Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Με Κρου και Ρέξαμ

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 03:47

Πλήρης αγωνιστική με 12 αναμετρήσεις στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας και δύο γηπεδούχους να ξεχωρίζουν, ενώ με τα γκολ θα πάμε στα Γκρίμσμπι-Σάτον και Σάλφορντ-ΜΚ Ντονς. 

Λιγκ2: Με Κρου και Ρέξαμ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Γουίμπλεντον προέρχεται από την -ανώδυνη- ήττα στην έδρα της Γουίκομ (1-0) στο Λιγκ Τρόφι, όπου πάντως ήδη είχε πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Στο πρωτάθλημα νίκησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0 την Ντονκάστερ και προσπαθεί να μην χάσει επαφή με τις θέσεις πλέι οφ. Πάντως εντός έδρας έχει πάρει μόλις εννιά βαθμούς, έναντι 16 εκτός έδρας. Μοναδικός απόντας είναι ο μέσος Πελ.

Μετά από δύο απανωτές ήττες η Νοτς Κάουντι νίκησε εμφατικά την Μπράντφορντ (4-2) και επανήλθε στις θέσεις απευθείας ανόδου. Δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο, έριξε στροφές στην επανάληψη. Γκολ-γκολ τα 14/19 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (13/18 over), εκτός έδρας μετράει από τρεις νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Δεν υπολογίζονται οι μέσοι Πάλμερ, Μπαϊράμι και ο επιθετικός Σκοτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδυναμίες εντός έδρας εμφανίζει η Γουίμπλεντον και η Νοτς Κάουντι είναι ομάδα που κάλλιστα μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Πρώτο σημείο το διπλό (2,75).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

H Μπράντφορντ γνώρισε αναμενόμενη ήττα στην έδρα της Νοτς Κάουντι (4-2) και παραμένει χαμηλά. Στο δεύτερο ματς με νέο τεχνικό τον Γκρέιαμ Αλεξάντερ, σφυροκοπήθηκε στο πρώτο ημίχρονο δεχόμενη τέσσερα γκολ και απλώς περιόρισε την ζημιά στην επανάληψη, μένοντας με μόλις ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Στο Λιγκ Τρόφι νίκησε 5-1 την Μπάρνσλεϊ κάνοντας το 3/3 στον όμιλο, μετράει επτά συνεχόμενα over και 7/8 γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο μέσος Πάτισον.

Η Ακρινγκτον ηττήθηκε 0-1 από την Νότιγχαμ u21, αλλά και πάλι προκρίθηκε (και μάλιστα ως πρώτη) στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Είχαν προηγηθεί η νίκη και μάλιστα με σχετική ευκολία επί της Ρέξαμ (2-0) που την διατήρησε στις θέσεις πλέι οφ, αλλά και ο αποκλεισμός στο κύπελλο στην παράταση της εντός έδρας ρεβάνς με την Ντονκάστερ (1-2). Εκτός πλάνων οι μέσοι ΜακΚόνβιλ, Κιρκ και ο γκολκίπερ Σάβιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγα πράγματα από την Μπράντφορντ, επικίνδυνη όχι όμως ιδιαίτερα αξιόπιστη η Ακρινγκτον. Το γκολ-γκολ (1,70) θα κρατήσουμε.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Κόλτσεστερ μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 την Πιτέρμπορο και προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Προηγήθηκε η -φυσιολογική- ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ (2-0) που διέκοψε σερί 3-1-0 με υπηρεσιακό τον Μάθιου Εθέρινγκτον (ο οποίος είχε αναλάβει μετά από τέσσερις σερί ήττες). Πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο (3-2 στο Σριούσμπερι), έφερε τρίτο σερί under μετά από 11/12 over. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Ιαντόλο, Λόρενς, ο εξτρέμ Εντουαρντς και ο επιθετικός Ακιντέ.

Η Μπάροου επικράτησε 1-0 της Κρόουλι -με τον φορμαρισμένο Τέλφορντ να πληγώνει την μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ομάδα του σκοράροντας για τέταρτη φορά στα έξι τελευταία ματς- και διατηρήθηκε στην έκτη θέση. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχοντας αήττητο εννιά αγώνων (6-3-0). Εντός έδρας ακόμη δεν έχει χάσει, συνεχίζει στο κύπελλο ενώ στο Λιγκ Τρόφι αποκλείστηκε σε τριπλή ισοβαθμία. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Τιένσια και Ουόρεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιωμένη εσχάτως η Κόλτσεστερ, σερί νικών τρέχει η Μπάροου και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία (3,35).

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Νέα αποτυχία για την ντεφορμέ Κρόουλι, υπέστη στο Μπάροου πέμπτη ήττα (1-0) στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-1-5). Και οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, για να δεχτεί γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Προηγήθηκαν έξι σερί γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, νίκη-πρόκριση στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι σε βάρος της Αστον Βίλα u21 (3-2) και αποκλεισμός στο κύπελλο από την Νοτς Κάουντι (3-2). Λευκό το απουσιολόγιο.

Ερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες (κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά σε επαγγελματική κατηγορία) αλλά και πέντε σερί εντός έδρας ήττες, η Χάρογκειτ έφερε την πρώτη φετινή ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Σουίντον (1-1) και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (16) από ότι εντός (7). Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Μάτοκ, συνεχίζει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Οξλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακό φεγγάρι η Κρόουλι, καλύτερη αποδίδει εκτός έδρας η Χάρογκειτ. Προς αποφυγή ο άσος του 1,80, προτιμότερο το over περίπου στις ίδιες τιμές.

ΚΡΟΥ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Κρου προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη-πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στην Ντέρμπι (1-3). Δέχτηκε γκολ μόλις στο 3', αλλά απάντησε εμφατικά (7', 21', 65'). Νίκησε 2-1 την Νιούκαστλ u21 στο Λιγκ Τρόφι όμως είχε ήδη αποκλειστεί, στο πρωτάθλημα μετά και τη σημαντική νίκη επί της Νοτς Κάουντι (1-0) διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Λονγκ (1 γκολ), Τάμπινερ (1 γκολ) και ο μέσος Λαντ, νοκ άουτ ο αμυντικός Γουίλιαμς και οι μέσοι Πάουελ, Χόλιτσεκ.

Αναβλήθηκε το ματς με την Γουόλσολ και η Ντονκάστερ προέρχεται από την σημαντική πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου, στην παράταση στην έδρα της Ακρινγκτον (1-2). Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από την Γουίμπλεντον (2-0), έκτη ήττα σε οκτώ εξόδους, συνεχίζει στους «32» του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο μέσος Κάμερον (3 γκολ) που έγινε αναγκαστική αλλαγή, νοκ άουτ οι Φόλκνερ και Ολόβου (αμυντικοί), Τέιλορ και Ρέιβενχιλ (μέσοι), Μίλερ και Μαρς (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς ικανοποιητική η παρουσία της Κρου που στοχεύει στην άνοδο, σε πολλά ταμπλό συνεχίζει η Ντονκάστερ παρότι δεν πείθει. Πληρώνει καλά ο άσος (2,15).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΣΑΤΟΝ

Η Γκρίμσμπι απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Φόρεστ Γκριν (2-2) και προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Βρέθηκε να υπολείπεται δύο τερμάτων αλλά δεν τα παράτησε επιστρέφοντας με πρωταγωνιστή τον Γουίλσον, στο τέλος την έσωσε το δοκάρι. Εμεινε χωρίς διπλό στη σεζόν και με μόλις δύο νίκες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (2-3-7). Over τα 11/14 πιο πρόσφατα επίσημα. Tραυματίες οι μέσοι Εϊνλι, Κούρι και ο εξτρέμ Βέρναμ.

Δεύτερη κολλητή ισοπαλία έφερε η ουραγός Σάτον με την Τρανμίρ (1-1), ισοφαρίζοντας ξανά στο τέλος όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Κόλτσεστερ. Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις, πήρε μόνο ένα βαθμό σε οκτώ εξόδους όπου δέχτηκε 24 γκολ! Μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Τσάρλτον και αποκλείστηκε, συνεχίζει στο κύπελλο. Γκολ-γκολ τα 7/8 τελευταία επίσημα (6/8 over). Εκτός οι Χαρτ (μπακ), Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάνει ότι μπορεί η χαμηλής πάντως δυναμικότητας Γκρίμσμπι, με το... στανιό μαζεύει βαθμούς η ουραγός Σάτον. Δεν έχουν καλές άμυνες, έχει τύχη ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (2,05).

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Η Νιούπορτ λύγισε χωρίς μάχη στο Μάνσφιλντ (2-0), συνεχίζοντας τις χαμηλές φετινές πτήσεις. Οι Ουαλοί δέχτηκαν γκολ με το.. καλημέρα, πέφτοντας οριστικά στο καναβάτσο στις αρχές της επανάληψης, με τον αντίπαλο να χάνει και πέναλτι (61'). Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα-αποκλεισμός στο Λιγκ Τρόφι από την Μπρίστολ Ρόβερς (0-1), no goal τα 9/10 τελευταία. Εκτός οι αμυντικοί Σέμπερι, Τζέιμσον, Κλαρκ και οι Τσάρσλεϊ (μέσος, 2 γκολ), Ζανζάλα (φορ).

Εύκολο έργο είχε η Στόκπορτ με αντίπαλο την Κόλτσεστερ (2-0), δωδέκατη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το κλαμπ ενώ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας (2002 η Λούτον). Γλίτωσε σε δοκάρι στο 29', έκτοτε πάντως πήρε τα ηνία. Συνεχίζει σε κύπελλο και Λιγκ Τρόφι, over τα 12/17 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Μπάρι (9 γκολ), εκτός ο αν. φορ Στρέτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ικανοποιούν οι Ουαλοί της Νιούπορτ, κάθε άλλο η Στόκπορτ που φουλάρει για την απευθείας άνοδο. Πάντως το διπλό στο 1,65 δεν έχει αξία και θα περιμένουμε το live.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ

Η Σάλφορντ έκανε κακή εμφάνιση στο Τζίλιγχαμ (3-1), ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Σμιθ είχε απάντηση στο 1-0 (φτάνοντας τα 14 γκολ) αλλά μέχρι εκεί. Μετά το Λιγκ Τρόφι αποκλείστηκε και στο κύπελλο (στα πέναλτι από Πιτέρμπορο), over τα 10/11 τελευταία επίσημα, έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (8) από ότι εκτός (13). Αμφίβολοι οι μπακ Σέπαρντ και Γκάρμπατ, νοκ άουτ οι βασικοί Ασλεϊ (μέσος) και Χέντρι (επιθετικός).

Για την ΜΚ Ντονς αναβλήθηκε το ματς με την Γουίμπλεντον και προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στο Νιούπορτ και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης. Μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι νίκησε 3-2 την Νορθάμπτον κάνοντας το 3/3 στον όμιλο, έχει αποκλειστεί στο κύπελλο. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 6/8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, εκτός οι μέσοι Χάντερ, Ρόμπσον, Στιούαρτ, ο φορ Χάρισον (1 γκολ) και ο αν. γκολκίπερ Χάρνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντιμετωπίζει δυσκολίες εντός έδρας η Σάλσφορντ, περιορισμένων δυνατοτήτων η ΜΚ Ντονς έχοντας ευάλωτη άμυνα. Οι αριθμοί δείχνουν over και θα τους ακολουθήσουμε (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Μεσοβδόμαδα η Σουίντον στο Λιγκ Τρόφι ηττήθηκε 0-1 από την Εξετερ, βεβαίως είχε ήδη αποκλειστεί. Σε παρατεταμένη κρίση στο πρωτάθλημα, πήρε ένα βαθμό στο Χάρογκειτ (1-1) μετά από τέσσερις σερί ήττες (πέντε μαζί με το ασύλληπτο 4-7 από την Ολντερσοτ στο κύπελλο!). Συνεχίζει πάντως να βρίσκει δίχτυα ο Γιανγκ (13 γκολ). Σε οκτώ εντός έδρας ματς πρωταθλήματος έχει πετύχει 21 τέρματα. Αμφίβολοι οι Ουούακουε (αμυντικός), Κέιν (μέσος, 2 γκολ), μακροχρόνια τραυματίας ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

Νέα επιτυχία για την Μάνσφιλντ, επικράτησε εύκολα της Νιούπορτ (2-0) ανεβαίνοντας πλέον στη δεύτερη θέση. Ο συνήθης ύποπτος Κέιλορ-Νταν (11 γκολ) προσυπέγραψε την ένατη νίκη στο εντυπωσιακό αήττητο ξεκίνημα 17 αγωνιστικών, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα! Μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Μπέρτον μένοντας εκτός συνέχειας, πρόσφατα αποκλείστηκε σε κύπελλο (1-2 Ρέξαμ) και Λιγκ Καπ (0-1 Πορτ Βέιλ). Αμφίβολος ο μέσος Ο' Κλαρκ, εκτός οι Κίλγκουρ, Χιούιτ (αμυντικοί), Κλαρκ, ΜακΛάφλιν και Χάρινγκτον (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακή κατάσταση η Σουίντον και θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην αήττητη Μάνσφιλντ. Πάμε στον συνδυασμό Χ2 και over (2,12).

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες (!) απέσπασε η Τρανμίρ από την Σάτον (1-1), ωστόσο μάλλον δεν μένει ικανοποιημένη καθώς ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος. Εχει αποκλειστεί σε κύπελλο (4-3 από Στιβενέιτζ) και Λιγκ Τρόφι (δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ στα τρία ματς του ομίλου, παίρνοντας μόνο ένα βαθμό), under και no goal τα 6/9 πιο πρόσφατα επίσημα. Χωρίς τον αν. μέσο Μέρι.

Η Τζίλιγχαμ νίκησε εύκολα την Σάλφορντ (3-1) κι ενώ προερχόταν από τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές, μένοντας κοντά στις θέσεις πλέι οφ. Ηταν το πρώτο εντός έδρας ματς με νέο τεχνικό τον Στέφεν Κλέμενς. Ακόμα έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (!) αλλά παράλληλα μία από τις καλύτερες άμυνες, συνδυασμός under και no goal τα πέντε από τα έξι τελευταία. Αμφίβολος ο αμυντικός ΜακΚένζι, μακροχρόνια τραυματίας ο φορ Χόκινς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπολειτουργεί γενικότερα η Τρανμίρ αλλά δύσκολα χάνει εντός, να βρει κι άλλες λύσεις καλείται η Τζίλιγχαμ. Δεν βλέπουμε ήττα των γηπεδούχων, προς την ισοπαλία κλίνουμε.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Αναβλήθηκε το ματς με την Ντονκάστερ και η Γουόλσολ προέρχεται από ήττα-αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι από την Σριούσμπερι (3-2). Στο πρωτάθλημα υπέστη άδικη εντός έδρας ήττα από την Χάρογκειτ (0-1), μένοντας με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-3). Επιστρέφουν τρεις διεθνείς, αμφίβολοι οι μέσοι Τίρνει, Ρίλεϊ και ο επιθετικός Ματ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκιούχαρσον, Γουίλιαμς, ο μέσος Ιρινγκ και ο πρώτος σκόρερ Ντρέιπερ (8 γκολ).

Η Φόρεστ Γκριν έφερε την πρώτη φετινή ισοπαλία εντός έδρας με την Γκρίμσμπι (2-2), πέφτοντας πλέον κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ερχόμενοι από την επιβλητική νίκη-πρόκριση για τον 2ο γύρο κυπέλλου επί της Σκάρμπορο (5-2, ενώ συνεχίζουν και στο Λιγκ Τρόφι), οι «οικολόγοι» σκόραραν δύο φορές με τον ΜακΑλιστερ (που στο 0-0 είχε και δοκάρι) όμως φάνηκαν απρόσεκτοι στην επανάληψη. Χωρίς τους Ντάνιελς (γκολκίπερ), Γκάρικ (εξτρέμ), Τέιλορ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λαβωμένη η Γουόλσολ σε μία σεζόν που δεν εξελίσσεται καλά, κάτι που ισχύει και με το παραπάνω για την Φόρεστ Γκριν. Πρώτο σημείο ο άσος (2,10).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ-ΜΟΡΚΑΜ

Στα έντεκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις διεκόπη το αήττητο (8-3-0) της Ρέξαμ στο Ακρινγκτον (2-0) και βρίσκεται στα όρια των θέσεων απευθείας ανόδου. Οι Ουαλοί είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, δεν άντεξαν στην πίεση της επανάληψης. Συνεχίζει στο κύπελλο και στο Λιγκ Τρόφι, εντός έδρας σκοράρει κατά μέσο όρο τρία γκολ, ενώ και τα επτά τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολοι οι Χοσανάχ (αμυντικός) και Ο' Κόνελ (στόπερ).

Αναβλήθηκε το ματς με την Κρου και η Μόρκαμ προέρχεται από ήττα-αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι από την Μπλάκπουλ (2-1). Στη διακοπή έλαβε χώρα η αιφνιδιαστική αποχώρηση του τεχνικού Ντέρεκ Ανταμς, καθώς θέλησε να επιστρέψει στο τιμόνι της σκωτσέζικης Ρος Κάουντι. Οι ΜακΜάχον και Μπράναν ανέλαβαν σε υπηρεσιακό ρόλο. Γκολ-γκολ τα 10/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (7/9 over), νοκ άουτ οι Μουρ (γκολκίπερ) και Τέιλορ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπήκε στοπ στο μεγάλο αήττητο της Ρέξαμ, που βεβαίως μπορεί να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες κόντρα στην υποδεέστερη Μόρκαμ. Διπλασιάζει το ποντάρισμα ο άσος από ημίχρονο.

Βαθμολογία -

25/11/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 41 18 13 2 3 39 18 21
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 35 17 9 8 0 31 13 18
3 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 33 18 10 3 5 37 31 6
4 Ρέξαμ Ρέξαμ 33 18 9 6 3 34 29 5
5 Κρου Κρου 32 17 9 5 3 36 25 11
6 Μπάροου Μπάροου 31 18 8 7 3 21 15 6
7 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 29 18 9 2 7 27 24 3
8 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 28 18 9 1 8 17 23 -6
9 Μόρκαμ Μόρκαμ 27 16 8 3 5 25 20 5
10 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 25 17 6 7 4 25 19 6
11 Σουίντον Σουίντον 24 18 6 6 6 37 32 5
12 Κρόουλι Κρόουλι 24 17 7 3 7 27 29 -2
13 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 23 17 6 5 6 26 24 2
14 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 23 18 7 2 9 17 23 -6
15 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 21 18 6 3 9 28 29 -1
16 Γουόλσολ Γουόλσολ 20 17 5 5 7 24 29 -5
17 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 20 18 6 2 10 26 33 -7
18 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 20 17 6 2 9 20 27 -7
19 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 20 18 5 5 8 20 27 -7
20 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 19 18 5 4 9 26 34 -8
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 18 18 4 6 8 25 30 -5
22 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 14 18 4 2 12 22 30 -8
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 14 17 4 2 11 20 32 -12
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 12 18 3 3 12 24 38 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr