Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro U21 2025 - 2oς Όμιλος: Με τη... δύναμη της Ισπανίας

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 08:05

Όλα τα φώτα στην... Ισπανία που αποτελεί το απόλυτο φαβορί του ομίλου, με τη Σκωτία να θέλει να συνεχίσει το θετικό της σερί σε έναν όμιλο φωτιά.

Προκριματικά Euro U21 2025 - 2oς Όμιλος: Με τη... δύναμη της Ισπανίας

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στα Προκριματικά του Euro U21 2025.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ U21 - ΣΚΩΤΙΑ U21

Παρά το γεγονός ότι Ουγγαρία ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση καθώς πέτυχε δύο νίκες στις πρώτες αναμετρήσεις, έπειτα η απόδοσή της... έπεσε, γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες και πήρε την... κατηφόρα. Προέρχεται από το 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ισπανία, ένα αποτέλεσμα που ήταν... αναμενόμενο δεδομένης της υψηλής δυναμικότητας της "φούρια ρόχα". Για τους γηπεδούχους ξεχωρίζουν ο γκολκίπερ Χέγκι (18 συμμ.), ο αμυντικός Ιγινμπόρ (15/1) και ο μέσος Μπάραθ (14/3) και ο πρώτος σκόρερ Νέμεθ (14/8). Εκτός ο μέσος Κάτα (12/0) και ο επιθετικός Κομαρόμι (10/0).

Η Σκωτία από την άλλη, έχει μαζέψει έως τώρα εννέα βαθμούς και παρόλο που ξεκίνησε ήττα από την Ισπανία, κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση με τρεις νίκες κόντρα σε Ουγγαρία, Μάλτα και Βέλγιο. Η τελευταία ήταν την περασμένη Παρασκευή, όπου κόντρα στους "κόκκινους διαβόλους" καθάρισε το ματς μόλις από το πρώτο μέρος επικρατώντας 2-0. Συνολικά σε έξι αγώνες μετρά μόνο μια ήττα. Ξεχωρίζουν οι γκολκίπερ Σλίκερ (12 συμμ.), οι αμυντικοί Μάλεν (8/1) και Κινγκ (8/0), ο μέσος Μπάιρον (11/0) και ο επιθετικός Μπόουι (8/4).

EKΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι χωρίς επιστροφή για τους Ούγγρους απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και διπλό πρόκρισης μέσα στο Βέλγιο. Και οι δυο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές κάτι που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. G/G & over 2.5 (2.07)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΕΛΓΙΟ U21 - ΙΣΠΑΝΙΑ U21

Πρώτη απώλεια βαθμών για το Βέλγιο που μετά από τρεις διαδοχικές νίκες ηττήθηκε με 2-0 από τη Σκωτία την περασμένη Παρασκευή ενώ τώρα, κόντρα στην Ισπανία καλείται να αντιδράσει και να βρει το τρίποντο που χρειάζεται απέναντι στην ισχυρή δύναμη και το φαβορί του ομίλου. Από τους παίκτες που κλήθηκαν ξεχωρίζουν οι αμυντικοί Ντε Βίντερ (17/0) και Σίκετ (16/0) και οι μέσοι Ματάζο (15/0) και Κάνα (10/0). Eκτός αποστολής έμειναν ο αμυντικός Φαν Ντερ Μπρεμπτ (15/1), ο μέσος – αρχηγός Βρανκς (12/0) και ο επιθετικός Ντοκού (6/1).

Η Ισπανία είναι αναμφισβήτητα το πρώτο φαβορί για την πρόκριση, κάτι που πιστοποιεί και η μέχρι στιγμής πορεία της, έχοντας πετύχει το απόλυτο 4 στα 4! Στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία, δε συνάντησε προβλήματα και επικράτησε 2-0 εντός έδρας. Η "φούριας ρόχας" αποτελεί μεγάλη δύναμη καθώς μετρά πέντε σερί ματς αήττητη ενώ μάλιστα σε 25 παιχνίδια έχει υποστεί μόλις μία ήττα και αυτή από την Αγγλία με 1-0 στον τελικό του EURO 2023 τον περασμένη Ιούλιο.Από την αποστολή ξεχωρίζουν οι αμυντικοί Φρανσές (14/1) και Μαρτίνεθ (12/0) και οι μέσοι Τουριέντες (15/4) και Βέιγκα (12/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένας αγώνας αντιστροφής ψυχολογίας. Η μεν γηπεδούχος παλεύει να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια από την απρόσμενη ήττα εντός έδρας από την Σκωτία, ενώ η δε φιλοξενούμενη Ισπανία θέλει να καθαρίσει την πρώτη θέση του ομίλου αποδεικνύοντας τον τίτλο του φαβορί. 2 (1.89)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr