Ποδόσφαιρο

Ιρλανδία-Νέα Ζηλανδία, σε πρώτο πλάνο οι άμυνες

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 13:18

Φιλική αναμέτρηση στο Δουβλίνο, με δύο αντιπάλους που αντιμετώπισε πρόσφατα η Εθνική μας.

Ιρλανδία-Νέα Ζηλανδία, σε πρώτο πλάνο οι άμυνες

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Η Ιρλανδία ολοκλήρωσε την παρουσία της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με ήττα από την Ολλανδία. Αναμενόμενο αποτέλεσμα, κρατάει τουλάχιστον την αξιοπρεπή εικόνα και το αξιοπρεπέστατο 1-0 απέναντι σε ένα πολύ ανώτερο σύνολο. Τερμάτισε πίσω από την Εθνική μας ομάδα και σαφέστατα το πρόσημο είναι αρνητικό, αφού μόνο με το Γιβραλτάρ προήλθαν οι βαθμοί της. Ο Στέφεν Κένι αναμένεται να κρατήσει το τιμόνι της Εθνικής για τελευταία φορά στο σημερινό παιχνίδι. Εκτός κλήσεων έμειναν οι Έγκαν (α. 36/3), Στέφενς (α. 26/0), Ντόουντα (α. 27/1), Κόουλμαν (α. 68/1), Χέντρικ (μ. 79/2), Μπρέιντι (μ. 60/9), Ογκμπένε (ε. 19/4) και Ομπαφέμι (ε. 11/2).

Οι Νεοζηλανδοί ταξίδεψαν στην Ευρώπη για ένα τουρ, που περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου για τους ίδιους, με βάση αυτά που έχουν συνηθίσει στην Ασία και την Ωκεανία. Στη Ριζούπολη δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και το 2-0 από την Ελλάδα είναι κολακευτικό, αν και η Εθνική μας ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Παρ’ όλα αυτά, μπροστά τους υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση, λόγω της αύξησης των ομάδων στα τελικά του Μουντιάλ. Εκτός κλήσεων οι Μαρίνοβιτς (τ. 30 συμ.), Τούλομα (α. 39/4), Γουάιν (α. 15/0), Ρόχας (μ. 45/5), Χάουσον (μ. 16/0) και Μπαρμπαρούσης (ε. 54/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά μικρή σημασία έχει, αφού πρόκειται για φιλικό. Πάντως αγωνίζονται με παρόμοιο τρόπο και δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Το Under 2,5 (1,72) φαντάζει μία λογική επιλογή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr