Ποδόσφαιρο

National League: Μομέντουμ και έδρες δίνουν λύσεις!

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 00:05

Η Νάσιοναλ Λιγκ επανέρχεται με φουλ αγωνιστική δράση, σε ματς με έντονο ενδιαφέρον και καλών αποδόσεων. 

National League: Μομέντουμ και έδρες δίνουν λύσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Νάσιοναλ Λιγκ.

ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΟΞΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ

Η Γιορκ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στη Χάρτλπουλ και έχασε με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3 και μείωσε στις καθυστερήσεις. Ελάβε τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εντός έδρας έχει μία νίκη σε επτά παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τα έξι από τα επτά τελευταία ματς στο γήπεδο της έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Οξφορντ Σίτι δε συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Εμπσφιλντ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με το ευρύ 4-0, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ από το 29' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε ματς χωρίς επιτυχία και δείχνει πως βρίσκεται σε άνοδο. Πάντως, είναι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και βρίσκεται σε πίεση. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες ακροβατούν στην επικίνδυνη ζώνη. Πρώτος τους στόχος θα είναι να μη χάσουν, αλλά με αυτές τις επιδόσεις και τις αμυντικές λειτουργίες δύσκολα θα κρατηθούν χαμηλά. Over 2.5 (1.65).

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Γουόκινγκ, σε ένα ισορροπημένο ματς, έχασε 0-1 από την Ολνταμ. Σε αυτό το ματς είχε υπηρεσιακό τεχνικό τον Ιαν Ντάιερ, ο οποίος θα είναι στον πάγκο και στο παιχνίδι με την Τσέστερφιλντ, μετά την απόλυση του Ντάρεν Σαρλ. Στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει υποστεί πέντε ήττες. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

Γκέλα για την πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ, η οποία έχασε 1-2 από τη Σάουθεντ. Προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των 15 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, γνωρίζοντας μόλις τη 2η ήττα της σε 21 αγώνες. Παρέμεινε όμως στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών από τη 2η Μπάρνετ. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς στις δύο διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρώτη και καλύτερη η φιλοξενούμενη θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Μεγάλη και εμφανής η διαφορά ποιότητας. 2 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Εμπσφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν τραγική στο ματς με την Οξφορντ Σίτι και έχασε με το βαρύ 0-4, δεχόμενη από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, παίζοντας από το 29' με δέκα παίκτες. Εχει μόλις μία νίκη σε 15 αγώνες, παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες και βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη και είναι σε μεγάλη πίεση. Εντός έδρας έχει μία επιτυχία σε 7 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Κλίφορντ (14/1).

Η Μέιντενχεντ επικράτησε της Σόλιχαλ Μουρς πιο εύκολα από ότι δείχνει το 2-1. Προηγήθηκε 2-0 και δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Μέιντενχεντ, που αδίκως βρίσκεται σε αυτές τις τιμές. 2 DNB (2.20).

ΙΣΤΛΙ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Στο Κύπελλο: Ιστλι – Μπόρεχαμ 5-1 (4/11). Η Ίστλι σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε στα... σημεία, επικράτησε 2-1 της Ολτρινχαμ. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά πέτυχε 2ο γκολ στο 86' και έφτασε στην επικράτηση. Εμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι ο επιθετικός – 3ος σκόρερ Μαγκουάιρ (20/6).

Η Μπόρεχαμ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Ντόρκινγκ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε 2ο γκολ και έχασε τελικά με 1-2. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μπρόμλεϊ. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει μία επιτυχία σε έξι ματς και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκτός είναι ο αμυντικός Κόξι (18/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ίστλι μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια εντός έδρας. Στο κύπελλο φιλοδώρησε τη σημερινή της αντίπαλο με 5 γκολ. Έχει ξανά το προβάδισμα. 1 (2.55).

ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Η Κιντερμίνστερ, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 0-1 από την Ντάγκεναμ. Δεν έχει νίκη σε έξι ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες, βρίσκεται στην τελευταία θέση και υπάρχει προβληματισμός μετά τις τελευταίες εμφανίσεις. Εντός έδρας έχει σημειώσει μόνο μία νίκη σε δέκα αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.

Η Χάρτλπουλ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στη Γιορκ και επικράτησε με 3-1. Προηγήθηκε 3-0 και δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επίσης, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις ήττες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, παρουσιάζεται βελτιωμένη εσχάτως, αλλά γενικά δεν πείθει όμως για τα πλέι οφ. Τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάρτπουλ αν και είναι ανώτερη και πιο ψηλά στη βαθμολογία, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης με αυτή την άμυνα. Μετράει 5 σερί over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις. Over 2.5 (1.75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΟΜΛΕΙ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ ΤΑΟΥΝ

Η Μπρόμλεϊ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Φάιλντ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 8 ματς. Βρίσκεται στην 3η θέση και έχει βάλει τις βάσεις για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο μέσος Οκόλι (18/2).

Η Ολντερσοτ προηγήθηκε κόντρα στη Ρότσντεϊλ, ισοφαρίστηκε όμως γρήγορα, στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε και 2ο γκολ και έχασε έτσι με 1-2. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης των πλέι οφ ανόδου, προβληματίζουν τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει εσχάτως. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα πάμε με την αγωνιστική εικόνα της γηπεδούχου, η οποία έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια εντός έδρας. Και αυτή στο κύπελλο! 1 (1.93).

ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Ρότσντεϊλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ολντερσοτ, ισοφάρισε γρήγορα και με γκολ στο 79' επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βέλντστοουν (2-3), η οποία είναι η μοναδική σε τέσσερις αγώνες. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει το πλασάρισμα της στα πλέι οφ. Εντός έδρας έχει μία επιτυχία σε πέντε αναμετρήσεις. Τα 12 από τα 13 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Ολτρινχαμ έχασε με 1-2 από την Ιστλι, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 86'. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σάουθεντ (2-0), η οποία είναι η μοναδική σε πέντε αγώνες. Παράλληλα, έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των τριών παιχνιδιών. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες το έχουν το αμφίτερμα ψωμοτύρι, για αυτό βρίσκεται τόσο χαμηλά. Εμείς θα το συνδυάσουμε με το over 2.5. Goal/goal & over 2.5 (1.87).

ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ – ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ

Η Σόλιχαλ Μουρς έχασε από τη Μέιντενχεντ πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 και μείωσε στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ντάγκεναμ (2-1). Παρουσιάζεται ασταθής, ωστόσο βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και μπορεί να είναι μακριά από την 1η θέση, αλλά έχει βάλει τις βάσεις για τα πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο μέσος Μπέντον (5/0).

Η Γκέιτσχεντ βελτιώθηκε στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με τη 2η της βαθμολογίας, Μπάρνετ, πέτυχε δύο γκολ και επικράτησε με 2-0. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δείχνει πως βρίσκεται σε άνοδο. Εκτός έδρας έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα πιο περίεργα παιχνίδια της ημέρας. Διαφορά πέντε πόντων έχουν οι δύο ομάδες αλλά η εικόνα τους είναι αρκετά ασταθής. Ομάδα των ισοπαλιών η Σολιχάλ, έχει καιρό να φέρει μία. Χ (3.60).

ΧΑΛΙΦΑΞ – ΦΑΙΛΝΤ

Η Χαλιφαξ, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Βέλντστοουν. Είχε ευκαιρίες να πετύχει 2ο γκολ, κινδύνεψε όμως και με ισοφάριση. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα πέντε τελευταία ματς. Βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ. Εντός έδρας, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας μία ήττα σε πέντε αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Φάιλντ, έπειτα από ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε με 0-1 από τη Μπρόμλεϊ. Yπέστη 3η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τεσσάρων αγώνων και οι πρόσφατες εμφανίσεις της έχουν φέρει προβληματισμό. Εκτός έδρας, έχει υποστεί τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες στις δύο διοργανώσεις. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μομέντουμ δείχνει τους γηπεδούχους και εμείς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. 1 (2.00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

20/11/2023National League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Τσέστερφιλντ Τσέστερφιλντ 47 19 15 2 2 48 26 22
2 Μπαρνέτ Μπαρνέτ 42 20 13 3 4 40 28 12
3 Μπρόμλεϊ Μπρόμλεϊ 39 20 11 6 3 30 19 11
4 Σόλιχαλ Μουρς Σόλιχαλ Μουρς 37 20 10 7 3 30 22 8
5 Γκέιτσχεντ Γκέιτσχεντ 32 19 9 5 5 44 25 19
6 Όλτρινχαμ Όλτρινχαμ 32 19 8 8 3 34 25 9
7 Χάλιφαξ Χάλιφαξ 31 20 8 7 5 22 18 4
8 Όλντερσοτ Τάουν Όλντερσοτ Τάουν 30 20 9 3 8 34 34 0
9 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 27 20 7 6 7 35 33 2
10 Όλνταμ Όλνταμ 27 20 6 9 5 28 28 0
11 Ίστλιχ Ίστλιχ 27 20 7 6 7 30 33 -3
12 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 26 20 8 2 10 34 37 -3
13 Ντάγκεναμ & Ρεντ Ντάγκεναμ & Ρεντ 25 21 7 4 10 23 27 -4
14 Σάουθεντ Σάουθεντ 24 20 10 4 6 36 21 15
15 Ντόρκινγκ Γουόντερερς Ντόρκινγκ Γουόντερερς 24 20 7 3 10 23 34 -11
16 Γουιλντστόουν Γουιλντστόουν 23 20 6 5 9 23 28 -5
17 Γουόκινγκ Γουόκινγκ 22 20 6 4 10 22 24 -2
18 Μεϊντενχέντ Γιουν. Μεϊντενχέντ Γιουν. 22 20 5 7 8 21 30 -9
19 Μπόρεχαμ Γουντ Μπόρεχαμ Γουντ 21 20 4 9 7 22 28 -6
20 Όξφορντ Σίτι Όξφορντ Σίτι 20 20 5 5 10 31 38 -7
21 Γιορκ Σίτι Γιορκ Σίτι 19 20 4 7 9 28 40 -12
22 Έμπσφλιτ Γιουν. Έμπσφλιτ Γιουν. 18 20 5 3 12 25 40 -15
23 Φάιλντ Φάιλντ 16 20 4 4 12 28 39 -11
24 Κιντερμίνστερ Κιντερμίνστερ 14 20 3 5 12 12 26 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr