Ποδόσφαιρο

League 2 Αγγλίας: Χωρίς φρένα η Στόκπορτ, παραμένει αήττητη η Μάνσφιλντ!

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 02:45

Με εννιά ματς της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται η τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. 

League 2 Αγγλίας: Χωρίς φρένα η Στόκπορτ, παραμένει αήττητη η Μάνσφιλντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Νοτς Κάουντι ηττήθηκε με πέναλτι στο 98' στη δύσκολη έδρα της Κρου (1-0), υποχωρώντας στην πέμπτη θέση. Ματς λίγων ευκαιριών, όπου είχε τις σημαντικότερες όχι όμως ουσία. Γκολ-γκολ τα 13/18 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (12/17 over), no goal τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα, ενώ παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (έξι νίκες-δύο ήττες). Συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Μπαϊράμι και ο επιθετικός Σκοτ.

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Γουίκομ (1-2), η Μπράντφορντ ηττήθηκε εντός έδρας με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα και από την Μπάροου. Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Γκρέιαμ Αλεξάντερ, δέχτηκε γκολ στα 30 δευτερόλεπτα (!) και παρότι βρήκε απάντηση δεν της.. έμελλε μένοντας με ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Εχει προκριθεί στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο μέσος Πάτισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες είναι ντεφορμέ, δύο κολλητές ήττες η Νοτς Κάουντι, σερί 0-1-3 η Μπράντφορντ και θα πάμε με τους γηπεδούχους που είναι πιο ποιοτικοί (1,85).

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΡΕΞΑΜ

Μεσοβδόμαδα η Ακρινγκτον δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας ρεβάνς κυπέλλου με την Ντονκάστερ, υποκύπτοντας με 1-2 στην παράταση. Στο πρωτάθλημα αν και προηγήθηκε μόλις στο 2' έφυγε με άδεια χέρια από το Κρόουλι (3-1) για να εξέλθει των θέσεων πλέι οφ, ενώ έχει προκριθεί στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Χιλς (1 γκολ), τραυματίες οι μέσοι ΜακΚόνβιλ, Κιρκ και ο γκολκίπερ Σάβιν.

Νέα επιτυχία για την Ρέξαμ που επιβλήθηκε με άνεση της Τζίλιγχαμ (2-0), ανεβαίνοντας πλέον στη δεύτερη θέση. Ερχόμενοι από τη νίκη-πρόκριση στο Λιγκ Τρόφι με 2-1 επί της Πορτ Βέιλ, οι Ουαλοί σκόραραν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα μέχρι να εξασφαλιστούν οριστικά. Πλέον τρέχει αήττητο έντεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (με οκτώ νίκες), γκολ-γκολ τα 5/7 τελευταία. Αμφίβολοι οι Χοσανάχ (αμυντικός) και Ο' Κόνελ (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλο το αήττητο της Ρέξαμ που έχει τον πρώτο λόγο όχι όμως την καλύτερη άμυνα. Αρκετά πιθανό γκολ-γκολ αλλά χαμηλά (1,53), έχει ρίσκο το διπλό (2,02).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Την καλή της κατάσταση πιστοποίησε η Μπάροου περνώντας από το Μπράντφορντ (1-2, προηγήθηκε μόλις στα 30 δευτερόλεπτα!), διευρύνοντας στις επτά αγωνιστικές το αήττητο σερί (3-4-0) στην Λιγκ2. Οπου και διατηρείται αήττητη εντός έδρας, με τρεις νίκες σε επτά ματς πρωταθλήματος. Συνεχίζει στο κύπελλο μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Νορθάμπτον (1-3), ενώ στο Λιγκ Τρόφι αποκλείστηκε σε τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Τιένσια και Ουόρεν.

Μετά από πέντε αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού η Κρόουλι επιβλήθηκε της Ακρινγκτον (3-1) και προσπαθεί να διατηρηθεί σε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Δέχτηκε γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό αλλά βρήκε γρήγορη απάντηση και είχε άφθονο χρόνο για την ολική ανατροπή. Γκολ-γκολ τα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (μετά από τέσσερα σερί no goal), είχε προηγηθεί η νίκη 3-2 επί της Αστον Βίλα u21 και η πρόκριση στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχτισε αήττητο η Μπάροου, εντός δεν έχει χάσει ακόμα και δύσκολα θα συμβεί αυτό κόντρα στην Κρόουλι. Προς τον άσο (1,88), χρειάζεται πάντως μία κάλυψη. Πιθανό και το under (1,90).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Φόρεστ Γκριν συνέτριψε με 5-2 την Σκάρμπορο στη ρεβάνς του 1ου γύρου του κυπέλλου, όμως στο πρωτάθλημα οι «οικολόγοι» έρχονται από βαριά ήττα με την Τρανμίρ (3-0) η οποία και τους έπιασε στην προτελευταία θέση. Παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας (μετρώντας επτά ήττες σε εννιά ματς), παράλληλα έχει προκριθεί στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπερνάρντ, εκτός πλάνων οι Ντάνιελς (βασικός γκολκίπερ), Γκάρικ (εξτρέμ), Τέιλορ (φορ).

Η Γκρίμσμπι επικράτησε με ανατροπή της Μόρκαμ (3-2), ξεφεύγοντας κάπως από την επικίνδυνη ζώνη. Τι κι αν δέχτηκε γκολ με το καλημέρα, ένα εκρηκτικό πρώτο τέταρτο στην επανάληψη ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω-κάτω. Ακόμη δεν έχει πετύχει διπλό στη σεζόν, έχοντας συγκομιδή τριών βαθμών σε οκτώ εξορμήσεις. Ηταν η μόλις δεύτερη νίκη στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (2-2-7), over τα 9/12 πιο πρόσφατα επίσημα. Tραυματίες οι μέσοι Εϊνλι, Κούρι και ο βασικός εξτρέμ Βέρναμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμηλές πτήσεις από την Φόρεστ Γκριν, χωρίς διπλό παραμένει η Γκρίμσμπι και θα το επιδιώξει εδώ όμως δεν θα είναι εύκολο. Πιθανό over (1,80).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η Τζίλιγχαμ ηττήθηκε στην έδρα της Ρέξαμ χωρίς να μπορέσει να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση (2-0) και βρίσκεται λίγο από τις προνομιούχες θέσεις. «Περίεργη» ομάδα, έχοντας την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και παράλληλα μία από τις καλύτερες άμυνες (!) ενώ εδώ και λίγο καιρό νέος τεχνικός είναι ο Στέφεν Κλέμενς. Συνδυασμός under και no goal τα πέντε τελευταία. Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΚένζι, εκτός οι Νάντεσαν (μεσοεπιθετικός), Χόκινς (φορ).

Η Σάλφορντ υπέκυψε στην Μάνσφιλντ (1-2), ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Σμιθ είχε άμεση απάντηση στο 0-1 (φτάνοντας τα 13 γκολ) αλλά δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Μετά το Λιγκ Τρόφι αποκλείστηκε και στο κύπελλο (στα πέναλτι από Πιτέρμπορο), over τα 8/9 τελευταία επίσημα, έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (13) από ότι εντός (8). Αμφίβολος ο βασικός μπακ Σέπαρντ, δεν υπολογίζονται οι βασικοί Ασλεϊ (μέσος) και Χέντρι (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλλοπρόσαλλη η Τζίλιγχαμ, όαση ο Σμιθ στην Σάλφορντ που δεν μπορεί το κάτι παραπάνω. Ενα “κλικ” στον άσο (2,02).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ-ΣΟΥΪΝΤΟΝ

Η Χάρογκειτ πέρασε από το Γουόλσολ (0-1) και με τύχη (δύο δοκάρια ο αντίπαλος), πλέον απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Ηταν η τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά σε επαγγελματική κατηγορία. Παραμένει χωρίς ισοπαλία εντός έδρας, μετρώντας δύο νίκες και έξι ήττες. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Μάτοκ, συνεχίζουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Οξλεϊ και ο αρ. μπακ Γκίμπσον.

Η Σουίντον υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Στόκπορτ (2-4), γνωρίζοντας τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα (πέμπτη μαζί με το ασύλληπτο 4-7 από την Ολντερσοτ στο κύπελλο)! Το πάλεψε, είχε δύο φορές το προβάδισμα (έστω με τύχη) όμως δεν άντεξε κόντρα στην σαφώς ποιοτικότερη πρωτοπόρο. Ακρως απογοητευτικό το σερί 1-1-6, μετά το αρχικό 5-4-0! Αμφίβολοι οι Ουούακουε (αμυντικός), Κέιν (μέσος, 2 γκολ), μακροχρόνια τραυματίας ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξω πάει καλά η Χάρογκειτ, όμως εντός έχει πρόβλημα. Σε κακή κατάσταση η Σουίντον, ματς προς αποφυγή.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Σάλφορντ (1-2) κατέκτησε η Μάνσφιλντ, όγδοη έχοντας και ισάριθμες ισοπαλίες στο εντυπωσιακό αήττητο που στο πρωτάθλημα καλά κρατεί! Ενώ το έχασε στις υπόλοιπες διοργανώσεις, μάλιστα και στις τρεις μέσα σε μία εβδομάδα και εντός έδρας (0-1 Πορτ Βέιλ Λιγκ Καπ, 1-2 Ρέξαμ Κύπελλο, 0-1 Εβερτον u21 Λιγκ Τρόφι)! Αμφίβολοι οι Κουίν (αν. μέσος), Εϊκινς (φορ), εκτός οι Κίλγκουρ (αμυντικός) και Χάρινγκτον (μέσος).

«Λευκή» ισοπαλία στην Μίλτον Κέινς Ντονς παραχώρησε η Νιούπορτ και εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά. Οι Ουαλοί μένουν ικανοποιημένοι με τον βαθμό, καθώς επέτρεψαν ουκ ολίγες ευκαιρίες στον αντίπαλο και ο γκολκίπερ Τάουνσεντ τους κράτησε με σημαντικές επεμβάσεις. No goal τα 7/8 τελευταία (6/8 over), ενώ παραμένει χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας (2-0-6). Εκτός οι αμυντικοί Σέμπερι, Τζέιμσον, Κλαρκ, οι επιθετικοί Ζανζάλα, Πάλμερ-Χόλντεν και ο μέσος Τσάρσλεϊ (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μόνη αήττητη ομάδα της κατηγορίας παραμένει η Μάνσφιλντ, δύσκολα θα χαλάσει αυτό κόντρα στη Νιούπορτ. Ασος, που πάντως έχει.. γκρεμιστεί στο 1.50.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Το... τρελό σερί των 13 διαδοχικών νικών της Στόκπορτ σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε στο Λιγκ Τρόφι κόντρα στην Μπόλτον (0-2), πάντως είχε ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ. Ασταμάτητη στο πρωτάθλημα με έντεκα συνεχόμενά τρίποντα έχοντας πιάσει πλέον κορυφή, συνεχίζει στο κύπελλο μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Γουόρκσοπ. Over τα 12/16 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Μπάρι (9 γκολ), εκτός ο αν. φορ Στρέτον.

Η Κόλτσεστερ βρέθηκε κυριολεκτικά μία ανάσα από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με υπηρεσιακό τον Μάθιου Εθέρινγκτον (μετά από τέσσερις σερί ήττες), όμως ισοφαρίστηκε στο 95' από την Σάτον (1-1). Πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο (3-2 στο Σριούσμπερι). Δεν έχει φέρει ισοπαλία εκτός έδρας (3-0-5), over τα 11/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ιαντόλο, Λόρενς, ο εξτρέμ Εντουαρντς και ο επιθετικός Ακιντέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξαπυκούεται πως η Στόκπορτ έχει καθαρό προβάδισμα όμως ο άσος πληρώνει.. ψίχουλα και θα τον συνδυάσουμε με over (1,87).

ΣΑΤΟΝ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Με τον Σογούνμι να πληγώνει στο 95' την παλιά του ομάδα η Σάτον κυριολεκτικά... έκλεψε ένα βαθμό στο Κόλτσεστερ (1-1), που μάλιστα ήταν ο πρώτος εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 7/7 ήττες (!) , όχι πάντως αρκετός για να ξεκολλήσει από τον... βυθό. Προηγήθηκε η πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου (2-1 την Φίλντε). Γκολ-γκολ και τα έξι τελευταία επίσημα (5/6 over). Εκτός οι Χαρτ (μπακ), Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

Εύκολο έργο είχε η Τρανμίρ επί της ιδίων στόχων Φόρεστ Γκριν (3-0), πιάνοντας την στην προτελευταία θέση. Σκοράροντας νωρίς και στα δύο ημίχρονα και έχοντας αριθμητικό αβαντάζ από το 52’, δεν ένιωσε τον παραμικρό κίνδυνο. Τραγικές οι εκτός έδρας επιδόσεις της, υπέστη οκτώ ήττες σε ισάριθμες εξόδους! No goal τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα επίσημα. Εκτός ο αμυντικός Λικ, οι αν. μέσοι Μέρι, ΜακΑλιαρ και ο επιθετικός Μπάρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κολλημένη στο βυθό η Σάτον, πάντως είναι σκληρό καρύδι εντός έδρας. Ανάσανε βαθιά η Τρανμίρ και θα πάει να κάνει τη ζημιά. Αποφεύγουμε σημείο, έχει τύχη το σύνολο 2-3 γκολ (1,98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

18/11/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 38 17 12 2 3 37 18 19
2 Ρέξαμ Ρέξαμ 33 17 9 6 2 34 27 7
3 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 32 16 8 8 0 29 13 16
4 Κρου Κρου 32 17 9 5 3 36 25 11
5 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 30 17 9 3 5 33 29 4
6 Μπάροου Μπάροου 28 17 7 7 3 20 15 5
7 Μόρκαμ Μόρκαμ 27 16 8 3 5 25 20 5
8 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 26 17 8 2 7 25 24 1
9 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 25 17 6 7 4 25 19 6
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 25 17 8 1 8 14 22 -8
11 Κρόουλι Κρόουλι 24 16 7 3 6 27 28 -1
12 Σουίντον Σουίντον 23 17 6 5 6 36 31 5
13 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 23 17 6 5 6 26 24 2
14 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 22 17 7 1 9 16 22 -6
15 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 21 17 6 3 8 27 26 1
16 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 20 17 6 2 9 26 31 -5
17 Γουόλσολ Γουόλσολ 20 17 5 5 7 24 29 -5
18 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 20 17 5 5 7 18 23 -5
19 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 20 17 6 2 9 20 27 -7
20 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 19 17 5 4 8 26 32 -6
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 17 17 4 5 8 23 28 -5
22 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 13 17 4 1 12 21 29 -8
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 13 16 4 1 11 18 30 -12
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 11 17 3 2 12 23 37 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr