Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Βιζέλα - Εστρέλα, προέχει η παραμονή

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 - 03:17

Δύο ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας αναμετρώνται σε νοκ-άουτ παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, με στόχο ένα εισιτήριο για τους «16».

Κύπελλο Πορτογαλίας: Βιζέλα - Εστρέλα, προέχει η παραμονή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Φάση των «32»

Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι (αν χρειαστεί).

Βιζέλα

Η Βιζέλα προέρχεται από την λευκή ισοπαλία εντός έδρας με την Φαμαλικάο, σε μια αναμέτρηση που κοίταξε πρωτίστως την αμυντική της λειτουργία. Μόλις μια ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Ισπανού τεχνικού, Πάμπλο Βιγιάρ, με ξεκάθαρο στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό. Στα αγωνιστικά, αναφορικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου, συνεχίζουν εκτός οι Ζαρντέλ (φορ) και Λακάβα (εξτρέμ), που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Εστρέλα

Δεχόμενη γκολ στο 90΄, η Εστρέλα γνώρισε την ήττα με 0-1 εντός από την Μορεϊρένσε. Μπήκε στην διακοπή λόγω εθνικών με δυο σερί ήττες και μάλλον ήταν ότι έπρεπε το διάστημα αυτό για τον τεχνικό, Σέρτζιο Ολιβέιρα, ώστε να δουλέψει σε αρκετά θέματα. Πάντως, η νεοφώτιστη ομάδα δείχνει ικανή να πετύχει τον βασικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα για την αναμέτρηση του κυπέλλου, αυτά είναι αρκετά. Τραυματίες οι Μπρίγκιντο (τερμ, 7/0), Αντόνιο Φελίπε (τερμ, 3/0), Μιγκέλ Λόπες (μπακ, 9/0), Μανσούρ (μπακ, 7/0), Μέντες (στόπερ), Σα (χαφ, 7/0), Εντό (εξτρέμ, 5/0), Εντούρ (φορ, 8/0) και Ταβάρες (φορ, 9/2).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.3 3.6 1.68 2 1.25 3.45 1.85 1.8 1.21 1.25 1.72
Βιζέλα - Εστρέλα / Εκτίμηση

Το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια και για τις δύο, αφού ο στόχος τους είναι η εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα. Δεν συνηθίζουν να παίζουν ανοικτά αμφότερες και επειδή πρόκειται για νοκ-άουτ ματς, θα κρατήσουμε το Under 2,5 (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr