Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro 2025 U21 5oς Όμιλος: Μάχη φαβορί για την.. πρωτιά

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 09:30
Προκριματικά Euro 2025 U21 5oς Όμιλος: Μάχη φαβορί για την.. πρωτιά

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στα προκριματικά του EURO U21.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U21 - ΑΛΒΑΝΙΑ U21

To Μαυροβούνιο υποδέχεται την Αλβανία στην αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του EuroU21 2025. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 3 βαθμούς όμως θέλουν να πάρουν τη νίκη για την... τιμή τους σε έναν δύσκολο και απαιτητικό όμιλο. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει παίκτες με ποιότητα δεν έχει το εύκολο τέρμα, με τον Νίκολα Ρακόγεβιτς να μην έχει προβλήματα απουσιών και να ποντάρει στην παρουσία 11 παικτών που αγωνίζονται εκτός των συνόρων, οι περισσότεροι στην αρχική ενδεκάδα.

Η Αλβανία είναι ομάδα που αγωνίζεται με επιθετικούς προσανατολισμούς, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς, σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν πίσω. Συνολικά θετικό πρόσημο, με εξαίρεση την κακή εμφάνιση στην Ρουμανία από την οποία ηττήθηκε με το εμφατικό 5-0. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς και ελπίζουν σε μη νίκη της Ρουμανίας για ανέβουν στη δεύτερη θέση. Εκεί αγωνίζεται ο γνώριμος σε εμάς Κλίντμαν Λίλο που είναι παίκτης του Παναθηναϊκού Β' στη Super League 2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα.. ρέστα της για την 2η θέση παίζει η Αλβανία, αδιάφορο το Μαυροβούνιο. Διπλό (3.30)!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ U21 - ΑΡΜΕΝΙΑ U21

Φινλανδία και Αρμενία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς και θέλουν να κάνουν το... restart προκειμένου να σβήσουν το κακό ξεκίνημα και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Περαιτέρω απώλεια βαθμών δεν επιτρέπεται οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Προέρχονται από την ήττα κόντρα στη Ρουμανία, που ουσιαστικά έκλεψε τους βαθμούς στην εκπνοή της αναμέτρησης με το τέρμα του Ίλιε στο 98'.

Η Αρμενία από την άλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και δεν δείχνει πως μπορεί να αντιδράσει και να κάνει επανεκκίνηση. Παρουσιάζεται κακή, τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση αποτελώντας τη... χαρά του αντιπάλου, που βρίσκει χώρους να σκοράρει. Προέρχεται από τη βαριά ήττα κόντρα στην Αρμενία με 5-0.

EKTIMHΣΗ: Κακή αμυντικά η Αρμενία που σε συνδυασμό με τις ελλείψεις παικτών και τον χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο καθώς και την αντίδραση που ψάχνει η Φινλανδία αναμένεται να δούμε πολλά γκολ. Χάντικαπ (Φινλανδία U21 -2) 2.95

ΕΛΒΕΤΙΑ U21- ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21

Eλβετία και Ρουμανία θα παλέψουν για την... πρωτιά. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιβεβαιώσουν την ποιοτική ανωτερότητά τους έναντι του βασικού ανταγωνιστή για την πρώτη θέση που είναι η Ρουμανία. Η επίθεση αποτελεί το βασικό όπλο των κόκκινων, δίχως αυτό να σημαίνει πως αμελεί την άμυνα. Ο κόουτς Σάσα Στάους που ανέλαβε φέτος τα ηνία ποντάρει στην χημεία από την ομάδα που ο ίδιος καθοδηγούσε σε επίπεδο Κ-19. Έχει έναν βασικό κορμό με παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, αυτούς στηρίζει και αυτοί τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Προέρχονται από την εμφατική νίκη με 5-0 επί των Αρμένιων, με τα τέρματα που πέτυχαν οι Ρίντερ (37’, 56’), Βινκ (51’), Σάντσες (71’) και Μούτσι (75’).

Η Ρουμανία από την άλλη θέλει να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης μιας από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο. Πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, δημιουργώντας και σκοράροντας . Έχει θεματάκια στην άμυνα, αυτά πρέπει να προσέξει αν θέλει να βγει αλώβητη από το κρας τεστ στην έδρα της πρωτοπόρου. Ο κόουτς Ντάνιελ Πάνκου στηρίζεται στους τέσσερις Ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ιταλία αλλά και σε εκείνους που αγωνίζονται στο Ρουμανικό πρωτάθλημα.

EKTIMHΣΗ: Δυνατές ομάδες με κίνητρο την πρωτιά. Σούπερ επιθέσεις με τη Ρουμανία να έχει επίσης ένα μικρό προβληματάκι στην άμυνα. G/G (1.82).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr