Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro - 3ος όμιλος: «Τελικός» το Ουκρανία - Ιταλία!

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 00:09

Η Αγγλία θα μάθει από ποια εκ των Ουκρανία, Ιταλία, που κοντράρονται στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας, θα την ακολουθήσει στην τελική φάση του Euro 2024.

Προκριματικά Euro - 3ος όμιλος: «Τελικός» το Ουκρανία - Ιταλία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Euro 2024.

Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Σίγουρα δεν ήταν εύκολος ο όμιλος για την ομάδα του Μιλέβσκι με Αγγλία, Ιταλία και Ουκρανία. Δεν θα ήταν ποτέ εύκολο να προκριθεί αλλά ίσως μερικά παιχνίδια να έπρεπε να τα έχει κοντράρει περισσότερο. Παρότι σκόραρε δύο φορές η Β. Μακεδονία μέσα στην Ιταλία, εντούτοις αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα και έτσι γνώρισε βαριά ήττα με 5-2. Θα κλείσει την προκριματική φάση στο γήπεδό της όπου και τα τρία ματς που έχει δώσει έχουν λήξει Goal/Goal αλλά έχει νικήσει σε μόλις ένα (1/1/1).Έχει επιστρέψει στην αποστολή μετά από σοβαρό τραυματισμό ο μέσος Κοσταντίνοβ (Πιάστ Γκλίβιτσε). Δεν υπάρχει κάποια άλλη σημαντική αλλαγή στο ρόστερ για το τελευταίο ματς των προκριματικών.

Χωρίς ιδιαίτερη κούραση και προσπάθεια κέρδισε την Μάλτα με 2-0. Οι Άγγλοι σίγουρα πήραν μια άνετη πρόκριση αλλά με πάρα πολύ γκρίνια για ακόμη μια φορά, για τον προπονητή Σάουθγκεϊτ και για τις επιλογές του. O κόουτς Σάουθγκεϊτ έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβρη του 2024 αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις για επέκταση. Η ομάδα φυσικά είναι αήττητη στην προκριματική φάση και πάει στο τελευταίο ματς, εκτός έδρας, όπου έχει δώσει δύο Goal/Goal σε τρεις αγώνες. Είναι αρκετές οι απώλειες των Άγγλων για την τελευταία αναμέτρηση με τους Μπέλιγχαμ, Μάντισον, Κόλγουιλ, Ντανκ, Στόουνς, Μάουντ, Γουίλσον. Φυσικά υπάρχουν λύσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Σκόπια δεν κλείνονται και δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ελπίζουμε οι Άγγλοι να φανούν πιο επιθετικοί και ορεξάτοι. Over 3.5 (2.30).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Οι Ουκρανοί πήγαν να τα γκρεμίσουν όλα με την Μάλτα αλλά έκαναν την ανατροπή για να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό της πρόκρισης απέναντι στην Ιταλία. Η νίκη θα στείλει την ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόβ στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο τελικός με την Σκουάντρα Ατζούρα θα γίνει στο Λέβερκουζεν, στην Γερμανία. Ως γηπεδούχοι στον όμιλο οι Ουκρανοί είναι αήττητοι (2/1/0) και όλα τα ματς έληξαν Under 2,5. Διαθέσιμος είναι ο μέσο-επιθετικός Μαλινόβσκι που εξέτισε ποινή τιμωρίας. Ο τερματοφύλακας Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο μέσο-επιθετικός Γιαρμολένκο (Ντινάμο Κιέβου) είναι τραυματίες.

Με το επιβλητικό 5-2 κέρδισε τη Β. Μακεδονία και σήμερα πάει με ψυχολογία στον μεγάλο τελικό. Μονόδρομος η νίκη στην Γερμανία απέναντι στους Ουκρανούς για να έρθει και η πρόκριση. Αλλιώς θα πρέπει να κυνηγήσει το εισιτήριο μέσω Nations League αλλά με δύσκολους αντιπάλους. Ούτε που θέλει να σκέφτεται την δεύτερη ευκαιρία ο κόουτς Σπαλέτι. Οι Ιταλοί εκτός έδρας πάντως έχουν μόνο μια νίκη στον όμιλο (1/1/1), στην Μάλτα στο πιο εύκολο ματς καθώς δε νίκησαν ούτε την Βόρεια Μακεδονία (1-1) και φυσικά ούτε στην Αγγλία (3-1). Δεν υπάρχει πλέον Τονάλι (Νιούκαστλ) λόγω τιμωρίας. Επιστρέφει ο μπακ Ντι Λορέντσο. Τραυματίες οι Τολόι, Καλάμπρια, Λόκατελι, Τζακάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Της Ιταλίας της κάνει και η ισοπαλία, οπότε θα φανεί στο live πως θα πηγαίνει το ματς. 2-3 γκολ (1.95).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr