόλυτο φαβορί στην έδρα της ερασιτεχνικής Κρέι Βάλει-Τσάρλτον.

FA Cup: Κρέι Βάλει-Τσάρλτον, πιο προσεκτικοί οι Λονδρέζοι

21:45

Κωδικός ΟΠΑΠ: 690

Κρέι Βάλεϊ Πέιπερ Μιλς

Η Κρέι Βάλεϊ δεν… μάσησε από τον αντίπαλο στο πρώτο ματς, παρ΄ ότι δέχτηκε γκολ μόλις στο ένατο λεπτό δεν το έβαλε κάτω και βρήκε απάντηση, έτσι της παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία. Συμμετέχει στον νοτιοανατολικό τομέα της Isthmian, όπου στο πιο πρόσφατο νίκησε με 3-0 την Εριθ&Μπελβεντέρε και παραμένει αήττητη ωστόσο βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης καθώς έχει δώσει μόλις έξι παιχνίδια. Over τα 12/15 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις, πριν το ματς πρωταθλήματος είχε υποστεί βαριά ήττα με 1-4 από την Μπάλχαμ. Απαντες στη διάθεση του τεχνικού Στέφεν ΜακΚιμ.

Τσάρλτον

Η Τσάρλτον ξεκάθαρα υποτίμησε τον αντίπαλο που αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και την.. πάτησε σε πρώτη φάση, πλέον καλείται να είναι προσεκτική στη ρεβάνς. Στην Λιγκ1 «έσωσε» ένα βαθμό στην έδρα της Πόρτσμουθ (2-2) και απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, γλίτωσε δύο φορές σε δοκάρια και έκανε τη ζημιά στο 93’. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ελειψε και είναι ξανά αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Ιστέντ, νοκ άουτ οι Καμαρά (χαφ), Τέρι (αν. μεσοαμυντικός) και Ανέκε (φορ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
11.5 7.5 1.12 3.25 1.25 1.95 1.68 1.97 1.68 4.5 1.02
Κρέι Βάλεϊ Πέιπερ Μιλς - Τσάρλτον / Εκτίμηση

Να μην την.. πατήσει ξανά καλείται η Τσάρλτον, βάσει λογικής αυτό θα συμβεί. Το θέμα πως με αυτές τις αποδόσεις υποχρεωτικά πρέπει να πάμε σε συνδυασμό, επιλέγουμε το 2&under 4,5 (1,73).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr