Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Παιχνίδι με τα γκολ

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 02:56

Φουλ δράση στο νησί για την 19η αγωνιστική της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Παιχνίδι με τα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Γουίκομ δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Στίβενεϊτζ, δέχθηκε το γκολ σε κομβικό σημείο και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Συμπλήρωσε πέντε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-3-2) και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας. Σκοράρει με συνέπεια, πληρώνει τα αμυντικά κενά. Το Σάββατο τα κατάφερε στο Λιγκ Τρόφι, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Γουίμπλεντον. Τραυματίστηκαν οι Λίχι (α. 16/5), Χάνλαν (ε. 16/2), σοβαρά κενά. Απέκτησε τον Τέιλορ (ε. Νότιγχαμ) για να τα καλύψει.

Η Ρέντινγκ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Σριούσμπερι και παρά το ότι δέχθηκε σχετικά γρήγορα την ισοφάριση, έδειχνε να κρατάει, για να σοκαριστεί, δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Επτά ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία εννέα ματς για την Α’ Αγγλίας, δεν προξενεί εντύπωση το ότι παραμένει στην τελευταία θέση και ενώ την ταλαιπωρούν κάθε είδους προβλήματα, αγωνιστικά και μη. Στις 14/11 νίκησε 5-2 εντός την Αρσεναλ Β’ για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης παραμένουν οι Μπενγκ (α. 8/0) και ΜακΙντάιρ (α. 8/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες που δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, παρουσιάζοντας αρκετά αμυντικά κενά. Η επιλογή των γκολ έχει αξία και γι’ αυτό θα πάμε με το Goal/Goal (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΑΪΛ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Καρλάιλ δεν είχε κακή παρουσία στο εντός έδρας ματς με την Μπρίστολ Ρόβερς, αλλά για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να σκοράρει και ένα αυτογκόλ αποδείχθηκε αρκετό για να την αφήσει με άδεια χέρια. Τέταρτη αποτυχία στα τελευταία πέντε, όλες ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-0) και γίνεται αντιληπτό ότι θα πρέπει να βελτιωθεί και να προσπαθήσει πολύ περισσότερο για να βγει από την τελευταία τετράδα. Στις 14/11 νίκησε 2-0 εντός τη Χάρογκεϊτ για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός οι ΜακΚάλμοντ (μ. 12/0), Τσάρτερς (μ. 5/0), Ελις (μ. 1/0), Γκάι (μ. 16/0), Χάντινγκτον (α. 11/0).

Η Τσάρλτον δεν παράτησε την προσπάθεια στην έδρα της Πόρτσμουθ και παρά το ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Μίνι αήττητο σερί 1-1-0, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, ωστόσο δεν χάνει την επαφή με την εξάδα και αυτό είναι το σημαντικό. Στις 15/11 επικράτησε 6-1 εκτός της Κρέι Βάλεϊ και συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ ακολούθησε (21/11) το 3-0 επί της Σάτον για το Λιγκ Τρόφι. Οι «άντικς» αποδεικνύουν ότι θέλουν να κυνηγήσουν τα πάντα. Εκτός οι Ιστεντ (τ. 5 συμμ.), Τέιλορ (μ. 5/0), Καμαρά (μ. 7/0), Ανέκε (ε. 6/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το πρόβλημα που έχει η Καρλάιλ στο σκοράρισμα και την ανάγκη της για επιστροφή στις επιτυχίες, ίσως έχουμε ένα κλειστό ματς. Σε τιμές υπερδιπλασιασμού το No Goal (2,15) αξίζει το ποντάρισμα.

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Λέιτον Οριεντ υποδέχθηκε τη Λίνκολν την Τρίτη σε επανάληψη αναμέτρησης που είχε διακοπεί στο 82ο λεπτό και ενώ νικούσε 1-0. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε με άδεια χέρια, δεχόμενη το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεύτερη συναπτή ήττα, συμπλήρωσε αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-3-2) και παρά το ότι έχει σχετική συνέπεια στο σκοράρισμα, καλείται να βελτιώσει κυρίως τις αμυντικές επιδόσεις της. Δεν είναι με το μέρος του Γκρέιαμ (μ. 15/0) οι πιθανότητες ώστε να αγωνιστεί, θετικό το ότι δεν έχουν αναφερθεί έτερα αξιοσημείωτα προβλήματα.

Η Γουίγκαν έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Τσέλτεναμ, προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο δεν έπιασε καλή απόδοση, ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα και βασικό μέλημα ήταν να κρατήσει την ισοπαλία. Στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος έφερε όλα τα αποτελέσματα, ενώ στο τελευταίο ματς χρονικά, στις 14/11, έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Τρανμίρ για το Λιγκ Τρόφι και πήρε το δίποντο επικρατώντας στα πέναλτι. Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, έχει δυναμική για τα πλέι οφ. Αμφίβολοι οι Κλερ (α. 15/0), Ασγκαρντ (μ. 11/2), Σεσενιόν (α. 8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ανοίγουν τον ρυθμό στα παιχνίδια τους οι δύο ομάδες και γι’ αυτό δεν εμφανίζουν συχνά μεγάλο σκορ. Πιθανό το Under 2,5 (1,87).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Λίνκολν έδωσε εξ αναβολής αναμέτρηση την Τρίτη, στην έδρα της Λέιτον Οριεντ. Το ματς είχε διακοπεί στο 82’ λόγω προβλήματος υγείας θεατή (απεβίωσε) και ενώ έχανε 1-0. Αυτή τη φορά αμύνθηκε καλύτερα, στάθηκε και πιο τυχερή, για να πάρει τη νίκη με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τερματίστηκε το αρνητικό σερί 0-2-2, αυτή ήταν η πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του νεοφερμένου τεχνικού Μάικλ Σκούμπαλα και ήταν αρκετή για να επιστρέψουν τα πρώτα χαμόγελα. Εκτός οι Ο’ Κόνορ (α. 15/1), Χάκετ (μ. 12/2), Χάουζ (ε. 5/0), Γουόκερ (ε. 5/0).

Η Μπάρνσλεϊ έτρεφε προσδοκίες για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Το 2-0 με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αποτέλεσε το κομβικό σημείο της ήττας. Πρώτη αποτυχία έπειτα από εξαιρετικό αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0), παραμένει σε τροχιά πλέι οφ. Το τελευταίο ματς που έδωσε χρονιά ήταν αυτό της περασμένης Τρίτης, διαλύθηκε 5-1 από την Μπράντφορντ εκτός έδρας για το Λιγκ Τρόφι. Προέρχεται από 3/3 Over στο πρωτάθλημα. Εκτός δράσης οι Ρόμπερτς (τ. 12 συμ.) και Λόπατα (α. 9/0), δίχως απρόοπτα κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό φαβορί οι φιλοξενούμενοι στο σετ αποδόσεων, όμως το ότι πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι αλλάζει τα δεδομένα. Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,65) και θα το στηρίξουμε.

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΕΞΕΤΕΡ

Η Μπόλτον συνάντησε δυσκολίες στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπλάκπουλ, αλλά δεν παράτησε την προσπάθεια και πήρε τη νίκη με γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Πέντε διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα για τους Γουόντερερς, αποδεικνύουν ότι έχουν τη δυναμική να κυνηγήσουν την αυτόματη άνοδο, ιδιαίτερα όσο αμύνονται με αποτελεσματικότητα. Στο τελευταίο ματς χρονικά (14/11) νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Στόκπορτ για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης παραμένει ο Ντέμπσι (μ. 11/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Εξετερ δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Φλίτγουντ, δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν αντέδρασε, έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Με απογοητευτικό απολογισμό 0-1-7 εσχάτως, βρίσκεται οριακά εκτός της τελευταίας τετράδας και θα πρέπει να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό για να μην μπλέξει για τα καλά. Ο τεχνικός Κάλντγουελ τελεί υπό έντονη αμφισβήτηση. Έδωσε ανάσα το 1-0 επί της Σουίντον για το Λιγκ Τρόφι την περασμένη Τρίτη. Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Μίτσελ (μ. 14/2) και Κόουλ (μ. 14/1), θα λείψει και ο εφεδρικός Φίτζγουοτερ (α. 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο άσος, αλλά δεν έχει αξία με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν. Γι’ αυτό θα συνδυάσουμε τον άσο με το Over 2,5 (2,07), εκτιμώντας πως θα συνεχίσουν τα υψηλά σκορ οι δύο ομάδες.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Νορθάμπτον είχε άμεση ανάγκη το αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς με την Μπέρτον και κατάφερε να πάρει τη δύσκολη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το συγκεκριμένο τρίποντο έβαλε φρένο στον κατήφορο και το αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-1-4) στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να νιώσει άνετα, ενώ την Τρίτη έχασε 3-2 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης παραμένει εδώ και καιρό ο Φοξ (μ. 4/0), ενώ την ύστατη στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του βασικού Μπερτζ (τ. 10 συμ.).

Η Κέμπριτζ δεν είχε υποχρεώσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το πιο πρόσφατο ματς που έδωσε ήταν αυτό για το πρωτάθλημα στην έδρα της Πιτέρμπορο, στο οποίο διαλύθηκε, καθώς δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0) πέρασε στην ιστορία για τους «φοιτητές», η οποία στα τελευταία πέντε ματς για την Α’ Αγγλίας έχουν σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Το «+4» από την τελευταία τετράδα δεν είναι αρκετό για να προσφέρει άνεση, ζητείται άμεση βελτίωση. Αμφίβολος δίνεται ο Κάζινς (μ. 8/0), δεν αναφέρθηκαν δεδομένες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η επιστροφή στις νίκες για την Νορθάμπτον, αλλά και η έλλειψη ρυθμού από την Κέμπριτζ, μας οδηγεί προς τα αριστερά, επιλέγοντας τον άσο (1,98).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Ντέρμπι έδειχνε ανεβασμένη μετά το 4-0 επί της Νορθάμπτον για το πρωτάθλημα και ακολούθησε ακόμη μία ευρεία νίκη, αυτή τη φορά επί της Μπάρνσλεϊ. Κομβικό σημείο το 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. «Τρία στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα για τα «κριάρια», βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ και μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό φέτος. Βέβαια, το τελευταίο ματς, αυτό στις 14/11, άφησε πληγές, καθώς έχασε 3-1 εντός από την Κρου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Εκτός δράσης οι Τζον-Τζουλς (ε. 2/0), Τόμπσον (μ. 5/0), Ρούνεϊ (α. 3/0), Ελντερ (α. 7/0).

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στην έδρα της Καρλάιλ, ωστόσο βρήκε το 1-0 με αυτογκόλ και έκανε τα πάντα στα μετόπισθεν για να το κρατήσει. Δεν χάνει στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος (2-2-0), είναι σαφέστατα βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Μάνγκαν, ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι έχει τις δυνατότητες να κρατήσει τη θέση. Στο τελευταίο ματς χρονικά (14/11), νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Νιούπορτ για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης για ακόμη ένα ματς οι ΜακΚόρμικ (μ. 8/2), Χαντ (α. 7/2) και Κράμα (α. 10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι ανώτερη ομάδα και έχουν καλύτερο ρυθμό. Θα στηρίξουμε τον άσο (1,60).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Πιτέρμπορο αναμενόταν να συναντήσει δυσκολίες στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην Κέμπριτζ, αλλά χρειάστηκε έξι λεπτά για να βάλει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Τρίτη επιτυχία στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, προσπαθεί να κρατηθεί σε κοντινή απόσταση από την πρώτη δυάδα της κατάταξης ώστε να διεκδικήσει την άνοδο. Στο τελευταίο ματς έχασε 1-0 εκτός από την Κόλτσεστερ για το Λιγκ Τρόφι, δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία. Εκτός σταθερά ο Φουχς (α. 2/0), αναμένεται να λείψει ο Κιόσο (α. 16/1).

Η Μπέρτον περιόρισε τη Νορθάμπτον σε σημαντικό βαθμό, ωστόσο στο δεύτερο μισό η αμυντική λειτουργία της εμφάνισε ρωγμές και δέχθηκε δύο γκολ, με συνέπεια να μείνει με άδεια χέρια. Μόλις ένας βαθμός στα τελευταία τρία ματς (0-1-2) ο απολογισμός της, το «+4» από την τελευταία τετράδα της κατάταξης δεν προσφέρει ιδιαίτερες εγγυήσεις. Την Τρίτη δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Μάνσφιλντ, τη νίκησε 2-1 εντός έδρας για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός δράσης εδώ και καιρό ο Μπρέιφορντ (α. 6/0), ενοχλήσεις ενδέχεται να κρατήσουν εκτός αγώνα τον Χιούζ (α. 13/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας και φόρμας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να το πάρει το ματς η Πιτέρμπορο και πιστεύουμε πως θα το κάνει. Επομένως, από το κουπόνι θα κρατήσουμε τον άσο (1,60).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Πόρτσμουθ συμπλήρωσε δύο εβδομάδες δίχως επίσημη υποχρέωση. Στις 11/11 έπαιξε για τελευταία φορά, υποδεχόμενη την Τσάρλτον για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να έρχεται στην εκπνοή. Δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία τρία, παραμένει στην κορυφή, ωστόσο δεν έχει μπορεί να πάρει απόσταση από τον ανταγωνισμό. Το σίγουρο είναι ότι έχει το ρόστερ και τη δυναμική προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο. Με θέμα οι Ογκίλβι (α. 9/1), Πακ (μ. 10/1), Λάουερι (μ. 1/0), Πουλ (α. 14/3), Αντζορίν (μ. 7/1).

Η Μπλάκπουλ αναμενόταν να δυσκολευτεί απέναντι στη Σριούσμπερι, ωστόσο έκανε περίπατο και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, έφτασε στο εμφατικό 4-0. Την είχε άμεση ανάγκη τη νίκη προκειμένου να βάλει «στοπ» στο αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-2), ενώ το «τρίποντο» της επέτρεψε να βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ ανόδου. Ουδέν πρόβλημα στο σκοράρισμα, πλην όμως θα πρέπει να αποδειχθεί σταθερή στο ανασταλτικό σκέλος για να κυνηγήσει πράγματα. Εκτός δράσης οι Βίρτσου (μ. 6/0), Λέιβερι (ε. 14/4), αμφίβολος δίνεται αυτή τη φορά ο Νόρμπερν (μ. 13/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και ο άσος βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού, θα αποφύγουμε να στηρίξουμε την πρωτοπόρο, καθώς της λείπει ρυθμός. Καλύτερα να ασχοληθούμε με το να σκοράρουν και οι δύο (1,70).

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Σριούσμπερι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπλάκπουλ. Δέχθηκε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, υπέστη βαρύτατη ήττα. Τέταρτη αποτυχία στα τελευταία πέντε ματς για την Α’ Αγγλίας, κοινός παρονομαστής των αρνητικών αποτελεσμάτων είναι το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα μόλις 10 γκολ στην επίθεση στοιχειοθετούν πρόβλημα, τουλάχιστον έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τελευταία τετράδα. Εκτός δράσης τέθηκαν οι Φίνεϊ (α. 11/0), Φλέμινγκ (α. 8/0), Φίλιπς (ε. 8/0).

Η Πορτ Βέιλ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Λίνκολν και παρά το ότι κατάφερε να προηγηθεί και έδειχνε έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη, δέχθηκε το 1-1 στην εκπνοή. Έχει… τσακωθεί με τις νίκες, «τρέχει» αρνητικό σερί 0-3-6 στο πρωτάθλημα και οι επικίνδυνες θέσεις πλησιάζουν απειλητικά. Στο τελευταίο ματς χρονιά, στις 14/11, νίκησε 2-0 την Μπέρτον εκτός έδρας και προκρίθηκε στο Κύπελλο, αν και προέχει η μάχη αναφορικά με την επιβίωση. Τραυματίες οι Ιακοβίτι (α. 10/0), Κλαρκ (α. 10/0), Μπάλμερ (α. 8/0), Αρμπλαστερ (μ. 16/1), Γκραντ (μ. 9/0), Γουίλσον (ε. 10/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο το γειτονικό ντέρμπι, λίγο το επιθετικό πρόβλημα της Σριούσμπερι και το αρνητικό σερί της Πορτ Βέιλ, δείχνουν πως ίσως το ματς δεν έχει μεγάλο σκορ. Θα πάμε με το Under 2,5 (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ-ΟΞΦΟΡΝΤ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Τσέλτεναμ συμπλήρωσε δύο εβδομάδες δίχως επίσημη υποχρέωση. Στο τελευταίο ματς υποδέχθηκε τη Γουίγκαν για το πρωτάθλημα και παρά το ότι ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε (2-2-1) στην Α’ Αγγλίας, παραμένει χαμηλά, ωστόσο δεν έχει σχέση με το… ναυάγιο του περασμένου διμήνου, βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Εκτός δράσης παραμένει ο Σμιθ (α. 7/0), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα που να επηρεάζουν.

Η Οξφορντ, όπως και η Τσέλτεναμ, έμεινε δύο εβδομάδες δίχως επίσημη υποχρέωση. Στο τελευταίο, πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Λέιτον Οριεντ, αν και το άνετο 3-0 έφτασε να γίνει μία οριακή επικράτηση. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία για την Α’ Αγγλίας, διατηρείται ψηλά, ενώ προσέλαβε μόνιμο προπονητή, τον ντόπιο Ντες Μπάκινγχαμ. Μπορεί να γνωρίζει τον τόπο, πλην όμως οι περγαμηνές του (Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) δεν προσφέρουν σοβαρές εγγυήσεις και υπάρχει ανησυχία. Απόντες οι Μπράουν (μ-ε. 4/0), Εντουαρντς (μ-ε. 3/1), Λονγκ (α. 13/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο έτοιμη για τέτοιου είδους παιχνίδια η Όξφορντ, που διανύει καλύτερη περίοδο από την Τσέλτεναμ. Έτσι, το μόνο σημείο που αξίζει είναι το διπλό (1,75).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Φλίτγουντ συμπλήρωσε δύο εβδομάδες δίχως επίσημη υποχρέωση. Στο τελευταίο ματς υποδέχθηκε την Εξετερ για την Α’ Αγγλίας και δεν άφησε τη φιλοξενούμενη να πάρει ανάσα. Έφτασε στο ευρύ 3-0 πριν από την ανάπαυλα και το κράτησε μέχρι τέλους. Το αήττητο καρέ (2-2-0) αποδεικνύει πως υπάρχει… ζωή στην ομάδα, ωστόσο παραμένει εντός της τελευταίας τετράδας και δεν προκύπτει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού. Αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων δίνονται οι Τζόνστον (α. 11/0) και Κιτίρνα (μ. 13/4), θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν δεδομένες απουσίες.

Η Στίβενεϊτζ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς με τη Λίνκολν το περασμένο Σάββατο, αλλά το γκολ του Ριντ στο τελευταίο ημίωρο έκανε τη διαφορά. Πολύτιμη νίκη, η τρίτη στη σειρά (αήττητη για πέντε με 3-2-0), κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για δεύτερη συναπτή αναμέτρηση και η όρεξη ανοίγει όλο και περισσότερο. Τη δεδομένη στιγμή εμφανίζει τάσεις παγίωσης στις θέσεις των πλέι οφ, ωστόσο το τεχνικό τιμ κάνει λόγο για ανάγκη απόλυτης συγκέντρωσης μέχρι το φινάλε. Εκτός δράσης για ακόμη ένα ματς οι Αντερσον (μ. 1/0) και Σουίνι (ε. 7/1), χωρίς απρόοπτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζουν αρκετές θέσεις, αυτό δεν φαίνεται στο σετ των αποδόσεων. Αρκετά ψηλά συναντάμε την τιμή στο διπλό (2,30) και είναι αρκετά δελεαστικό.

Βαθμολογία -

25/11/2023League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 36 16 10 6 0 27 12 15
2 Όξφορντ Όξφορντ 35 16 11 2 3 31 16 15
3 Μπόλτον Μπόλτον 35 16 11 2 3 30 18 12
4 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 32 18 9 5 4 24 17 7
5 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 31 17 9 4 4 31 18 13
6 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 27 16 8 3 5 31 18 13
7 Ντέρμπι Ντέρμπι 27 16 8 3 5 28 15 13
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 27 18 7 6 5 28 23 5
9 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 26 18 7 5 6 21 18 3
10 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 23 16 6 5 5 22 20 2
11 Τσάρλτον Τσάρλτον 22 16 6 4 6 27 23 4
12 Γουίκομ Γουίκομ 22 16 6 4 6 22 24 -2
13 Μπέρτον Μπέρτον 20 17 5 5 7 16 21 -5
14 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 20 17 5 5 7 16 22 -6
15 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 20 17 5 5 7 13 20 -7
16 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 20 18 6 2 10 10 26 -16
17 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 19 16 5 4 7 13 24 -11
18 Γουίγκαν Γουίγκαν 18 17 8 2 7 26 22 4
19 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 17 16 5 2 9 17 21 -4
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 17 16 5 2 9 12 22 -10
21 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 16 16 4 4 8 18 25 -7
22 Καρλάιλ Καρλάιλ 14 17 3 5 9 13 20 -7
23 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 9 16 2 3 11 7 25 -18
24 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 7 16 3 2 11 15 28 -13
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr